• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Taze taze el yapımı Brugge çikolatasına ne dersin ? Geçen hafta getirdim...Hem de DUMON chocolatıer :KK66:

Kimseye yedirmem onları alooooo :KK62::KK12::63: hepsi benimmmm

ausenciaaaaaaaa cannııııııım bideneemmm nasılsın çok özlemişim inan...yazını görünce bir çığlık attım vallahi :KK19: Ausencia Ausencia

Çığlık mı attın yahu Ausencia Ausencia ye ne çığlığı 3 senedir görmüyon yazısını :p:p:p bana at çığlığı boşver Ausencia Ausencia uzak o gelemiyor reele dedik o kadar atla gel yokkk

En çok jelomu görüyorum çünkü:KK53:

Tüylüleri karıştırma , tüylü olan nldglp hanımefendiciğim :rolleyes::rolleyes:

Oyyy kucaklaşalım , öpüşelim hemen :KK60::KK19:

Bende yoktum 1,5 sene forumda , bir iki ay oldu geleli . Ama ne zaman gelsem jelo hep burda :KK70: Demirbaş listesinde adı var kk nın :rolleyes:

Ortak oldum siteye bilmiyon mu %80 benimmm zenginimmm:KK48::KK48::KK48::KK48:

Kimseye yedirmem onları alooooo :KK62::KK12::63: hepsi benimmmm

Sen hakkını tükettinibırak biraz da başkaları yesin,obur bıngıl seni:KK70:

Çığlık mı attın yahu Ausencia Ausencia ye ne çığlığı 3 senedir görmüyon yazısını :p:p:p bana at çığlığı boşver Ausencia Ausencia uzak o gelemiyor reele dedik o kadar atla gel yokkk

Vallahi çok mazimiz aus la ,atarım tabe nanik:p

Ortak oldum siteye bilmiyon mu %80 benimmm zenginimmm:KK48::KK48::KK48::KK48:

Ben mune nin kıymetlisiyim:KK19: yapmaz bana,senin gibi çenem düşük değil sonuçta:KK66: kulubün en süslüsüyüm,tüylüyüm kıyamaz bana:KK51:
watsapp ına bakıver hele :21:
Nldglp avatardaki resim senin foton mu ? Pek hoşmuş :KK66: bende de var öyle tüylü bir kostüm bende koyacağım avatarıma :cool:

Nldglp avatardaki resim senin foton mu ? Pek hoşmuş :KK66: bende de var öyle tüylü bir kostüm bende koyacağım avatarıma :cool:

Evet Beratti benim foto,meşhur ''Tüylü'' lakabıma neden olan resim :KK51: Hollanda dan çok sevdiğim bir arkadaşım hediye getirmişti bana...5 yıl önce...ama o zaman ameliyatlı değildim,memeler kocaman ,bu üst sadece uçlarını kapıyordu:KK43:
Ameliyat olduktan sonra ilk denediğim şey bu oldu :KK51: bende anısı çoktur...KK deki ünümü bu takıma borçluyum:KK49: Bu arada senin avatardaki kızın şapkasının aynısından ve alt üst 3 lüdür bu takım.

koy koy sende takım avatar gezersiniz siteyiii:KK19::KK8:

Evet Beratti benim foto,meşhur ''Tüylü'' lakabıma neden olan resim :KK51: Hollanda dan çok sevdiğim bir arkadaşım hediye getirmişti bana...5 yıl önce...ama o zaman ameliyatlı değildim,memeler kocaman ,bu üst sadece uçlarını kapıyordu:KK43:
Ameliyat olduktan sonra ilk denediğim şey bu oldu :KK51: bende anısı çoktur...KK deki ünümü bu takıma borçluyum:KK49: Bu arada senin avatardaki kızın şapkasının aynısından ve alt üst 3 lüdür bu takım.

hahhahah ne sallamıştın be yaaa bu avatarla foroumu :KK54::KK60:

Gule gule kullan , cok yakışmış . Bende de bütün hali olan var tek parça üst ve şapka eldiven bak becerebilirsem resmini atayım :)

image.png

Beratti çok güzel bu da ... Elbise şeklinde çok hoş ...Benimki tam iççamaşır şeklinde...Yılbaşında Amsterdam daydım. Çok vardı bu tarz kıyafetler,çamaşırlar...Görsel şölen gibiydi mağazalar, red light :KK51:...

Back