Çok bekletme hep gel, Biz de seni love youuuu MuneeÖptüm hepinizi, sizi seviyorum, bu kadar gırgır yeter, cımbızımı çalıştırmam lazım, süslüüüüü bana motorlu cımbız alsana, bu manuel, küçük ellerim yoruluyor
Tamam kaçtım, çetenizi sonra çökertirim
Çok bekletme hep gel, Biz de seni love youuuu Muneemmmm ,Motorlu cımbız yok ama kristal törpü gönderebilirim ...bir tırnağını törpüle, bir uzayan dilleri... harbi göndercem ama
Ben senin gibi millete lafmı çarpıtıyom,kendi halimde süslü,püslü süzülüp gidiyomatarsa codese love yooo mune dersin miii
Ben senin gibi millete lafmı çarpıtıyom,kendi halimde süslü,püslü süzülüp gidiyom...Atmaz beni kodeslere
ay gene yapmisim biri bana ileti yapma desin :)girersin
tekirdağ :)Sizin ora neresi soocute ?FAZLANAZLI
geçen birisi sordu nerelisin dünyalı dedim baktı memleket neresi diye soruyorum dedi
kahkaha patlattımhahahahah
geçen birisi sordu nerelisin dünyalı dedim baktı memleket neresi diye soruyorum dedi
kızım bende hikaye çok bak burda otobüsler küççücük istanbul gibi değil. ağzına kadar dolmuş arkada bi teyze elindeki ayva ve soğanları yan koltuğuna koymuş yanaştım teyze soğanların rahat mı değilse yer değiştirelim dedim anlamadı
günaydın kızlar bu havada işe gelmek ne can sıkıcı..düşeceğim diye ödüm patladı vallahi :):):):)
ay gene yapmisim biri bana ileti yapma desin :)
Ben senin gibi millete lafmı çarpıtıyom,kendi halimde süslü,püslü süzülüp gidiyom...Atmaz beni kodeslere
muhtemelen öyle de kucağına koysun millet otobüs e binemiyo :) neyse ki aldı oturdumahhahahha o ayva soğanları neden koymuştur biliyonmmu koltuğa poşetlerin altı kirlenmesin diye yerde
bak bilmişim dedim uzaylı bu kız var bi nok durumunda
muhtemelen öyle de kucağına koysun millet otobüs e binemiyo :) neyse ki aldı oturdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?