- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.385
- 448
bak işte bu dediklerinin hepsi doğru
bende yalan olmaz bul çıkar tatil benden yok hadi alyanağa botoks benden diyim tatil pahalıya gelir senle çok yersinnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bak işte bu dediklerinin hepsi doğru
Heatrow'dan al beniEv değil sitem var misafirlerimi ağırlamak icin yaptırmıştım , anca yetiyor ayrıca bende bi ev dolusu makyaj malzemesi ve cilt bakım ürünlerinde mevcut , misafirlerime özel güzellik salonu olarak ayırdığım bir dairede sadece çantanızı alın çıkın çıkın gelin
Dur şoförüme söyleyim alsınHeatrow'dan al beni
Bunda da haklısın Sen olmasan ben burda gerçekten olmazdımben yoksam siz yoksunuzz atar yapmayın bana
SüpperDur şoförüme söyleyim alsın
Ev değil sitem var misafirlerimi ağırlamak icin yaptırmıştım , anca yetiyor ayrıca bende bi ev dolusu makyaj malzemesi ve cilt bakım ürünlerinde mevcut , misafirlerime özel güzellik salonu olarak ayırdığım bir dairede sadece çantanızı alın çıkın çıkın gelin
Beni de bi zahmet TR Ataşehir denDur şoförüme söyleyim alsın
Vay be bi Noel kostümünden nerelere geldik ben artık çocukları uyutayım bu isin sonu cok fenacanımmm k. k da en sevdiğim sensin kimseyi tanımam daha site haaa vay anam vayyy bende k.k dan tandığım grup zengin diye hava atıyorum nerde bero nerde topluluğun manisi hepsini sildim defterden pis adam satarımmm
Beni de bi zahmet TR Ataşehir den
Vay be bi Noel kostümünden nerelere geldik ben artık çocukları uyutayım bu isin sonu cok fena
Özel uçağımı emrinize amade edeyim en iyisi buralara kadar siz zahmet etmeyinBeni de bi zahmet TR Ataşehir den
Iyi geceler baby, Allah rahatlık versinİki orta,bir sade,kızlar bana müsaade...Kuzu gibi yatıp,koç gibi kalkın...Bütün estetikseverler iyi geceler,mışıl rüyalar
İki orta,bir sade,kızlar bana müsaade...Kuzu gibi yatıp,koç gibi kalkın...Bütün estetikseverler iyi geceler,mışıl rüyalar
heee holland peynirleri boşa gitmesin,yiyip bitirip gidek bari...bi kese de yolluk çikolat alakmı jelocan ,yazıktır evde gurtlanmasınlarbeni de senden alabilir kahvaltı yapar öyle çıkarız yola
Hadi tatlı rüyalar kuzucuklara, HoşçakalVay be bi Noel kostümünden nerelere geldik ben artık çocukları uyutayım bu isin sonu cok fena
bero eşin mi zengin varmı abisi, babası ben eşi boşayayım alımmm uçak,yat kat siteye yok demem bakkÖzel uçağımı emrinize amade edeyim en iyisi buralara kadar siz zahmet etmeyin
heee holland peynirleri boşa gitmesin,yiyip bitirip gidek bari...bi kese de yolluk çikolat alakmı jelocan ,yazıktır evde gurtlanmasınlar
Hahaha cok güldüm bugün , valla severim çatlakları bende öyle olduğum icin herhaldesag ol Can'ım zaten birbirlerini yediler burda ben burda çene calarkenhahhahah öyle bizlerde çatlağız diyorum hep akıllı olsak estetikle işimiz neee konu gelir heryere hadi yatır kuzlarını tatlı uykuları olsun