Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ri ne ayolpardon abla
ahhahahha peynirleri bitirme diyim gelecam yinee
ahahhahah de get allahın ri... ne ingiliiz la bıngıl
zuzu ya yüz verme pis adam satar hiç güvenilir değil diyim![]()
Etiketleyip durma ,uyuyan devi uyandırma jelocaaan....bileleyip gelcek bakMune iki cuklet veririiz rüşvet beni atmaz kodese de seni affetmez diyim hahhahaha söz çekirdek pazen don benden sana
![]()
Bir deri bir kemik kaldım daha ne olsun ayol
Vay be :) her dediğimi beğeniyor musun zuzum :) bende her dediğini beğeneceğim bundan sonra :)))
Etiketleyip durma ,uyuyan devi uyandırma jelocaaan....bileleyip gelcek bak![]()
Ri ne ayol![]()
http://www.tchibo.com.tr/titresimli-spor-plakasi-p400080419.html
ogltkn hahhahah sana gelsin bebem çok seven sen
nldglp bende bayılmıştık hastane odasında
![]()
Londra , Nasıl yarı İngiliz :)))
Jelo ben ojelerimden,süsümden,püsümden ayrı kalaman,girmeyim o soğuk kodeslere, ifil ifil geceliklerimlen verem olurum mapus köşelerindekız nasıl tırsıyon beee ayy ne var altı üstü kodes beee
![]()
Londra , Nasıl yarı İngiliz :)))
Gız gel buraya hemen alırım seni :)al sana beni yaşadığın şehre deki akrabamburalarda hayat mantar bir el at gariban jelibona
![]()
Jelo ben ojelerimden,süsümden,püsümden ayrı kalaman,girmeyim o soğuk kodeslere, ifil ifil geceliklerimlen verem olurum mapus köşelerinde![]()
Oooo tam hemşeri çıktık kayınvalidemler orada yaşıyor jhon Lewis'e çok yakın oturuyorlarLondra , Nasıl yarı İngiliz :)))
Gız gel buraya hemen alırım seni :)
Zaten menopoz üstü d
Cem Adrianmıııalmiiim
![]()
Süslüüüüü süslüüüüüü Jelesec en güzel benim diyorrrrrrMune dir,ne yapsa yeridir...cımbızları biletmeyelim,sağdan sağdan, kenardan kenardan, usul usul jelocaan![]()
Nereye
harbi kızsın be canım bak bunlara daha demediler gel seni beleşe bir tatile götürek![]()
Süslüüüüü süslüüüüüü Jelesec en güzel benim diyorrrrrr![]()
Kargaburunsuz olmaaz ,lazım olur neyindoğru yaaa senin kodes işi zor 10 VALİZ giden oarayada karga burunu da alınn![]()