Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

FAZLANAZLI Burun ve yeni disler istiyorum canimcim.

Ben evlenmeden once yaptirim en iyisi hic kimseyle ugrasamam

Belcikali yok mu yaaa canim Belcika cikolatasi cekti
ben diş yaptırmıştım 3 sene oldu ön dişler çarpıktı :)

burun konusunda iyi bir dr bul medyatik isimlere bakma biçoğu mutsuz.
Bugün daha tomography çektirdim burnundan daha doğrusu sonuç baktık
dr estetik yapalım dedi ama ben istemedim ya yapay oluyo sanki bilmiyorum :)

Kız Ausencia niye en çok jelibonu seviyon?

En çok jelomu görüyorum çünkü

hahhahah kıskandın mı tüylü beni seviyor Ausencia beni bende seni seviyorummm

eşin destekdi amme çorabı kim giydirdi be yaaaa ayağına

Tüylüleri karıştırma , tüylü olan nldglp hanımefendiciğim

ausenciaaaaaaaa cannııııııım bideneemmm nasılsın çok özlemişim inan...yazını görünce bir çığlık attım vallahi Ausencia

Oyyy kucaklaşalım , öpüşelim hemen

Bende yoktum 1,5 sene forumda , bir iki ay oldu geleli . Ama ne zaman gelsem jelo hep burda Demirbaş listesinde adı var kk nın

yaaa ben niye çoklu alıntı yapamıyoruuummm jeliboooon öğret banaaa Jelesec
rüşvet verirsen olur be yaaa

bak bebem dedim sizin ilk tanıdğınız çömez jelo yok artık aayyy herşeyi siz yapıyordunuz be alıntı yapmayı bilmeyen ben bak hepsini öğrendim zeki kadınım ama

Şimdi cevaplanın yanında çoklu alıntı var ya onları tıklıyon her mesaj alacağına en son alta ayrıntıllı düzenle yazısı var onu tıkla deki alıntıları ekle ahanda bukadar looooooo

ay bir sürü alıntıladığım yazı vardı...hepsine şırrak şırrak cvp yazacaktım Jelo bana pis nazarcı demiş bi yerde yaa
İkna etmek gerekmişti. Ben seni bu halinle seviyorum cümlesi bolca söylenmişti ama netice olarak ben mutlu olacağımdan emin olduğum seyı yaptım ve o da destekti bana bu süreçte.

Ogüle gıı naabıyon,özlemişim senin sanatsal yazılarını...

hahhahah kıskandın mı tüylü beni seviyor Ausencia beni bende seni seviyorummm

eşin destekdi amme çorabı kim giydirdi be yaaaa ayağına

Kendine pay çıkarmasan çatlarsın zaten
Yüreğime su serptin sen çok yaşa emi çok kötü davranıyor bana jeloooooo Vayyy gel seninle özelden jelibonun dedikodusunu yapıp Çekirdek çitleyip Hollanda çikolatası yiyelim

İçek, Çitliyek,yiyek ...hem de jelibonsuz

senden tırsıyor millet ondan beni çok seviyorlar malum kırmızı yapıyon alıntılayıp göze sokuyon ahahhahha

nldglp sana gelsinnnnnnnnnnn

heh şimdi affettim bütün yazıp çizdiklerini,bütün laf geçirmelerini, ben buna aşığıımmmm

Mekanı seç ve alo de :)) sana güveniyorum bu konuda elite kadınsın ortamdan anlarsın

elitim demiii

sen artık estetikden uzak dur be yaa yaparken bozmasınlar bi yerlerini gel bana bedava yaparım

İstanbullondra yaşadığın yerin nickinle bir alakası var mı ?

akraba çıkarmışsınız şimdi:))))))

Vay hemşeri sayılırız hangi bölgedesin? Benimki Essex .

de hadi yarın buluşun kahveye

Gerenk kalmadı kendi kendime bulup yaptım bilem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…