• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ben 100 tane yapıyorum günlük değil valla yalan demiyim arada aklıma geldikçe senin poponun güzelliği squattan mı öyleyse 500 bile yaparım :p

ilacı paraymış onun al ilacını gel yapar bence :)) ne kadar acaba o ilaç bi de satılır mı ki

niye göbekliler onu anlamadım yapsınlar lipo bundan sonra tipine bakıcam dr ların kendini hayrı olmayanın bize hiçç olmaz :KK70:
Benim doktor göbekli değildi Hoppafit olanı sectim ben :KK66:

kızlar yeri değil biliyorum ama sizler benden çok tecrübeli olduğunuz için buradada paylaşmak istedim şimdiden kusura bakmayın bir sorunum var!!
önceden sorun olarak görmüyordum ama şimdi benim işin büyük sorun
ğögüs uçlarım abartılı şekilde belli oluyor üzerimde ameliyat sütyeni olmasına rağmen önceden süngerli sütyenler giydiğim için sorun yoktu ama şimdi bu memişleri yaptırmışken sütyen kullanmak istemiyeceğim zamanlarda olacak elbette...hadi şimdi kış yazın napıcam abartı şekilde belli oluyor dr sormuştu uçlarıyla alakalı bir sorun yaşıyormusun diye aksine çok memnun olduğumu çocuk emzirirken çok faydasını gördüğümü söylemiştim ikinci çocuğu düşünüyormusun dedi evet dedim neyse sen rahatsız olursan daha sonra onlarada işlem yaparız demişti ben bir işlem yaptırmak istemiyorum ama hep sütyen mi kullanıcam?özellikle eşim bu konuda çok rahatsız :KK43::KK43:nette araştırdım göğüs ucu için bantlar varmış bunlardan kullanan oldumu aranızda? :KK42::KK42:
Ben ameliyattan sonra tatıle giderken ayyıldızdan almistim . Pentide de var sanırım . Ben tatılde kullanıyorum cok rahat oluyor :)

kızlar yeri değil biliyorum ama sizler benden çok tecrübeli olduğunuz için buradada paylaşmak istedim şimdiden kusura bakmayın bir sorunum var!!
ğögüs uçlarım abartılı şekilde belli oluyor üzerimde ameliyat sütyeni olmasına rağmen önceden süngerli sütyenler giydiğim için sorun yoktu ama şimdi bu memişleri yaptırmışken sütyen kullanmak istemiyeceğim zamanlarda olacak elbette...hadi şimdi kış yazın napıcam abartı şekilde belli oluyor dr sormuştu uçlarıyla alakalı bir sorun yaşıyormusun diye aksine çok memnun olduğumu çocuk emzirirken çok faydasını gördüğümü söylemiştim ikinci çocuğu düşünüyormusun dedi evet dedim neyse sen rahatsız olursan daha sonra onlarada işlem yaparız demişti ben bir işlem yaptırmak istemiyorum ama hep sütyen mi kullanıcam?özellikle eşim bu konuda çok rahatsız :KK43::KK43:nette araştırdım göğüs ucu için bantlar varmış bunlardan kullanan oldumu aranızda? :KK42::KK42:
Benimde çok belli oluyor.sütyen taktığım halde bile oluyor.yuvarlak meme ucu kapatıcılar var.penti ve birçok yerde satılıyor.ben onlardan kullanıyorum.tavsiye ederim.bazen unutuyorum kullanmayı kağıt peçeteyi düzenli katlayım meme ucuna yerleştiriyorum

Benimde çok belli oluyor.sütyen taktığım halde bile oluyor.yuvarlak meme ucu kapatıcılar var.penti ve birçok yerde satılıyor.ben onlardan kullanıyorum.tavsiye ederim.bazen unutuyorum kullanmayı kağıt peçeteyi düzenli katlayım meme ucuna yerleştiriyorum
Meme üçüm yok desem :)) ben neler çektim o uçsuzluktan pompa kullanmaktan helak olmuştum :P

Benim de hiç belli olmuyor kıyafetten üşüdüğüm zaman falan bariz belli oluyo doğumdan sonraki ilk iki gün bende zorlanmistim emzirirken sonra alıştık ;)

Yeni amelyat oldugun icin baya diklesiyor gogus uclari bende saklamak icin cagreler aradim ama simdi incecik sutyenlerle bile gozukmuyor :KK66:
Bende silikon gogus ucu gizleyici almistim ama ince penyelerde yine izi belli oluyordu o aperatin.. Ama ince sutyen altina giyersen belli olmaz canim
Bende bir ara gogus ucumu kucuktmek istemistim sonra vazgectim..

Meme üçüm yok desem :)) ben neler çektim o uçsuzluktan pompa kullanmaktan helak olmuştum :p
Ah ah bende ilkinde çok çektim hiç yoktu ucu.şişti memeler süt gelmiyo ucu yok bebek ememiyo.bebek meme diye ağlar ben vermicem diye ağlarım.anacım ben ağlıyorum diye ağlar.benim için doğumdan daha zordu.en sonunda beni yatırdılar yere sıcak havlularla beni bağırta bağırta kompres yapa yapa meme ucunu açtılar.öldüm öldüm dirildim:mad:

Ah ah bende ilkinde çok çektim hiç yoktu ucu.şişti memeler süt gelmiyo ucu yok bebek ememiyo.bebek meme diye ağlar ben vermicem diye ağlarım.anacım ben ağlıyorum diye ağlar.benim için doğumdan daha zordu.en sonunda beni yatırdılar yere sıcak havlularla beni bağırta bağırta kompres yapa yapa meme ucunu açtılar.öldüm öldüm dirildim:mad:
Vah canim neler cekmisin anne olmak boyle zor iste

Yok benim hiçbir şekilde çıkmadı pompayla azıcık çıkıyordu öyle idare ettim silikon Başlıklar niplette kar etmedi :(

Back