Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Du bakalım ne diyecek :))Belkide sidikliyi bulmaya gitmiştir
Belkide pazen dondan vazgeçmiştirDu bakalım ne diyecek :))
Ha ha ne seneryolar ürettik amaBelkide pazen dondan vazgeçmiştir
Kız jelo nerdesin.bak sidiklide yok bu gece..Ha ha ne seneryolar ürettik ama
Bence kiz tatile Cikti ,dagilalim:)Ama var bunda bisey yahu bizi gormezden gelemex
Sende , mi erkek uye oldu kac ay emzirdin ?Bende emzirirken çoook rahat ediyordum üstelik memelerim küçücük olduğu halde sütüm müthiş vardı hatta dr ben bu göğüslerle Nasıl emziricem demiştim o da bana önemli olan ebatı değil merak etme emzirirsin demişti öylede oldu 18 ay emzirdim o yüzden meme uçlarım olduğundanda uzun ve çıkık oldular
Artik herkezden hersyi beklliyorum.Sende , mi erkek uye oldu kac ay emzirdin ?
Kız o kadar seslenme sidikli diye şimdi hortlar bir yerden :))Kız jelo nerdesin.bak sidiklide yok bu gece..
Elma dersem çııııık
Armut dersemde çıııık
MaaşallahBende emzirirken çoook rahat ediyordum üstelik memelerim küçücük olduğu halde sütüm müthiş vardı hatta dr ben bu göğüslerle Nasıl emziricem demiştim o da bana önemli olan ebatı değil merak etme emzirirsin demişti öylede oldu 18 ay emzirdim o yüzden meme uçlarım olduğundanda uzun ve çıkık oldular
Hahaha guldurdun beni aksam aksam cok yasa emi
Benimle idare edin artık,hem ağzımdan bal damlar,jelo gibin fitne fesat,iğne laflı değelem ben...pammık gibi,yumuşacık,koruyup kollayan,çok tatlıyım ben