• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Ev değil sitem var :KK70:misafirlerimi ağırlamak icin yaptırmıştım , anca yetiyor :KK70:ayrıca bende bi ev dolusu makyaj malzemesi ve cilt bakım ürünlerinde mevcut , misafirlerime özel güzellik salonu olarak ayırdığım bir dairede :KK70:sadece çantanızı alın çıkın çıkın gelin:KK71:
Heatrow'dan al beni :D

Ev değil sitem var :KK70:misafirlerimi ağırlamak icin yaptırmıştım , anca yetiyor :KK70:ayrıca bende bi ev dolusu makyaj malzemesi ve cilt bakım ürünlerinde mevcut , misafirlerime özel güzellik salonu olarak ayırdığım bir dairede :KK70:sadece çantanızı alın çıkın çıkın gelin:KK71:

canımmm k. k da en sevdiğim sensin kimseyi tanımam daha :KK19::KK19::KK19::KK68::KK68: site haaa vay anam vayyy :KK53: bende k.k dan tandığım grup zengin diye hava atıyorum :KK12::KK12::KK12: nerde bero nerde topluluğun manisi :KK70::KK70::KK70: hepsini sildim defterden pis adam satarımmm:KK53::KK70::KK70::KK70:

canımmm k. k da en sevdiğim sensin kimseyi tanımam daha :KK19::KK19::KK19::KK68::KK68: site haaa vay anam vayyy :KK53: bende k.k dan tandığım grup zengin diye hava atıyorum :KK12::KK12::KK12: nerde bero nerde topluluğun manisi :KK70::KK70::KK70: hepsini sildim defterden pis adam satarımmm:KK53::KK70::KK70::KK70:
Vay be :-)bi Noel kostümünden nerelere geldik:rolleyes: ben artık çocukları uyutayım :KK70:bu isin sonu cok fena:KK70:

hahhahah öyle bizlerde çatlağız diyorum hep akıllı olsak estetikle işimiz neee:KK70: konu gelir heryere :KK19: hadi yatır kuzlarını tatlı uykuları olsun :KK68:
Hahaha cok güldüm bugün , valla severim çatlakları bende öyle olduğum icin herhalde:KK71:sag ol Can'ım zaten birbirlerini yediler burda ben burda çene calarken:-)

Back