Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Dogum gunu oncesi depresyonundayim beynim kilitlenmis durumda... yapicak bir suru isim var
Geriye donuk fazla okuyamadim sizi... hepinize mutlu ve guzel bir hafta diliyorum

Valla ben hala uyuyorum öpüldün şekerim. Tünaydın :))

tembell o kadar çocukla nasılda uyuyorsan bakan var tabi demi oh ne ala

Dogum gunu oncesi depresyonundayim beynim kilitlenmis durumda... yapicak bir suru isim var
Geriye donuk fazla okuyamadim sizi... hepinize mutlu ve guzel bir hafta diliyorum

yaş alma durumumu ya boşversene bakımlı kadın her yaşta güzeldir deforme olan yerleri de dr lere rutuşlattı mı tamam işte sanada canım güzel haftalar olsun
Doğum günün kutlu olsun sağlıklla güzellikle sevdiklerinle nice yaşlara

ne c

jelesec cim fişi koltukla duvar arasında sıkışmış eğilmiş. Fişinin değişmesi lazım prize girmiyor resmini atıcam şimdi telden .

tamam beybi okudum hadi çık üstüne titre bakalım ne olacak sonuçların öptüm seni

Gece 1,30 da uyudular öğlende 12:00 ye kadar yoksa nasıl uyuyayım sorumluluğumu bilirim öyle vefasız bir anne değilim

Gece 1,30 da uyudular öğlende 12:00 ye kadar yoksa nasıl uyuyayım sorumluluğumu bilirim öyle vefasız bir anne değilim

oyyy ya zor be işin alllah yardımcın olsun canım biliyorum iyi anne olduğunu hatta iyi eş olduğunu yaptığın mamalardan belii ha iyi arkadaşmıısn daha emin olamadım bakceğiz

Jelesec yarin canim dogum gunum, tsk ettim Burasi cok eglenceliymis yaa iyi ki gelmisimDoktorlarimiz eksik olmasin heeee bide paraciklarrrrrr

bugünden kutlayayım canım erken rezarvasyon kutlama iyidiir

gel hayatım hep bekleriz dışardan yada gizli okuyup gelemeyenler var onlarda gelsin kapımız açık eğlencelidir ever çok güleriz burada biz aynen dr ler sağolsun bas bas paraları doktorlara durumu

Yaşlandın yaşlandın bak birgün önceden doğum günü kutlamaya başladın iltifatların için çooook teşekkür ediyorum ve o güzel yanaklarından öpüyorum.

Ay yarin da degil, benim kafa bu gun cok karisik yaaa, carsamba carsambaaa

Istanbulda dislerimi yaptirmak istiyorum ben , var mi onerebileceginiz klinikler doktorlar?

Sonra da burun, ya da once burun...ah bu estetik ahhhh

Son düzenleme:
Yaşlandın yaşlandın bak birgün önceden doğum günü kutlamaya başladın iltifatların için çooook teşekkür ediyorum ve o güzel yanaklarından öpüyorum.

yahu doğum günü çocuğu tarihi karıştırdı ben ne yapım yaşlanmadım beybi ben fıstık gibi hatunum en güzeli en seksisi her yerim güzel dikişim memem dımbılım hemde flusuz açık net kıskanma sen diyetine devam et bana yetişin
Ay yarin da degil, benim kafa bu gun cok karisik yaaa, carsamba carsambaaa

Istanbulda dislerimi yaptirmak istiyorum ben , var mi onerebileceginiz klinikler doktorlar?

Sonra da burun, ya da once burun...ah bu estetik ahhhh

olsun ya sorun değil anlarız halden canım dişci çok varda benim düşci iyde anadolu yakasında dentaasya diye bir yerde :)

Şimdiden iyiki doğdun diyorum, nice mutlu yıllara

amin aminnn sen hele poğaca gönder bana peynirli olsun

Bir haftadır yedin yiyeceğini şöyle bir silkelen kendine gel bol bol balık ye fake hatun Albümün bile yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…