Yürüyüşe gidiyorum o bacaklar ÇÖP olacak ÇÖPyaza çok etkinlik var partiden partiye süzülüp duracağım amma öyle süt dökmüş kedi gibi mekana girip pamuk prenses gibi çıkacağım
Tecrübeyle sabitledik :)) arkadaşlara örnek olsun
Mekanı seç ve alo de :)) sana güveniyorum bu konuda elite kadınsın ortamdan anlarsınbenide götür partiye zenginsin bir el at loooo paraları çek
fıstıksın fıstık
ben diş yaptırmıştım 3 sene oldu ön dişler çarpıktı :)FAZLANAZLI Burun ve yeni disler istiyorum canimcim.
Ben evlenmeden once yaptirim en iyisi hic kimseyle ugrasamam
Belcikali yok mu yaaa canim Belcika cikolatasi cekti
İstanbullondra yaşadığın yerin nickinle bir alakası var mı ?FAZLANAZLI Burun ve yeni disler istiyorum canimcim.
İstanbullondra yaşadığın yerin nickinle bir alakası var mı ?
Aynı yerde yasıyoruz o Zaman bu yüzden sordum :)
Yakınız :) hemşeri çıktıkVayhemşeri sayılırız hangi bölgedesin? Benimki Essex .
Taze taze el yapımı Brugge çikolatasına ne dersin ? Geçen hafta getirdim...Hem de DUMON chocolatıerFAZLANAZLI Burun ve yeni disler istiyorum canimcim.
Anaaam jelom , tüylü gelmiş , ogl gelmiş
Şenlik var desene yine buralarda .
Arada gelirim artık
hahhahah kıskandın mı tüylü beni seviyorAusencia beni bende seni seviyorummm
eşin destekdi amme çorabı kim giydirdi be yaaaa ayağına
ausenciaaaaaaaa cannııııııım bideneemmm nasılsın çok özlemişim inan...yazını görünce bir çığlık attım vallahiAusencia
FAZLANAZLI Burun ve yeni disler istiyorum canimcim.
İkna etmek gerekmişti. Ben seni bu halinle seviyorum cümlesi bolca söylenmişti ama netice olarak ben mutlu olacağımdan emin olduğum seyı yaptım ve o da destekti bana bu süreçte.
hahhahah kıskandın mı tüylü beni seviyorAusencia beni bende seni seviyorummm
eşin destekdi amme çorabı kim giydirdi be yaaaa ayağına
Yüreğime su serptin sen çok yaşa emi çok kötü davranıyor bana jelooooooVayyy gel seninle özelden jelibonun dedikodusunu yapıp Çekirdek çitleyip Hollanda çikolatası yiyelim
senden tırsıyor millet ondan beni çok seviyorlar malum kırmızı yapıyon alıntılayıp göze sokuyon ahahhahha
Kız milletin ne özel hayatını deşifre ediyonhadi ya zedelenmiş mi gerçekten kız ben kaçırmışım bıraksın onu yenisine baksınn @Merops adam mı yokkk
he kız özelden derim sana firma adı açık etmeyek sonra oradan ulaşır millet
ha ne oldu sonuç yapacak mı yoksa sen uzaylıısn sana dokunmam mı dedikötü gözler oluyor yıldızım düşük be ya aha bu nldglp pis nazarı değiyor bana
Pis nazar dedi banaaSana ne nazarım değecek be anca iyiliğim olur
bende ikna etmedim ya hatta senin dr ye olduğumda bilmiyordu bile dedim kardeş ameliyat olacak yanında refekatci kalacağımsonrakilerde de ben karar verdim oldum
Mekanı seç ve alo de :)) sana güveniyorum bu konuda elite kadınsın ortamdan anlarsın
ben diş yaptırmıştım 3 sene oldu ön dişler çarpıktı :)
burun konusunda iyi bir dr bul medyatik isimlere bakma biçoğu mutsuz.
Bugün daha tomography çektirdim burnundan daha doğrusu sonuç baktık
dr estetik yapalım dedi ama ben istemedim ya yapay oluyo sanki bilmiyorum :)
İstanbullondra yaşadığın yerin nickinle bir alakası var mı ?
Vayhemşeri sayılırız hangi bölgedesin? Benimki Essex .
rüşvet verirsen olur be yaaa
bak bebem dedim sizin ilk tanıdğınız çömez jelo yok artıkaayyy herşeyi siz yapıyordunuz be alıntı yapmayı bilmeyen ben bak hepsini öğrendim zeki kadınım ama
Şimdi cevaplanın yanında çoklu alıntı var ya onları tıklıyon her mesaj alacağına en son alta ayrıntıllı düzenle yazısı var onu tıkla deki alıntıları ekle ahanda bukadar looooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?