Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Taze taze el yapımı Brugge çikolatasına ne dersin ? Geçen hafta getirdim...Hem de DUMON chocolatıer

Kimseye yedirmem onları alooooo hepsi benimmmm

ausenciaaaaaaaa cannııııııım bideneemmm nasılsın çok özlemişim inan...yazını görünce bir çığlık attım vallahi Ausencia

Çığlık mı attın yahu Ausencia ye ne çığlığı 3 senedir görmüyon yazısını bana at çığlığı boşver Ausencia uzak o gelemiyor reele dedik o kadar atla gel yokkk

Ortak oldum siteye bilmiyon mu %80 benimmm zenginimmm

Ben mune nin kıymetlisiyim yapmaz bana,senin gibi çenem düşük değil sonuçta kulubün en süslüsüyüm,tüylüyüm kıyamaz bana
watsapp ına bakıver hele
Nldglp avatardaki resim senin foton mu ? Pek hoşmuş bende de var öyle tüylü bir kostüm bende koyacağım avatarıma

Nldglp avatardaki resim senin foton mu ? Pek hoşmuş bende de var öyle tüylü bir kostüm bende koyacağım avatarıma

Evet Beratti benim foto,meşhur ''Tüylü'' lakabıma neden olan resim Hollanda dan çok sevdiğim bir arkadaşım hediye getirmişti bana...5 yıl önce...ama o zaman ameliyatlı değildim,memeler kocaman ,bu üst sadece uçlarını kapıyordu
Ameliyat olduktan sonra ilk denediğim şey bu oldu bende anısı çoktur...KK deki ünümü bu takıma borçluyum Bu arada senin avatardaki kızın şapkasının aynısından ve alt üst 3 lüdür bu takım.

koy koy sende takım avatar gezersiniz siteyiii

hahhahah ne sallamıştın be yaaa bu avatarla foroumu

Gule gule kullan , cok yakışmış . Bende de bütün hali olan var tek parça üst ve şapka eldiven bak becerebilirsem resmini atayım :)

Beratti çok güzel bu da ... Elbise şeklinde çok hoş ...Benimki tam iççamaşır şeklinde...Yılbaşında Amsterdam daydım. Çok vardı bu tarz kıyafetler,çamaşırlar...Görsel şölen gibiydi mağazalar, red light ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…