Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Londra cancanım,ben her salı aneye gelir,bütün günümü onun ile geçiririm.Anneler en kıymetlimiz,sultanlarımız,,başımızın taçları...Kadıköy İstanbul benim doğduğum büyüdüğüm muhit,şimdi Ataşehirliyim ama Kadıköy üm bambaşka

Bir haftadır yedin yiyeceğini şöyle bir silkelen kendine gel bol bol balık ye fake hatun Albümün bile yok

Bak senin dilin çok uzadı çıkarırım arkadaşlıktan başlıktan da atarım tek kalın ona göre alma karşına beni sildimi tekrar eklemem de ona göre

Günaydııııııııın,kimse yokmii,ellere varda,bize yokmiii

Gurbani enerjini yerim senin tüylüm

Bugün aney günüü,toparlanıp yallah kköy

Mıncır anneni benim adıma öpüyorum ellerinden tonton yanaklarından ahhh yine süper masa haızlramıştır kızına olmak vardı orada

evet evet bende çok severim dünya kutlama alırsın iyi hiissediyor insan kendini gel gel gezdiririz seni ama dişsiz gezemen yaptır dişlerini canımcım

Detay verme bacım ya anlayacaklar kimiz diye sen Hollandada yaşamıyormuydun

analar candır cann Allah eksikliklerini göstermesin başımızdan eksik olmasınlar hayırlı evlatsın süslüm

Bak senin dilin çok uzadı çıkarırım arkadaşlıktan başlıktan da atarım tek kalın ona göre alma karşına beni sildimi tekrar eklemem de ona göre
Tükürdüğümü yalamam diyorsun :)) e ben boşuna hakikatli kadınsın demedim senin için, varsa bir durum yaz bana özelden önce kavga edelim sonra kovala beni takip listenden

Bu süslü niye bukadar çok beğeni alıyor

beni beğenin gebertirim

Tükürdüğümü yalamam diyorsun :)) e ben boşuna hakikatli kadınsın demedim senin için, varsa bir durum yaz bana özelden önce kavga edelim sonra kovala beni takip listenden

aynen beybi başlığımdan yol verdiğime arkadaşlıktan attığıma gel kankam ol demem ben gerçi bu başlıkta benim değil nldglp bukadar ameliyat oldumda bir başlık açmadım be ya amme yine popülerim

evini basarım ne özele geleceğim saçını başını yolarım

Anaaam jelom , tüylü gelmiş , ogl gelmiş

Şenlik var desene yine buralarda .

Arada gelirim artık

Geceleri pek sıkıcı oluyordu buralar , bir ogülünün ban ban larına , tüylünün cilvelerine , senin esprilere ...

Anaaam sabahlar olmasın , iyi oldu

Bende sizi severim canım , en çokta seni

ogltkn fenadır ya ne ekran görüntüsü biter ne cımbızlayıp afişe etmeleri hahhahah çakal o
Tüylü en naifimiz valla tırsar bandan mapustan anca cilve,süsde gezmelerde o

beni sev en çok beniii

Evli, nisanli ya ayni evi paylasan sevgilileri olanlara iki sorum olacak...
Erkekleri kendi estetik ameliyatlariniz oncesi onlari ikna etmek zorunda kalmismiydiniz?
Esiniz,nisanliniz,sevgiliniz hic estetik ameliyati oldu mu?

İkna etmek gerekmişti. Ben seni bu halinle seviyorum cümlesi bolca söylenmişti ama netice olarak ben mutlu olacağımdan emin olduğum seyı yaptım ve o da destekti bana bu süreçte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…