Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ri ne ayolpardon abla
ahhahahha peynirleri bitirme diyim gelecam yinee
ahahhahah de get allahın ri... ne ingiliiz la bıngıl
zuzu ya yüz verme pis adam satar hiç güvenilir değil diyim
Etiketleyip durma ,uyuyan devi uyandırma jelocaaan....bileleyip gelcek bakMune iki cuklet veririiz rüşvet beni atmaz kodese de seni affetmez diyim hahhahaha söz çekirdek pazen don benden sana
Bir deri bir kemik kaldım daha ne olsun ayol
Vay be :) her dediğimi beğeniyor musun zuzum :) bende her dediğini beğeneceğim bundan sonra :)))
kız nasıl tırsıyon beee ayy ne var altı üstü kodes beeeEtiketleyip durma ,uyuyan devi uyandırma jelocaaan....bileleyip gelcek bak
Ri ne ayol
http://www.tchibo.com.tr/titresimli-spor-plakasi-p400080419.html
ogltkn hahhahah sana gelsin bebem çok seven sen nldglp bende bayılmıştık hastane odasında
Londra , Nasıl yarı İngiliz :)))beratti İNGİLTERE'DE hangi şehirdesin? Yarı İngiliz sayılırım
Jelo ben ojelerimden,süsümden,püsümden ayrı kalaman,girmeyim o soğuk kodeslere, ifil ifil geceliklerimlen verem olurum mapus köşelerindekız nasıl tırsıyon beee ayy ne var altı üstü kodes beee
Londra , Nasıl yarı İngiliz :)))
Gız gel buraya hemen alırım seni :)al sana beni yaşadığın şehre deki akrabam buralarda hayat mantar bir el at gariban jelibona
Jelo ben ojelerimden,süsümden,püsümden ayrı kalaman,girmeyim o soğuk kodeslere, ifil ifil geceliklerimlen verem olurum mapus köşelerinde
Oooo tam hemşeri çıktık kayınvalidemler orada yaşıyor jhon Lewis'e çok yakın oturuyorlarLondra , Nasıl yarı İngiliz :)))
Gız gel buraya hemen alırım seni :)
Zaten menopoz üstü d
Cem Adrianmııı almiiim
Süslüüüüü süslüüüüüü Jelesec en güzel benim diyorrrrrrMune dir,ne yapsa yeridir...cımbızları biletmeyelim,sağdan sağdan, kenardan kenardan, usul usul jelocaan
Nereye
harbi kızsın be canım bak bunlara daha demediler gel seni beleşe bir tatile götürek
Süslüüüüü süslüüüüüü Jelesec en güzel benim diyorrrrrr
Kargaburunsuz olmaaz ,lazım olur neyindoğru yaaa senin kodes işi zor 10 VALİZ giden oarayada karga burunu da alınn