Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Çok bekletme hep gel, Biz de seni love youuuu Munee mmmm ,Motorlu cımbız yok ama kristal törpü gönderebilirim ...bir tırnağını törpüle, bir uzayan dilleri... harbi göndercem ama

günaydın kızlar bu havada işe gelmek ne can sıkıcı..düşeceğim diye ödüm patladı vallahi :):):):)

valla bu FAZLANAZLI bence ARIZALI :))) UZAYLI olduğunu düşünüyorum
geçen birisi sordu nerelisin dünyalı dedim baktı memleket neresi diye soruyorum dedi

kızım bende hikaye çok bak burda otobüsler küççücük istanbul gibi değil. ağzına kadar dolmuş arkada bi teyze elindeki ayva ve soğanları yan koltuğuna koymuş yanaştım teyze soğanların rahat mı değilse yer değiştirelim dedim anlamadı

ahhahahha o ayva soğanları neden koymuştur biliyonmmu koltuğa poşetlerin altı kirlenmesin diye yerde

bak bilmişim dedim uzaylı bu kız var bi nok durumunda

Ben senin gibi millete lafmı çarpıtıyom,kendi halimde süslü,püslü süzülüp gidiyom...Atmaz beni kodeslere

Millete laf çarpıtmadan olurmu be ya hem herkes aartık laf çarpıtmayı profil yazılarında yapıyor yeni trend bu süslüm

ahhahahha o ayva soğanları neden koymuştur biliyonmmu koltuğa poşetlerin altı kirlenmesin diye yerde

bak bilmişim dedim uzaylı bu kız var bi nok durumunda
muhtemelen öyle de kucağına koysun millet otobüs e binemiyo :) neyse ki aldı oturdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…