- 5 Şubat 2015
- 150
- 107
- 63
Londra cancanım,ben her salı aneye gelir,bütün günümü onun ile geçiririm.Anneler en kıymetlimiz,sultanlarımız,,başımızın taçları...Kadıköy İstanbul benim doğduğum büyüdüğüm muhit,şimdi Ataşehirliyim ama Kadıköy üm bambaşka
Bir haftadır yedin yiyeceğini şöyle bir silkelen kendine gel bol bol balık ye fake hatun Albümün bile yok
iyi geceler yatmadan bir selam vereyim dedim
Günaydııııııııın,kimse yokmii,ellere varda,bize yokmiii
Bugün aney günüü,toparlanıp yallah kköy
Londra cancanım,ben her salı aneye gelir,bütün günümü onun ile geçiririm.Anneler en kıymetlimiz,sultanlarımız,,başımızın taçları...Kadıköy İstanbul benim doğduğum büyüdüğüm muhit,şimdi Ataşehirliyim ama Kadıköy üm bambaşka
Tükürdüğümü yalamam diyorsun :)) e ben boşuna hakikatli kadınsın demedim senin için, varsa bir durum yaz bana özelden önce kavga edelim sonra kovala beni takip listendenBak senin dilin çok uzadı çıkarırım arkadaşlıktan başlıktan da atarımtek kalın ona göre alma karşına beni sildimi tekrar eklemem de ona göre
Tükürdüğümü yalamam diyorsun :)) e ben boşuna hakikatli kadınsın demedim senin için, varsa bir durum yaz bana özelden önce kavga edelim sonra kovala beni takip listenden
beni burdan kimse cikartmasin @Jelesec abla ben uslu cocukum bak yaz dedin yazdim, begeni istedin beyendim emrine amaadeyim
Butun annelerdir
EyvallahYok yok seni aldık çeteye çıkarmayızbelli sen uyumlusun
Anaaam jelom , tüylü gelmiş , ogl gelmiş
Şenlik var desene yine buralarda .
Arada gelirim artık
Geceleri pek sıkıcı oluyordu buralar , bir ogülünün ban ban larına , tüylünün cilvelerine , senin esprilere ...
Anaaam sabahlar olmasın , iyi oldu
Bende sizi severim canım , en çokta seni
Evli, nisanli ya ayni evi paylasan sevgilileri olanlara iki sorum olacak...
Erkekleri kendi estetik ameliyatlariniz oncesi onlari ikna etmek zorunda kalmismiydiniz?
Esiniz,nisanliniz,sevgiliniz hic estetik ameliyati oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?