Butun evlilikler cokmu guzel???

:)) siz boşverin o zaman :)) eşimle bende yengeç burcuyuz

Sanki bnm disimdaki evlilikler cok guzel cok mutlu esleri cok anlayisli geziyorlar tozuyorlar ben yasayamadim ve imrenerek bkyrm ne olck bnm bu durumum.
Problemleriniz ne sadece gezmek değildir herhalde. Herkes mutlu mu tartışılır. Ama mutsuzların da olduğunu görmek sizi mutlu mu edecek. Korkmayın yalnız değilsiniz bu forumda olduğunuza göre daha nicelerin olduğunun bilincindesiniz. Kiminin eşiyle, kimin ailesiyle, kiminin kendi ailesiyle, kiminin çocuğuyla, kiminin sağlığıyla, kiminin parayla.... Çeşit çeşit sıkıntıları var. Senin kaldıramam dediğini bir başkası yaşar başkasının dayanamam dediğini sen yaşarsın.Ben de kendimi mutlu evlilik listesinde görüyorum ama çok mu mutluyum hayır, bir çok şey yaşadım belki aramızdakilerin büyük bir çoğunluğu o olaylarda evliliği noktalardı ki bizim bile korktuğumuz bir sondu o dönemde.Öyle ya da böyle atlattık ha gündeme gelince çok üzülüyoruz karşılıklı o ayrı, sonuçlarını önceden eşim ve ben çekiyorduk şimdi minik yavrumuz da bize eşlik ediyor. Gezmek dediniz ailemden gelen bir alışkanlık eşimin ailesi ise tam tersi ama eşim benim gibi gezer tozar eğlenirdik dik diyorum çünkü üstü kapalı bahsettiğim olay bizi çok kısıtladı. Tam eski günlerimize dönerken minik bir kız eşlik etti hayatımıza şimdi gezmek mi daha da zor o eski halimizden eser yok son 4 ayda iki kere dışarı yemeğe çıkabilmişiz dün saydım ama çok şükür onun varlığı yeter. Sağlıklıysanız gerisi yolunu bulur. Ortak nokta bulunur. Sıkmayın canınızı

Sanki bnm disimdaki evlilikler cok guzel cok mutlu esleri cok anlayisli geziyorlar tozuyorlar ben yasayamadim ve imrenerek bkyrm ne olck bnm bu durumum.
Sizin dediğiniz gibi bir arkadaş vardı. Farklı şehirlerdeyiz, birgün başka arkadaşın düğünü için bir araya geldik. Eşiyle öyle sıkıntılı geçirdiki o düğünü anlatamam. Sürekli didişme, moral bozukluğu filan... sonra düğün bitti herkes şehrine döndü, sosyal medyaya bir baktım, eşiyle muhteşem pozlar var düğünden kalma... Demem o ki sosyal medyaya çok takılmayın.

çoğu sahte. kimsenin evliliği , yada beraberliği dört dörtlük değil. ya çok umursamazlar, yada çevreye karşı rol yapıyorlar. bu benim düşüncem.

Gerçekten mutlu olup fotoğraf paylaşan da var gösteriş yapıp olmayanı oluyormuş gibi gösteren de.. Ben de evlilikte mutsuz olanlar kervanındayım. Eşten değer görmek ilk sırada olmak nedir hiç bilmiyorum. Herhangi bir çıkar çatışmasında eski eş anasını ablasını tutar bundan adım gibi eminim. Ki tuttu da. Evlilik çok zor bana göre. Keşke hiç evlenmeseydim demediğim bir günüm yok benim. Ama hayıflanmak yerine kendi hayatımız için bir şeyler yapmamız gerek diye düşünüyorum. Hayatınızın başrolünü oynamamız gerek. Eğer siz kendi hayatınızda başkalarını uzaktan izliyorsanız o hayat kaybedilmiştir. Evliliğim kötü diye üzülme aşamasını geçip silkelendim. Bundan sonra kendim için yapıyorum her şeyi yatırımından kişisel gelişimine kadar. Önce ben varım BEN. SONRA ANAM BABAM KARDEŞİM EŞ ONDAN SONRA . KAYNANA MÜSVEDDESİ VE GÖRÜMCE LİSTEDE YOK! BUNU ONLAR İSTEDİ.

Benim eşim kadar dışardan bizim evliliğimiz çok güzle oluyomuş gibi sahte görüntüsünü veren başarırlı bi eş olamaz her halde istediği zaman bağrıp çağrıp döven üstüne yürüyen tabikidi sen hiç bi şeklde sesini çıkartmycaksın o apayrı bi mesele...
Sırf tırnağın kötü diye seni aşalıyan ufacık saçma sapan bişey yüzünden büyük kavgalar yaratan eşim kv görümcelerim birde eşim hergün biriyle dert yanıyorum gel gelelim ben sana nasıl davranırsam davrnayım annesi ve kardeşleride dahil bu evden çıkamazmışım.şimdi bende bunlara son vermek için çocugmla sabır ve zaman içerisndeyiz...

Güzel birer kahve yapacaksınız alıp karşınıza eşinizi istediğiniz hayatı , paylaşmak istediklerinizi , onu sevdiğinizi falan anlatacaksınız , karşılıklı bitmemiş bir sevgi varsa arada her şey düzelecek inşallah

Hemcimsin olmasindan utaniyrm bu kadinin lanetlen demedim hepimiz topraga gidicez dedim pess artk ya

Abla çok güldüm ya kadınlar kadınlarla evlenirse çözülür demene.

Ben careyi cok zaman gecirmemekle buldum. Demiyorumki surekli ayri gayriyiz. Aksamlarinyemehi yerken bolca sohbet ediyorum. Sabah kahvaltilari genelde beraberdir. Mutfak alisverisleri beraber. Onun disinda ikimizde calisiyoruz.gunde 3 yada 4 defa arar. Ama giyim alisverisine onunla kesinlikle cikmam. Uzun uzun sohbet yemeklerini disarda yemem. Disarda en fazla tatli yada kahve iceriz. Kiz arkadaslarimla sohbet etmekten cok zevk aliuorum. Esim evde tvye bayilir uzanir karsina. Hic dokunmam. Kendime zaman ayiririm. Yalandan sosyal medyalara bir iki resim atarim arada. Dostlar alisveriste gorsun maksat. Ama dort dortluk olmadi hic evliligim yani.

Cidden mi? Kendikendine eşi adına çiçek gönderen mi var

Sonsuz mutluluk diye bir sey yok. Her evlilikte sorunlar olabilir. Bosanmanin esigine bile gelebilirsiniz. Bizim evliligimizde de zaman zaman cok siddetli tartismalarimiz oluyor. Ama gunun sonunda ben iyi ki evlenmisim, iyi ki bu adam benim kocam diyebiliyorsaniz mutlu bir evliliktir bu. Ben diyebiliyorum. Bunun degismesini istemem. Ama dedigim gibi her gun mutluluktan olmuyorum tabi ki. Bunu beklemek ahmaklik olur. Bir de insanlar tabi ki iyi seyleri paylasacak sosyal hesaplarinda. Bugun de esimle cok kavga ettim diye paylasim yapmalarini mi bekliyorsunuz? Tabi ki mutlu anlarini paylasacaklar.

Eşiniz mi günde 3 4 defa arıyor? Eğer öyleyse bravo size bence gayet uyumlusunuz bu çok güzel bişey benim maymun günde bir defa anasını arardı da beni ara deyince çalıştığım yerde telefon çekmiyo sen ara derdi

Esimin her turlu huyu vardir ama kanli bicakli kavgali da olsak ki bosanma asamasina geldigimiz zamanlara olmustur ozmalarda bile babaevindeyken evdesin degilmi cikmadin dimi diye 2 kere arardi daha fazla arardi ama izin vermezdim. Bu huyu guzel. Ama bende bugunlere zor gelmedim. Evde huzur buluyor dokunmuyorum.cok yan yana gelmiyorum ayni odada 24 saat kaldikmi kavgalar basliyor. Bende az zaman ama kaliteli zman geviriyorum.evlilik biraz oturdu.darisi basina kuzum

Evlenince değişen var maalesef biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…