- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.372
- 448
bak işte bu dediklerinin hepsi doğru![]()
bende yalan olmaz bul çıkar tatil benden

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bak işte bu dediklerinin hepsi doğru![]()
Heatrow'dan al beniEv değil sitem varmisafirlerimi ağırlamak icin yaptırmıştım , anca yetiyor
ayrıca bende bi ev dolusu makyaj malzemesi ve cilt bakım ürünlerinde mevcut , misafirlerime özel güzellik salonu olarak ayırdığım bir dairede
sadece çantanızı alın çıkın çıkın gelin
![]()
Dur şoförüme söyleyim alsınHeatrow'dan al beni![]()
Bunda da haklısınben yoksam siz yoksunuzz atar yapmayın bana![]()
SüpperDur şoförüme söyleyim alsın![]()
Ev değil sitem varmisafirlerimi ağırlamak icin yaptırmıştım , anca yetiyor
ayrıca bende bi ev dolusu makyaj malzemesi ve cilt bakım ürünlerinde mevcut , misafirlerime özel güzellik salonu olarak ayırdığım bir dairede
sadece çantanızı alın çıkın çıkın gelin
![]()
Beni de bi zahmet TR Ataşehir denDur şoförüme söyleyim alsın![]()
Vay becanımmm k. k da en sevdiğim sensin kimseyi tanımam dahasite haaa vay anam vayyy
bende k.k dan tandığım grup zengin diye hava atıyorum
nerde bero nerde topluluğun manisi
hepsini sildim defterden pis adam satarımmm
![]()
Beni de bi zahmet TR Ataşehir den![]()
Vay bebi Noel kostümünden nerelere geldik
ben artık çocukları uyutayım
bu isin sonu cok fena
![]()
Özel uçağımı emrinize amade edeyim en iyisiBeni de bi zahmet TR Ataşehir den![]()
Iyi geceler baby, Allah rahatlık versinİki orta,bir sade,kızlar bana müsaade...Kuzu gibi yatıp,koç gibi kalkın...Bütün estetikseverler iyi geceler,mışıl rüyalar![]()
İki orta,bir sade,kızlar bana müsaade...Kuzu gibi yatıp,koç gibi kalkın...Bütün estetikseverler iyi geceler,mışıl rüyalar![]()
heee holland peynirleri boşa gitmesin,yiyip bitirip gidek bari...bi kese de yolluk çikolat alakmı jelocan ,yazıktır evde gurtlanmasınlarbeni de senden alabilirkahvaltı yapar öyle çıkarız yola
![]()
Hadi tatlı rüyalar kuzucuklara, HoşçakalVay bebi Noel kostümünden nerelere geldik
ben artık çocukları uyutayım
bu isin sonu cok fena
![]()
bero eşin mi zengin varmı abisi, babası ben eşi boşayayım alımmm uçak,yat kat siteye yok demem bakkÖzel uçağımı emrinize amade edeyim en iyisiburalara kadar siz zahmet etmeyin
![]()
heee holland peynirleri boşa gitmesin,yiyip bitirip gidek bari...bi kese de yolluk çikolat alakmı jelocan ,yazıktır evde gurtlanmasınlar![]()
Hahaha cok güldüm bugün , valla severim çatlakları bende öyle olduğum icin herhaldehahhahah öyle bizlerde çatlağız diyorum hep akıllı olsak estetikle işimiz neeekonu gelir heryere
hadi yatır kuzlarını tatlı uykuları olsun
![]()