Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Evli, nisanli ya ayni evi paylasan sevgilileri olanlara iki sorum olacak...
Erkekleri kendi estetik ameliyatlariniz oncesi onlari ikna etmek zorunda kalmismiydiniz?
Esiniz,nisanliniz,sevgiliniz hic estetik ameliyati oldu mu?

Biiizim tayfada bekar nişanlı yada sevgilsi olan vardı ameliyat öncesii bazıları atar yapmıştı ama sonrada destek oldular karar senin olunca mecbur destek oluyorlar

İkna etmek gerekmişti. Ben seni bu halinle seviyorum cümlesi bolca söylenmişti ama netice olarak ben mutlu olacağımdan emin olduğum seyı yaptım ve o da destekti bana bu süreçte.

senden tırsıyor millet ondan beni çok seviyorlar malum kırmızı yapıyon alıntılayıp göze sokuyon ahahhahha

Hadi diyelim ilkinde ikna oldular desteklediler, ikinci, ucuncu olanlarda durumlar nasildi acepppp
Yenilerden bir arkadaşımız var @Merops ilişkileri Bayağı zedelenmişti tabi detayları kendisi çok daha iyi bilir irtibat kurarsan eminim Açıklık getirecektir, nihayetinde ameliyatını oldu hatta ikinci operasyonu için Düşünceler içerisinde umarım sorunsuz kırılmadan bu işi çözümlersiniz. Sevgiler

İyi geceler sanada beybi girmedim hem stok kontrol hemde nezle gibiyim nazara geldim be yaa her daim pöpüler üye olunca

akşam durumunu yaz bakem sağ salim git gel iyi habeerlerle gel uzaylı zekiyem
ay stok kontrol çok komik valla gittim geldim sağ salim ayarı verince çekilme oldu tabi
nazardır nazar geçmiş olsun

Erkekleri kendi estetik ameliyatlariniz oncesi onlari ikna etmek zorunda kalmismiydiniz?
ben ikna etmedim istedim oldum eşim de hiç ameliyat olmadı ama bu aara saz ekimini düşünüyor.

sen burun için dr mu arıyorsun

Bak senin dilin çok uzadı çıkarırım arkadaşlıktan başlıktan da atarım tek kalın ona göre alma karşına beni sildimi tekrar eklemem de ona göre
A aaaaaaaa tırstım senden resmen Jelesec ....
zuzu53 zuzum kimse atamaz seni buralardan bi etiket çakarım mune ye,bi şikayet,bi eski kirlileri dökerim ortaya...doğğru kodese bu dili uzamış jelocan hööyyyt jeloo

Yüreğime su serptin sen çok yaşa emi çok kötü davranıyor bana jeloooooo Vayyy gel seninle özelden jelibonun dedikodusunu yapıp Çekirdek çitleyip Hollanda çikolatası yiyelim

Kız milletin ne özel hayatını deşifre ediyon hadi ya zedelenmiş mi gerçekten kız ben kaçırmışım bıraksın onu yenisine baksınn @Merops adam mı yokkk

ay stok kontrol çok komik valla gittim geldim sağ salim ayarı verince çekilme oldu tabi
nazardır nazar geçmiş olsun

he kız özelden derim sana firma adı açık etmeyek sonra oradan ulaşır millet

ha ne oldu sonuç yapacak mı yoksa sen uzaylıısn sana dokunmam mı dedi kötü gözler oluyor yıldızım düşük be ya aha bu nldglp pis nazarı değiyor bana

ben ikna etmedim istedim oldum eşim de hiç ameliyat olmadı ama bu aara saz ekimini düşünüyor.

sen burun için dr mu arıyorsun

bende ikna etmedim ya hatta senin dr ye olduğumda bilmiyordu bile dedim kardeş ameliyat olacak yanında refekatci kalacağım sonrakilerde de ben karar verdim oldum

Ben esime büyük vaatlerde bulunmuştum şimdi onları eksiksiz yerine getiriyorum ki yeni bir operasyon geçirmek istersem izni kolay alayım

ahhahah siz yokken ağa ilan edildim foruma

ha bu başlık senin doğru atamam da arkadaş listemden atarımmm zuzu53 bacaklarını göremedim dımbılınn gıcığım ondan

Yüreğime su serptin sen çok yaşa emi çok kötü davranıyor bana jeloooooo Vayyy gel seninle özelden jelibonun dedikodusunu yapıp Çekirdek çitleyip Hollanda çikolatası yiyelim

Geçin özele de he bana gelir haberler pis dökülürler o çekirdek çikolata boğza diizlir diyimmm

Son düzenleme:
Yürüyüşe gidiyorum o bacaklar ÇÖP olacak ÇÖP yaza çok etkinlik var partiden partiye süzülüp duracağım amma öyle süt dökmüş kedi gibi mekana girip pamuk prenses gibi çıkacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…