Taze taze el yapımı Brugge çikolatasına ne dersin ? Geçen hafta getirdim...Hem de DUMON chocolatıer
ausenciaaaaaaaa cannııııııım bideneemmm nasılsın çok özlemişim inan...yazını görünce bir çığlık attım vallahiAusencia
En çok jelomu görüyorum çünkü
Tüylüleri karıştırma , tüylü olan nldglp hanımefendiciğim
Oyyy kucaklaşalım , öpüşelim hemen
Bende yoktum 1,5 sene forumda , bir iki ay oldu geleli . Ama ne zaman gelsem jelo hep burdaDemirbaş listesinde adı var kk nın
Gerenk kalmadı kendi kendime bulup yaptım bilem
Kimseye yedirmem onları alooooohepsi benimmmm
Sen hakkını tükettinibırak biraz da başkaları yesin,obur bıngıl seni
Çığlık mı attın yahuAusencia ye ne çığlığı 3 senedir görmüyon yazısını bana at çığlığı boşver Ausencia uzak o gelemiyor reele dedik o kadar atla gel yokkk
Vallahi çok mazimiz aus la ,atarım tabe nanik
Ortak oldum siteye bilmiyon mu %80 benimmm zenginimmm
De git işine ,uğraşma benle,eteketlerim mune yi haayok öyle ben yazdım açıkladım kopye çektin alırıım hakkımı arkadaş yedirmemmenopozlu tüylüüüü geliyom evinee ahanda gör
Aralara bak görürsün,yakın gözlük al ihtiyarlamışınahahhaah nerde lo cevabın beceriksiz
De git işine ,uğraşma benle,eteketlerim mune yi haa
Ben mune nin kıymetlisiyimetiket yapma seni banlar atar mapusa zindanlarda çürün ojesiz rimelsiz oralarda
Senide bekleriz jelocum , sensiz olmazelitim demiii
sen artık estetikden uzak dur be yaayaparken bozmasınlar bi yerlerini gel bana bedava yaparım
akraba çıkarmışsınız şimdi:))))))
de hadi yarın buluşun kahveye
Nldglp avatardaki resim senin foton mu ? Pek hoşmuşBen mune nin kıymetlisiyimyapmaz bana,senin gibi çenem düşük değil sonuçta kulubün en süslüsüyüm,tüylüyüm kıyamaz bana
watsapp ına bakıver hele
Nldglp avatardaki resim senin foton mu ? Pek hoşmuşbende de var öyle tüylü bir kostüm bende koyacağım avatarıma
Nldglp avatardaki resim senin foton mu ? Pek hoşmuşbende de var öyle tüylü bir kostüm bende koyacağım avatarıma
Evet Beratti benim foto,meşhur ''Tüylü'' lakabıma neden olan resimHollanda dan çok sevdiğim bir arkadaşım hediye getirmişti bana...5 yıl önce...ama o zaman ameliyatlı değildim,memeler kocaman ,bu üst sadece uçlarını kapıyordu
Ameliyat olduktan sonra ilk denediğim şey bu oldubende anısı çoktur...KK deki ünümü bu takıma borçluyum Bu arada senin avatardaki kızın şapkasının aynısından ve alt üst 3 lüdür bu takım.
Gule gule kullan , cok yakışmış . Bende de bütün hali olan var tek parça üst ve şapka eldiven bak becerebilirsem resmini atayım :)Evet Beratti benim foto,meşhur ''Tüylü'' lakabıma neden olan resimHollanda dan çok sevdiğim bir arkadaşım hediye getirmişti bana...5 yıl önce...ama o zaman ameliyatlı değildim,memeler kocaman ,bu üst sadece uçlarını kapıyordu
Ameliyat olduktan sonra ilk denediğim şey bu oldubende anısı çoktur...KK deki ünümü bu takıma borçluyum Bu arada senin avatardaki kızın şapkasının aynısından ve alt üst 3 lüdür bu takım.
Sag ol Can'ım :) yeni yılda giymiştim evde tabibero bu sana pek yakışır yahu
Sag ol Can'ım :) yeni yılda giymiştim evde tabi
en sevdiğim sensin hepsini eledim seni baş köeşeye koydumİstanbul a gelirsem Sanada getiririm bir tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?