Butun evlilikler cokmu guzel???

Çok şükür mutluyuz aşkısumla 🧿
Sık sık görevleri olduğundan ayrı kalıyoruz özlüyoruz bu yüzden birlikteykenki zamanlarımız kıymetli oluyor,
Sosyal medya kullanmıyoruz,
Dış dünyaya biraz kapalı yaşıyoruz, birbirimize yetiyoruz,
Tabi ki zaman zaman arkadaşlarımızla görüşüyoruz.
Sorunlarımızı konuşarak çözüyoruz çok sinirliysek uzaklaşıyoruz en fazla 1 saat sonra kim hatalı kim haklı demeden yanaşıyoruz birbirimize, diğeri atılan adıma karşılık vermemezlik yapmıyo, uzatmıyoruz.
Eski sorunlarımızı tekrar gündeme getirmiyoruz,
Aslında bunları hepsi birbirimizi iyi tanımaktan geçiyo gibi, bir de herşeyden önce saygı, saygıyı asla bozmuyoruz

Sık sık görevleri olduğundan ayrı kalıyoruz özlüyoruz bu yüzden birlikteykenki zamanlarımız kıymetli oluyor,
Sorunlarımızı konuşarak çözüyoruz çok sinirliysek uzaklaşıyoruz en fazla 1 saat sonra kim hatalı kim haklı demeden yanaşıyoruz birbirimize, diğeri atılan adıma karşılık vermemezlik yapmıyo, uzatmıyoruz.
Aslında bunları hepsi birbirimizi iyi tanımaktan geçiyo gibi, bir de herşeyden önce saygı, saygıyı asla bozmuyoruz
O kadar çok isterdim ki aynı sizin gibi sorunlarımızı konuşarak çözmeyi :KK43:

Bazi şeyler evlenmeden bas bas bagiriyor ben burdayim diye evet gayet belli oluyor ama bazi huylarin ayni eve girmeden can sıkıcı boyuta gelecegini tahmin edemeyebiliyor insanlar ya da o huylari belli olmuyor. Bir de evlilikten sonra bazi konulara insanin bakış açısı degisebiliyor, benim bazi konulara bakis acim, verecegimi dusundugum tepkiler degisti mesela işin icine girince.

Biz esimle cok kisa surede evlendik tabi ki degisik huylarimizi da kesfettik birlikte bir hayata baslayinca, bunlar bizim evliligimizi zedeleyecek buyuklukte şeylerr degildi ama olabilirdi...
Uzun sure flort etseydik bile ayni girmeden belli olmayacak seyler vardir. Sevgili donemi dedigimiz şey ( birlikte yaşamayanlar için) en fazla sabah buluşur keyifli vakit gecirir aksam döner gelirsin evine ya da ailene, ayri bir hayat var aslinda.
Maalesef duygularımı tam anlamıyla dile getirmişsiniz. Ama insan tecrübe etmeden pişmiyor

Aşkısu ya takıldım. O neymiş?

X