Rica ederim onları bulamazsan emzirirken kullandığımız göğüs pedleriylede idare edebilirsin
ahhh nerde kaldı eski pedler.. kızım 9 yaşına girdiRica ederim onları bulamazsan emzirirken kullandığımız göğüs pedleriylede idare edebilirsin
ahhh nerde kaldı eski pedler.. kızım 9 yaşına girdi
Hahaha guldurdun beni aksam aksam cok yasa emihoş geldinnnn siteye ve başlığa yalnız diyim bu başlık çok tekin değilfazlaca arıza tipler var normal değiller bir ben içlerinden aklı başında olanım
Benim doktor göbekli değildiben 100 tane yapıyorum günlük değil valla yalan demiyim arada aklıma geldikçe senin poponun güzelliği squattan mı öyleyse 500 bile yaparım
ilacı paraymış onun al ilacını gel yapar bence :)) ne kadar acaba o ilaç bi de satılır mı ki
niye göbekliler onu anlamadım yapsınlar lipo bundan sonra tipine bakıcam dr ların kendini hayrı olmayanın bize hiçç olmaz
Ben ameliyattan sonra tatıle giderken ayyıldızdan almistim . Pentide de var sanırım . Ben tatılde kullanıyorum cok rahat oluyor :)kızlar yeri değil biliyorum ama sizler benden çok tecrübeli olduğunuz için buradada paylaşmak istedim şimdiden kusura bakmayın bir sorunum var!!
önceden sorun olarak görmüyordum ama şimdi benim işin büyük sorun
ğögüs uçlarım abartılı şekilde belli oluyor üzerimde ameliyat sütyeni olmasına rağmen önceden süngerli sütyenler giydiğim için sorun yoktu ama şimdi bu memişleri yaptırmışken sütyen kullanmak istemiyeceğim zamanlarda olacak elbette...hadi şimdi kış yazın napıcam abartı şekilde belli oluyor dr sormuştu uçlarıyla alakalı bir sorun yaşıyormusun diye aksine çok memnun olduğumu çocuk emzirirken çok faydasını gördüğümü söylemiştim ikinci çocuğu düşünüyormusun dedi evet dedim neyse sen rahatsız olursan daha sonra onlarada işlem yaparız demişti ben bir işlem yaptırmak istemiyorum ama hep sütyen mi kullanıcam?özellikle eşim bu konuda çok rahatsıznette araştırdım göğüs ucu için bantlar varmış bunlardan kullanan oldumu aranızda?
Benimde çok belli oluyor.sütyen taktığım halde bile oluyor.yuvarlak meme ucu kapatıcılar var.penti ve birçok yerde satılıyor.ben onlardan kullanıyorum.tavsiye ederim.bazen unutuyorum kullanmayı kağıt peçeteyi düzenli katlayım meme ucuna yerleştiriyorumkızlar yeri değil biliyorum ama sizler benden çok tecrübeli olduğunuz için buradada paylaşmak istedim şimdiden kusura bakmayın bir sorunum var!!
ğögüs uçlarım abartılı şekilde belli oluyor üzerimde ameliyat sütyeni olmasına rağmen önceden süngerli sütyenler giydiğim için sorun yoktu ama şimdi bu memişleri yaptırmışken sütyen kullanmak istemiyeceğim zamanlarda olacak elbette...hadi şimdi kış yazın napıcam abartı şekilde belli oluyor dr sormuştu uçlarıyla alakalı bir sorun yaşıyormusun diye aksine çok memnun olduğumu çocuk emzirirken çok faydasını gördüğümü söylemiştim ikinci çocuğu düşünüyormusun dedi evet dedim neyse sen rahatsız olursan daha sonra onlarada işlem yaparız demişti ben bir işlem yaptırmak istemiyorum ama hep sütyen mi kullanıcam?özellikle eşim bu konuda çok rahatsıznette araştırdım göğüs ucu için bantlar varmış bunlardan kullanan oldumu aranızda?
Meme üçüm yok desem :)) ben neler çektim o uçsuzluktan pompa kullanmaktan helak olmuştumBenimde çok belli oluyor.sütyen taktığım halde bile oluyor.yuvarlak meme ucu kapatıcılar var.penti ve birçok yerde satılıyor.ben onlardan kullanıyorum.tavsiye ederim.bazen unutuyorum kullanmayı kağıt peçeteyi düzenli katlayım meme ucuna yerleştiriyorum
Yeni amelyat oldugun icin baya diklesiyor gogus uclari bende saklamak icin cagreler aradim ama simdi incecik sutyenlerle bile gozukmuyorkızlar yeri değil biliyorum ama sizler benden çok tecrübeli olduğunuz için buradada paylaşmak istedim şimdiden kusura bakmayın bir sorunum var!!
Ah ah bende ilkinde çok çektim hiç yoktu ucu.şişti memeler süt gelmiyo ucu yok bebek ememiyo.bebek meme diye ağlar ben vermicem diye ağlarım.anacım ben ağlıyorum diye ağlar.benim için doğumdan daha zordu.en sonunda beni yatırdılar yere sıcak havlularla beni bağırta bağırta kompres yapa yapa meme ucunu açtılar.öldüm öldüm dirildimMeme üçüm yok desem :)) ben neler çektim o uçsuzluktan pompa kullanmaktan helak olmuştum
Vah canim neler cekmisin anne olmak boyle zor isteAh ah bende ilkinde çok çektim hiç yoktu ucu.şişti memeler süt gelmiyo ucu yok bebek ememiyo.bebek meme diye ağlar ben vermicem diye ağlarım.anacım ben ağlıyorum diye ağlar.benim için doğumdan daha zordu.en sonunda beni yatırdılar yere sıcak havlularla beni bağırta bağırta kompres yapa yapa meme ucunu açtılar.öldüm öldüm dirildim
Hatta biraz baygınlık bile geçirdim..eşim bağırdı tamam bırakın artık emzirmesin diye...Benim o kadar olmadı şükür fenaymis senin durum
Aynı sıkıntıyı bide emzirmeyi bırakınca çektim..hastanelik oldum..memeler benden,ben memelerden ne çektim yaaaa..ay şimdi aklıma geldide içim ürperdiVah canim neler cekmisin anne olmak boyle zor iste
Sutunde enfeksiyonmu oldu canim ? Neyseki gecti artikAynı sıkıntıyı bide emzirmeyi bırakınca çektim..hastanelik oldum..memeler benden,ben memelerden ne çektim yaaaa..ay şimdi aklıma geldide içim ürperdi
Yok benim hiçbir şekilde çıkmadı pompayla azıcık çıkıyordu öyle idare ettim silikon Başlıklar niplette kar etmediAh ah bende ilkinde çok çektim hiç yoktu ucu.şişti memeler süt gelmiyo ucu yok bebek ememiyo.bebek meme diye ağlar ben vermicem diye ağlarım.anacım ben ağlıyorum diye ağlar.benim için doğumdan daha zordu.en sonunda beni yatırdılar yere sıcak havlularla beni bağırta bağırta kompres yapa yapa meme ucunu açtılar.öldüm öldüm dirildim
Enfeksiyon deyilde sütüm çok fazlaydı.bıraktırıncada birdrn kestim.aslında yavaş yavaş kesmek gerekliymiş.sütlerde içerde birikince beni hasta ettiSutunde enfeksiyonmu oldu canim ? Neyseki gecti artik
Zuzum seninde zormus bende ilk iki gün zorlaninca kendimi zorlandım sanmisim meğerseYok benim hiçbir şekilde çıkmadı pompayla azıcık çıkıyordu öyle idare ettim silikon Başlıklar niplette kar etmedi
Benim en son ikizlerde kanamam oldu süt gelmiyor pompaya yüklendikçe yara oldu sonrada bir güzel kanadı ben hiç emzirmedimkiZuzum seninde zormus bende ilk iki gün zorlaninca kendimi zorlandım sanmisim meğerse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?