Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Benim doktor göbekli değildi fit olanı sectim ben

Ben ameliyattan sonra tatıle giderken ayyıldızdan almistim . Pentide de var sanırım . Ben tatılde kullanıyorum cok rahat oluyor :)

Benimde çok belli oluyor.sütyen taktığım halde bile oluyor.yuvarlak meme ucu kapatıcılar var.penti ve birçok yerde satılıyor.ben onlardan kullanıyorum.tavsiye ederim.bazen unutuyorum kullanmayı kağıt peçeteyi düzenli katlayım meme ucuna yerleştiriyorum

Meme üçüm yok desem :)) ben neler çektim o uçsuzluktan pompa kullanmaktan helak olmuştum

Benim de hiç belli olmuyor kıyafetten üşüdüğüm zaman falan bariz belli oluyo doğumdan sonraki ilk iki gün bende zorlanmistim emzirirken sonra alıştık

Yeni amelyat oldugun icin baya diklesiyor gogus uclari bende saklamak icin cagreler aradim ama simdi incecik sutyenlerle bile gozukmuyor
Bende silikon gogus ucu gizleyici almistim ama ince penyelerde yine izi belli oluyordu o aperatin.. Ama ince sutyen altina giyersen belli olmaz canim
Bende bir ara gogus ucumu kucuktmek istemistim sonra vazgectim..

Meme üçüm yok desem :)) ben neler çektim o uçsuzluktan pompa kullanmaktan helak olmuştum
Ah ah bende ilkinde çok çektim hiç yoktu ucu.şişti memeler süt gelmiyo ucu yok bebek ememiyo.bebek meme diye ağlar ben vermicem diye ağlarım.anacım ben ağlıyorum diye ağlar.benim için doğumdan daha zordu.en sonunda beni yatırdılar yere sıcak havlularla beni bağırta bağırta kompres yapa yapa meme ucunu açtılar.öldüm öldüm dirildim

Vah canim neler cekmisin anne olmak boyle zor iste

Aynı sıkıntıyı bide emzirmeyi bırakınca çektim..hastanelik oldum..memeler benden,ben memelerden ne çektim yaaaa..ay şimdi aklıma geldide içim ürperdi
Sutunde enfeksiyonmu oldu canim ? Neyseki gecti artik

Yok benim hiçbir şekilde çıkmadı pompayla azıcık çıkıyordu öyle idare ettim silikon Başlıklar niplette kar etmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…