Süslü yaşlı mı hiiiiiii süsslüüüüü en yakın arkadaşın sana yaşlı dediiiiiKim benmi dedim töbe kuru iftiraaaen genci benim dedim
Ayhhhh bu mune nerde yazdı bunu tööbe estağfurul... nerden alıp getirdin bu yazıyı burayaKim benmi dedim töbe kuru iftiraaaen genci benim dedim
Süslü yaşlı mı hiiiiiii süsslüüüüü en yakın arkadaşın sana yaşlı dediiiii
Ayhhhh bu mune nerde yazdı bunu tööbe estağfurul... nerden alıp getirdin bu yazıyı buraya
Ahhh bir duysan neler diyor, sen Avrupa'lardan aldığın çikolataları yiyip göbek yapacakmışsınAyhhhh bu mune nerde yazdı bunu tööbe estağfurul... nerden alıp getirdin bu yazıyı buraya
Ben dediydim sana jelocan,uyuyan devi uyandıracan diye...Der bu Jelocan,bilirim hep yüzüme güler,arkama saydırır...Ne menopozluğumuz kaldı,ne pörsüklüğümüz,bıngıl der,sallandın der,der de der...Süslü yaşlı mı hiiiiiii süsslüüüüü en yakın arkadaşın sana yaşlı dediiiii
Ahhh bir duysan neler diyor, sen Avrupa'lardan aldığın çikolataları yiyip göbek yapacakmışsın
Jelesec beni biliyorsun minnak falanım ama valla sizi göz altı torbalarımda sallarım e e e eee ninni de Jelesec'e ninniiii
Her türlü potansiyel mevcutBen dediydim sana jelocan,uyuyan devi uyandıracan diye...Der bu Jelocan,bilirim hep yüzüme güler,arkama saydırır...Ne menopozluğumuz kaldı,ne pörsüklüğümüz,bıngıl der,sallandın der,der de der...
Nereye götüren beni ))Nereye
Ben dediydim sana jelocan,uyuyan devi uyandıracan diye...Der bu Jelocan,bilirim hep yüzüme güler,arkama saydırır...Ne menopozluğumuz kaldı,ne pörsüklüğümüz,bıngıl der,sallandın der,der de der...
Nereye götüren beni ))
Hahahahahahaha aaaaa kimle özelden konuştun ki senyok bu forumda özelden bişey konuşulmaz anlaşıldı ahanda böyle ortaya kapak olunnn
hissettimmenepozlu yu daha yeni yazdım ya muneye valla nerden bildinnn tüylümm
Hahahahahahaha aaaaa kimle özelden konuştun ki sen
Süslünün arkasından kimlerle konuşuyorsunay oldu mu şimdi
Bodrum ne ya ben seni Ada'lara gotureyım sen seç :)))
Sivri dil ama ,dosdoğru bir dil,kıvırmadan,yalansız,dolansız,dümdüz,sevdiğini bir ömür boyu kalbine,yüreğine gömen,kendiyle barışık,olduğu gibi,göründüğü gibi,konuştuğu gibi ........bambaşka bir insandır Jelocanım benimJelesec
Öptüm hepinizi, sizi seviyorum, bu kadar gırgır yeter, cımbızımı çalıştırmam lazım, süslüüüüü bana motorlu cımbız alsana, bu manuel, küçük ellerim yoruluyor
Tamam kaçtım, çetenizi sonra çökertirim
Süslü alırım demedi zatenvayyy süslü ha buarada k. yı bekleyen jelo süsülü de bıraktı gitti hatun be kıymet bilinmez işte
ben alırdım sana uzaktan kumandalısını hemde cımbızın
he olur sen süslü de geldi diye sevinç gösterileri yap almamSüslü alırım demedi zatensen al bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?