• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Dogum gunu oncesi depresyonundayim :KK34:beynim kilitlenmis durumda... yapicak bir suru isim var :mad:
Geriye donuk fazla okuyamadim sizi... hepinize mutlu ve guzel bir hafta diliyorum :KK25:

Valla ben hala uyuyorum :KK70: öpüldün şekerim. Tünaydın :))

tembell o kadar çocukla nasılda uyuyorsan :KK12::KK12: bakan var tabi demi oh ne ala :KK48:

Dogum gunu oncesi depresyonundayim :KK34:beynim kilitlenmis durumda... yapicak bir suru isim var :mad:
Geriye donuk fazla okuyamadim sizi... hepinize mutlu ve guzel bir hafta diliyorum :KK25:

yaş alma durumumu ya boşversene bakımlı kadın her yaşta güzeldir :KK66: deforme olan yerleri de dr lere rutuşlattı mı tamam işte :KK48: sanada canım güzel haftalar olsun:KK25:
Doğum günün kutlu olsun sağlıklla güzellikle sevdiklerinle nice yaşlara :KK68:

ne c

jelesec cim fişi koltukla duvar arasında sıkışmış eğilmiş. Fişinin değişmesi lazım prize girmiyor resmini atıcam şimdi telden .

tamam beybi okudum hadi çık üstüne titre bakalım ne olacak sonuçların öptüm seni :KK37:

tembell o kadar çocukla nasılda uyuyorsan :KK12::KK12: bakan var tabi demi oh ne ala :KK48:

yaş alma durumumu ya boşversene bakımlı kadın her yaşta güzeldir :KK66: deforme olan yerleri de dr lere rutuşlattı mı tamam işte :KK48: sanada canım güzel haftalar olsun:KK25:
Doğum günün kutlu olsun sağlıklla güzellikle sevdiklerinle nice yaşlara :KK68:

tamam beybi okudum hadi çık üstüne titre bakalım ne olacak sonuçların öptüm seni :KK37:
Gece 1,30 da uyudular öğlende 12:00 ye kadar yoksa nasıl uyuyayım :D sorumluluğumu bilirim öyle vefasız bir anne değilim

Gece 1,30 da uyudular öğlende 12:00 ye kadar yoksa nasıl uyuyayım :KK70: sorumluluğumu bilirim öyle vefasız bir anne değilim

oyyy ya zor be işin alllah yardımcın olsun canım biliyorum iyi anne olduğunu hatta iyi eş olduğunu yaptığın mamalardan belii ha iyi arkadaşmıısn daha emin olamadım bakceğiz:rolleyes::KK70:

Jelesec Jelesec yarin canim dogum gunum, tsk ettim :KK68:Burasi cok eglenceliymis yaa iyi ki gelmisim:-)Doktorlarimiz eksik olmasin heeee bide paraciklarrrrrr:KK70:

:-):-) bugünden kutlayayım canım erken rezarvasyon kutlama iyidiir :-)

gel hayatım hep bekleriz dışardan yada gizli okuyup gelemeyenler var onlarda gelsin kapımız açık :KK54: eğlencelidir ever çok güleriz burada biz :nazar::KK54: aynen dr ler sağolsun bas bas paraları doktorlara durumu :cool:

oyyy ya zor be işin alllah yardımcın olsun canım biliyorum iyi anne olduğunu hatta iyi eş olduğunu yaptığın mamalardan belii ha iyi arkadaşmıısn daha emin olamadım bakceğiz:rolleyes::KK70:

:-):-) bugünden kutlayayım canım erken rezarvasyon kutlama iyidiir :-)

gel hayatım hep bekleriz dışardan yada gizli okuyup gelemeyenler var onlarda gelsin kapımız açık :KK54: eğlencelidir ever çok güleriz burada biz :nazar::KK54: aynen dr ler sağolsun bas bas paraları doktorlara durumu :cool:
Yaşlandın yaşlandın bak birgün önceden doğum günü kutlamaya başladın :D iltifatların için çooook teşekkür ediyorum ve o güzel yanaklarından öpüyorum.

Ay yarin da degil,:KK58: benim kafa bu gun cok karisik yaaa, carsamba carsambaaa :KK34:

Istanbulda dislerimi yaptirmak istiyorum ben , var mi onerebileceginiz klinikler doktorlar?

Sonra da burun, ya da once burun...ah bu estetik ahhhh :KK35:

Son düzenleme:
Yaşlandın yaşlandın bak birgün önceden doğum günü kutlamaya başladın :KK70: iltifatların için çooook teşekkür ediyorum ve o güzel yanaklarından öpüyorum.

yahu doğum günü çocuğu tarihi karıştırdı ben ne yapım:p yaşlanmadım beybi ben fıstık gibi hatunum en güzeli en seksisi her yerim güzel dikişim memem dımbılım hemde flusuz açık net kıskanma :KK70: sen diyetine devam et bana yetişin:KK55:
Ay yarin da degil,:KK58: benim kafa bu gun cok karisik yaaa, carsamba carsambaaa :KK34:

Istanbulda dislerimi yaptirmak istiyorum ben , var mi onerebileceginiz klinikler doktorlar?

Sonra da burun, ya da once burun...ah bu estetik ahhhh :KK35:

olsun ya sorun değil anlarız halden canım:KK54: dişci çok varda benim düşci iyde anadolu yakasında dentaasya diye bir yerde :)

Şimdiden iyiki doğdun diyorum, nice mutlu yıllara

amin aminnn sen hele poğaca gönder bana peynirli olsun:KK60:

yahu doğum günü çocuğu tarihi karıştırdı ben ne yapım:p yaşlanmadım beybi ben fıstık gibi hatunum en güzeli en seksisi her yerim güzel dikişim memem dımbılım hemde flusuz açık net kıskanma :KK70: sen diyetine devam et bana yetişin:KK55:

olsun ya sorun değil anlarız halden canım:KK54: dişci çok varda benim düşci iyde anadolu yakasında dentaasya diye bir yerde :)

amin aminnn sen hele poğaca gönder bana peynirli olsun:KK60:
Bir haftadır yedin yiyeceğini şöyle bir silkelen kendine gel bol bol balık ye fake hatun Albümün bile yok :P

Back