İkna etmek gerekmişti. Ben seni bu halinle seviyorum cümlesi bolca söylenmişti ama netice olarak ben mutlu olacağımdan emin olduğum seyı yaptım ve o da destekti bana bu süreçte.
Evli, nisanli ya ayni evi paylasan sevgilileri olanlara iki sorum olacak...
Erkekleri kendi estetik ameliyatlariniz oncesi onlari ikna etmek zorunda kalmismiydiniz?
Esiniz,nisanliniz,sevgiliniz hic estetik ameliyati oldu mu?
İkna etmek gerekmişti. Ben seni bu halinle seviyorum cümlesi bolca söylenmişti ama netice olarak ben mutlu olacağımdan emin olduğum seyı yaptım ve o da destekti bana bu süreçte.
Hadi diyelim ilkinde ikna oldular desteklediler, ikinci, ucuncu olanlarda durumlar nasildi acepppp
sardunyam16 bak beğendi hemen, söz senin ameliyatında parti benden bu zuzu53 yağmurlu havada su yokkk
Yenilerden bir arkadaşımız var @Merops ilişkileri Bayağı zedelenmişti tabi detayları kendisi çok daha iyi bilir irtibat kurarsan eminim Açıklık getirecektir, nihayetinde ameliyatını oldu hatta ikinci operasyonu için Düşünceler içerisinde umarım sorunsuz kırılmadan bu işi çözümlersiniz. SevgilerHadi diyelim ilkinde ikna oldular desteklediler, ikinci, ucuncu olanlarda durumlar nasildi acepppp
ay stok kontrolİyi geceler sanada beybi girmedim hem stok kontrol hemde nezle gibiyim nazara geldim be yaa her daim pöpüler üye olunca
akşam durumunu yaz bakem sağ salim git gel iyi habeerlerle gel uzaylı zekiyem
ben ikna etmedim istedim oldum eşim de hiç ameliyat olmadı ama bu aara saz ekimini düşünüyor.Evli, nisanli ya ayni evi paylasan sevgilileri olanlara iki sorum olacak...
Erkekleri kendi estetik ameliyatlariniz oncesi onlari ikna etmek zorunda kalmismiydiniz?
A aaaaaaaaBak senin dilin çok uzadı çıkarırım arkadaşlıktan başlıktan da atarımtek kalın ona göre alma karşına beni sildimi tekrar eklemem de ona göre
Yüreğime su serptin sen çok yaşa emi çok kötü davranıyor bana jeloooooo
Yenilerden bir arkadaşımız var @Merops ilişkileri Bayağı zedelenmişti tabi detayları kendisi çok daha iyi bilir irtibat kurarsan eminim Açıklık getirecektir, nihayetinde ameliyatını oldu hatta ikinci operasyonu için Düşünceler içerisinde umarım sorunsuz kırılmadan bu işi çözümlersiniz. Sevgiler
ay stok kontrolçok komik valla gittim geldim sağ salim ayarı verince çekilme oldu tabi
nazardır nazar geçmiş olsun
ben ikna etmedim istedim oldum eşim de hiç ameliyat olmadı ama bu aara saz ekimini düşünüyor.
sen burun için dr mu arıyorsun
Ben esime büyük vaatlerde bulunmuştumEvli, nisanli ya ayni evi paylasan sevgilileri olanlara iki sorum olacak...
Yüreğime su serptin sen çok yaşa emi çok kötü davranıyor bana jelooooooVayyy gel seninle özelden jelibonun dedikodusunu yapıp Çekirdek çitleyip Hollanda çikolatası yiyelim
Ben esime büyük vaatlerde bulunmuştumşimdi onları eksiksiz yerine getiriyorum ki yeni bir operasyon geçirmek istersem izni kolay alayım
Hahaha sen anladın onu
Hahaha sen anladın onuise yarıyor , eslerde sorun çıkarmaz bu şekilde
Yürüyüşe gidiyorum o bacaklar ÇÖP olacak ÇÖPahhahah siz yokken ağa ilan edildim foruma
ha bu başlık senin doğru atamam da arkadaş listemdenzuzu53 bacaklarını göremedim dımbılınn gıcığım ondan
Geçin özele de he bana gelir haberler pis dökülürlero çekirdek çikolata boğza diizlir diyimmm
Tecrübeyle sabitledik :)) arkadaşlara örnek olsunleb demeden anlarım canımcım ayıptır yazması bende arada bu taktiği uygularımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?