Beratti çok güzel bu da ... Elbise şeklinde çok hoş ...Benimki tam iççamaşır şeklinde...Yılbaşında Amsterdam daydım. Çok vardı bu tarz kıyafetler,çamaşırlar...Görsel şölen gibiydi mağazalar, red light...
Yok canım anca bizi ev paklarEvde giyin aman mekanlarda giyinme asılan çok olur canımcım sağlama alak kendimiiz
Hahahaha
Sen varya seeeen ....kaptın yılbaşı kostümünü
Kayınvalideme bir Koşu uğrayıp banada gönderirmisin :))İstanbul a gelirsem Sanada getiririm bir tane
Teşekkür ederim Can'ım , evet yeni yıla yakın cok satılıyor . Ordan geçseydin bu taraflara da :)Beratti çok güzel bu da ... Elbise şeklinde çok hoş ...Benimki tam iççamaşır şeklinde...Yılbaşında Amsterdam daydım. Çok vardı bu tarz kıyafetler,çamaşırlar...Görsel şölen gibiydi mağazalar, red light...
Sen varya seeeen ....kaptın yılbaşı kostümünü
Aman diyim ortalık Çakal kaynıyorEvde giyin aman mekanlarda giyinme asılan çok olur canımcım sağlama alak kendimiiz
Kayınvalideme bir Koşu uğrayıp banada gönderirmisin :))
Hepinize bir tır ayarlayıp toplu yollayım Can'ımKayınvalideme bir Koşu uğrayıp banada gönderirmisin :))
beni bir götürmedin yabancı ellere her ay kendin git gez gellldost dedik bağrırmıza bastık be yaaa
Hepinize bir tır ayarlayıp toplu yollayım Can'ımkayınvalidene böyle bisey vermek doğru olmaz şimdi
Yok yok evladı için fedakarlık yapar o halde royal mail candır atıver bir Koşu
Hepinize bir tır ayarlayıp toplu yollayım Can'ımkayınvalidene böyle bisey vermek doğru olmaz şimdi
Kapadokya ile başladık dur hele gelir gerisi de,yavaş yavaş
Teşekkür ederim Can'ım , evet yeni yıla yakın cok satılıyor . Ordan geçseydin bu taraflara da :)
Tabi zuzucum hiç şüphen olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?