Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Du bakalım ne diyecek :))Belkide sidikliyi bulmaya gitmiştir![]()
Belkide pazen dondan vazgeçmiştirDu bakalım ne diyecek :))
Ha ha ne seneryolar ürettik amaBelkide pazen dondan vazgeçmiştir![]()
Kız jelo nerdesinHa ha ne seneryolar ürettik ama![]()
Bence kiz tatile Cikti ,dagilalim:)Ama var bunda bisey yahu bizi gormezden gelemex
Sende , mi erkek uye oldu kac ay emzirdin ?Bende emzirirken çoook rahat ediyordum üstelik memelerim küçücük olduğu halde sütüm müthiş vardı hatta dr ben bu göğüslerle Nasıl emziricem demiştim o da bana önemli olan ebatı değil merak etme emzirirsin demiştiöylede oldu 18 ay emzirdim o yüzden meme uçlarım olduğundanda uzun ve çıkık oldular
![]()
Artik herkezden hersyi beklliyorum.Sende , mi erkek uye oldu kac ay emzirdin ?
Kız o kadar seslenme sidikli diye şimdi hortlar bir yerden :))Kız jelo nerdesin.bak sidiklide yok bu gece..
Elma dersem çııııık
Armut dersemde çıııık![]()
MaaşallahBende emzirirken çoook rahat ediyordum üstelik memelerim küçücük olduğu halde sütüm müthiş vardı hatta dr ben bu göğüslerle Nasıl emziricem demiştim o da bana önemli olan ebatı değil merak etme emzirirsin demiştiöylede oldu 18 ay emzirdim o yüzden meme uçlarım olduğundanda uzun ve çıkık oldular
![]()
Hahaha guldurdun beni aksam aksam cok yasa emi
Benimle idare edin artık,hem ağzımdan bal damlar,jelo gibin fitne fesat,iğne laflı değelem ben...pammık gibi,yumuşacık,koruyup kollayan,çok tatlıyım ben![]()