Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Ayhhhh bu mune nerde yazdı bunu tööbe estağfurul... nerden alıp getirdin bu yazıyı buraya
Ahhh bir duysan neler diyor, sen Avrupa'lardan aldığın çikolataları yiyip göbek yapacakmışsın

Jelesec beni biliyorsun minnak falanım ama valla sizi göz altı torbalarımda sallarım e e e eee ninni de Jelesec'e ninniiii

Süslü yaşlı mı hiiiiiii süsslüüüüü en yakın arkadaşın sana yaşlı dediiiii
Ben dediydim sana jelocan,uyuyan devi uyandıracan diye...Der bu Jelocan,bilirim hep yüzüme güler,arkama saydırır...Ne menopozluğumuz kaldı,ne pörsüklüğümüz,bıngıl der,sallandın der,der de der...

yok bu forumda özelden bişey konuşulmaz anlaşıldı ahanda böyle ortaya kapak olunnn

Ben dediydim sana jelocan,uyuyan devi uyandıracan diye...Der bu Jelocan,bilirim hep yüzüme güler,arkama saydırır...Ne menopozluğumuz kaldı,ne pörsüklüğümüz,bıngıl der,sallandın der,der de der...
menepozlu yu daha yeni yazdım ya muneye valla nerden bildinnn tüylümm

ALOOOO bunu daha dün yazdın be süsülüm bakma çeteyi çökertme planları bunlar gaza gelme

vayyy süslü ha buarada k. yı bekleyen jelo süsülü de bıraktı gitti hatun be kıymet bilinmez işte

ben alırdım sana uzaktan kumandalısını hemde cımbızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…