Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Enfeksiyon deyilde sütüm çok fazlaydı.bıraktırıncada birdrn kestim.aslında yavaş yavaş kesmek gerekliymiş.sütlerde içerde birikince beni hasta etti
Tabi seni hasta eder bende yavas yavas azalttim sonra kesilmisti..

Enfeksiyon deyilde sütüm çok fazlaydı.bıraktırıncada birdrn kestim.aslında yavaş yavaş kesmek gerekliymiş.sütlerde içerde birikince beni hasta etti
Ayyy benimde sutum coktu sürekli emdiği halde hep sistit oldum süt kanallarim tıkandı çok öyle süt sagip döktüm doktor bile bikmisti hatta birinde artık sağ görelim miktarını dedi sagdik ve doktor bile şok oldu ikizlerin olsaymis keşke fazla fazla yetermis demişti bende allah korusun demiştim hahaha ne gunlermis neyseki geçti gitti

Benim en son ikizlerde kanamam oldu süt gelmiyor pompaya yüklendikçe yara oldu sonrada bir güzel kanadı ben hiç emzirmedimki
Zuzucum kanamam oldu deyince aklıma geldi..anılarım canlandı birden.benim bide meme uçları kopmak üzereydi.resmen ikiye ayrıldı.sadece üst kımı tutuyordu..ne kanamalar.ne acılar.canlı canlı işkence çektirdiler bana büyükler..kremler ilaçlar antibiyotinler..meme başı bebeyin ağzında kalıcak diye ödüm kopuyodu.ama o acısı yokmuuuuu.ayyyyy kendime çok acıdım şimdi.. neler çekmişim ben yaaaaa

Ben geldim ama gidiyorum...Bugün çok yorucu bir gündü...Yaşlıyım ya artık çabuk yoruluyorum Gidip yatayım,dinleneyim...Herkese mışılll rüyalar

fitifit çok da ahım şahım resimler değil ,çok bir şey kaçırmadın,yenilemek lazım aslında ...benim 4 yıl bitti ameliyat olalı...hatta baktım da çizgilerim artık bembeyaz ama eski resimler olduğu için kırmızı görünüyor .

Canikom o zaman daha da iyi yeni resimler eklersen bilgileniriz 4 yıl olan iz hiç gormedik mesela iyi gelir bence hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…