• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

FAZLANAZLI FAZLANAZLI Burun ve yeni disler istiyorum canimcim.

Ben evlenmeden once yaptirim en iyisi hic kimseyle ugrasamam :cool:

Belcikali yok mu yaaa canim Belcika cikolatasi cekti :kk77:
ben diş yaptırmıştım 3 sene oldu ön dişler çarpıktı :)

burun konusunda iyi bir dr bul medyatik isimlere bakma biçoğu mutsuz.
Bugün daha tomography çektirdim burnundan daha doğrusu sonuç baktık
dr estetik yapalım dedi ama ben istemedim ya yapay oluyo sanki bilmiyorum :)

Kız Ausencia Ausencia niye en çok jelibonu seviyon? :KK53::KK53:

En çok jelomu görüyorum çünkü:KK53:

hahhahah kıskandın mı tüylü beni seviyor Ausencia Ausencia beni :KK71::-) bende seni seviyorummm:KK70:

eşin destekdi amme çorabı kim giydirdi be yaaaa ayağına :cool::KK8:

Tüylüleri karıştırma , tüylü olan nldglp hanımefendiciğim :rolleyes::rolleyes:

ausenciaaaaaaaa cannııııııım bideneemmm nasılsın çok özlemişim inan...yazını görünce bir çığlık attım vallahi :KK19: Ausencia Ausencia

Oyyy kucaklaşalım , öpüşelim hemen :KK60::KK19:

Bende yoktum 1,5 sene forumda , bir iki ay oldu geleli . Ama ne zaman gelsem jelo hep burda :KK70: Demirbaş listesinde adı var kk nın :rolleyes:

yaaa ben niye çoklu alıntı yapamıyoruuummm:mad: jeliboooon öğret banaaa :KK22: Jelesec Jelesec
:KK70::KK70::KK70:rüşvet verirsen olur be yaaa:KK70::KK70:

bak bebem dedim sizin ilk tanıdğınız çömez jelo yok artık:KK30: aayyy herşeyi siz yapıyordunuz be alıntı yapmayı bilmeyen ben bak hepsini öğrendim zeki kadınım ama :cool::KK54::KK76::KK49:

Şimdi cevaplanın yanında çoklu alıntı var ya onları tıklıyon her mesaj alacağına en son alta ayrıntıllı düzenle yazısı var onu tıkla deki alıntıları ekle ahanda bukadar looooooo:KK58:

ay bir sürü alıntıladığım yazı vardı...hepsine şırrak şırrak cvp yazacaktım:KK43: Jelo bana pis nazarcı demiş bi yerde yaa
İkna etmek gerekmişti. Ben seni bu halinle seviyorum cümlesi bolca söylenmişti ama netice olarak ben mutlu olacağımdan emin olduğum seyı yaptım ve o da destekti bana bu süreçte.

Ogüle gıı naabıyon,özlemişim senin sanatsal yazılarını...

hahhahah kıskandın mı tüylü beni seviyor Ausencia Ausencia beni :KK71::-) bende seni seviyorummm:KK70:

eşin destekdi amme çorabı kim giydirdi be yaaaa ayağına :cool::KK8:

Kendine pay çıkarmasan çatlarsın zaten :KK59:
Yüreğime su serptin sen çok yaşa emi çok kötü davranıyor bana jeloooooo :KK43: Vayyy gel seninle özelden jelibonun dedikodusunu yapıp Çekirdek çitleyip Hollanda çikolatası yiyelim :KK70:

İçek, Çitliyek,yiyek ...hem de jelibonsuz :KK50:

senden tırsıyor millet ondan beni çok seviyorlar malum kırmızı yapıyon alıntılayıp göze sokuyon ahahhahha

:KK74::KK74::KK74::KK74:

Kız milletin ne özel hayatını deşifre ediyon :KK12::63: :KK53::KK45: hadi ya zedelenmiş mi gerçekten kız ben kaçırmışım bıraksın onu yenisine baksınn:KK70: @Merops adam mı yokkk :KK15:

he kız özelden derim sana firma adı açık etmeyek sonra oradan ulaşır millet :KK54::KK54::KK54::KK8::p

ha ne oldu sonuç yapacak mı yoksa sen uzaylıısn sana dokunmam mı dedi:KK70: kötü gözler oluyor yıldızım düşük be ya aha bu nldglp nldglp pis nazarı değiyor bana :-):-):-)

Pis nazar dedi banaa:KK11: Sana ne nazarım değecek be:KK12: anca iyiliğim olur:63:

bende ikna etmedim ya hatta senin dr ye olduğumda bilmiyordu bile dedim kardeş ameliyat olacak yanında refekatci kalacağım :KK48::KK48: sonrakilerde de ben karar verdim oldum :KK8:

nldglp nldglp sana gelsinnnnnnnnnnn:KK70:

heh şimdi affettim bütün yazıp çizdiklerini,bütün laf geçirmelerini, ben buna aşığıımmmm:KK200:

Mekanı seç ve alo de :)) sana güveniyorum bu konuda elite kadınsın ortamdan anlarsın :KK70:

elitim demiii:KK54::KK54::KK54:

ben diş yaptırmıştım 3 sene oldu ön dişler çarpıktı :)

burun konusunda iyi bir dr bul medyatik isimlere bakma biçoğu mutsuz.
Bugün daha tomography çektirdim burnundan daha doğrusu sonuç baktık
dr estetik yapalım dedi ama ben istemedim ya yapay oluyo sanki bilmiyorum :)

sen artık estetikden uzak dur be yaa :KK53: yaparken bozmasınlar bi yerlerini gel bana bedava yaparım:KK52::KK19:

İstanbullondra yaşadığın yerin nickinle bir alakası var mı ?

akraba çıkarmışsınız şimdi:)))))):KK60:

Vay :KK19: hemşeri sayılırız :KK9: hangi bölgedesin? Benimki Essex .

de hadi yarın buluşun kahveye :KK73::KK73::KK73:

:KK70::KK70::KK70:rüşvet verirsen olur be yaaa:KK70::KK70:

bak bebem dedim sizin ilk tanıdğınız çömez jelo yok artık:KK30: aayyy herşeyi siz yapıyordunuz be alıntı yapmayı bilmeyen ben bak hepsini öğrendim zeki kadınım ama :cool::KK54::KK76::KK49:

Şimdi cevaplanın yanında çoklu alıntı var ya onları tıklıyon her mesaj alacağına en son alta ayrıntıllı düzenle yazısı var onu tıkla deki alıntıları ekle ahanda bukadar looooooo:KK58:

Gerenk kalmadı kendi kendime bulup yaptım bilem :63:

Back