Mutsuz giden evliliğim

Şimdi şöyle ki, sende mutlaka biliyorsundur ki iş kadın da değil erkek de bitiyor. Benlik bir durum yok yani. Korunmayan o. Bende çocuğu aldıracak değilim ki. Onun mebaaliğini alamam üzerime.

Kadında değil erkekte mi bitiyor. Doğum kontrol yöntemleri var ya hani. Hapları var, spiral var. Onlarda erkeğe takılıyor o zaman. Neyin kafası ya bu. Buraya girip konu açmayı biliyorsanız doğum kontrol yöntemlerni de bilin bir zahmet. Bana para vermiyorlar da dersin eminim hap için. Sağlık ocağına gidiyorsun spiral takıyorlar, hamile kalmıyorsun. Mucize resmen.

Ben hep şeyi merak ediyorum, özel alan olmayan bir evde, mutsuz bir evlilikte, onca hakaretler işitirken nasıl eşinizle seks yapabiliyorsunuz? Yani milletin en ufak sorunda libidosu sıfırlanıyor sizin maşallahınız var. Özel alan olmadan iki çocuk... Özel alan olsa ne olacak kimbilir. Yani bu istemiyordum Allah verdi olayı çok saçma. Allah veriyor demişsiniz, aynen Meryem Ana gibi öyle koyuveriyor bebeği rahmine.

Durumunuza üzüldüm ama kayınvalideyle oturmayı kabul ederek kaçmanız en baştan büyük hata olmuş. Neticede o evin mevcut bi düzeni var ve siz sonradan dahil olduğunuz için mecbur siz uyacaksınız. Onlar da bayılmamıştır yabancı bi kızın evlerine gelmesine. Bu konuda kendi düzeniniz olmaması objektif bakarsak çok normal. Bir an önce eşinizi ikna edip ayrı eve çıkın. Aklıma çok hin bi fikir geldi aslında 😅 ailenize boşanmayacağım sadece eşimi zarflayacağım arkamdaymış gibi davranın deyin. Eşinize de boşanmak istediğinizi söyleyin. Gerekirse bi süre ailenizin yanına gidin. Ev tutarsa geri dönün iyi madem boşanalım derse de aileniz sizi kovacak değil mecbur kabul ederler. İki durumda da bu çileniz bitmiş olur 😃

Şimdi şöyle ki, sende mutlaka biliyorsundur ki iş kadın da değil erkek de bitiyor. Benlik bir durum yok yani. Korunmayan o. Bende çocuğu aldıracak değilim ki. Onun mebaaliğini alamam üzerime.
Bu yazdığınızi okuyunca bugün internette gördüğüm bir video aklıma geldi..Adama Dr. doğum kontrol hapı vermiş karısı için sanırım adam da kendine diye içmiş..Ağız kuruluğu yapıyor Cok su icirtiyor diye doktora gitmiş bu hapı kullandım sıkıntım bu diye gitmiş..Doktor da onu karın içecek demiş..Sonra karısıni doktora götürmüş kadın iki aylık hamile...Gerçek mi bilemem ama savunmaniz garip..Hap içme sprial var prezervatif var, var oğlu var..Hadi hepsinin %1 açığı var ama o da istisna yani..

Bosanmayacaksaniz en makul cozum ayri eve cikmaniz. Ona da kaynanam izin vermiyor diyorsunuz. O zaman iki yasindaki cocugunuza gurultulu oyuncaklardan alin.Davul olur, gicik gicik sarki soyleyen seyler olur. alin da alin. o cocuk butun gun kimsede kafa birakmasin. bakalim kaynana fikir degistirecek mi

X