• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Bende emzirirken çoook rahat ediyordum üstelik memelerim küçücük olduğu halde sütüm müthiş vardı hatta dr ben bu göğüslerle Nasıl emziricem demiştim o da bana önemli olan ebatı değil merak etme emzirirsin demişti :KK48: öylede oldu 18 ay emzirdim o yüzden meme uçlarım olduğundanda uzun ve çıkık oldular:-)

Bende emzirirken çoook rahat ediyordum üstelik memelerim küçücük olduğu halde sütüm müthiş vardı hatta dr ben bu göğüslerle Nasıl emziricem demiştim o da bana önemli olan ebatı değil merak etme emzirirsin demişti :KK48: öylede oldu 18 ay emzirdim o yüzden meme uçlarım olduğundanda uzun ve çıkık oldular:-)
Sende , mi erkek uye oldu kac ay emzirdin ?

Maaşallah

Dedikodu Time selammmm:KK49::KK68::21::KK200::KK73:

yavruyu uyutum geleceğim çiş muhabbetine :KK70: beni bir günden pek özlemişsiniz yaa ben yoksam ekşın yok adrenalin yok biliyorumm:cool::KK45: :KK70: malum karneler alındı bende sorumluluk sahibi bir velet annesi olaraktan meşgülüm gündüzleri artık ona amede durumu:KK54: ama haberleri aldım dediler k.k yıklıdı jelo diye hemen gir yaz :KK54::KK25::KK30: nldglp nldglp çok ağlamış beni sevin diye acıdım onuda sevinn:KK70: yaşlı menepozlu bunalıma girmesin:KK48:

Back