- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.385
- 448
Tabi zuzucum hiç şüphen olmasın
sondaki smile ne berooo şaşırdın demi sen benle kanka ol bırak bunuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız kayınvalidende görünce ister mister , ona vermiyim dedimdiYok yok evladı için fedakarlık yapar o halde royal mail candır atıver bir Koşu
çekil başlık aç kendine herkes mavi boncuk kalp hele poğaca gönder pişirdee öyle affederim
He valla sasırdım kaldım böylesondaki smile ne berooo şaşırdın demi sen benle kanka ol bırak bunuu
He valla sasırdım kaldım böyle
londra hazır yolculuğa çıkmışken buralarda uğrasaydın dedim .
E hadi bekleriz artık buralaradaBeratti inşallah...Anca Amsterdam,Volendam ve Brugge yaptık bu sefer...İngiltere de programlarımızın arasında
....41 maşallah...Ne başlık mış yahu maşşalah geyikle 1253 sayfayı yapmışsız
de getttt karga burun taşıyan arkadaşım tek sensin gün içinde 20 kere ruj tazeleyen tek arakadaşımsınnnhade ordan en güççük bavul benimkiydi bikerem
bak işte bu dediklerinin hepsi doğrude getttt karga burun taşıyan arkadaşım tek sensin gün içinde 20 kere ruj tazeleyen tek arakadaşımsınnn
zuzumm çok sevio seni ben zuzu53 çatla da patla jelocan
Ev değil sitem var misafirlerimi ağırlamak icin yaptırmıştım , anca yetiyor ayrıca bende bi ev dolusu makyaj malzemesi ve cilt bakım ürünlerinde mevcut , misafirlerime özel güzellik salonu olarak ayırdığım bir dairede sadece çantanızı alın çıkın çıkın gelin
Sende süslüm sende şimdi jelocan hırsından gidip nutella kaşıklarzuzumm çok sevio seni ben zuzu53 çatla da patla jelocan