• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Ayhhhh bu mune nerde yazdı bunu tööbe estağfurul... nerden alıp getirdin bu yazıyı buraya:KK57:
Ahhh bir duysan neler diyor, sen Avrupa'lardan aldığın çikolataları yiyip göbek yapacakmışsın:KK70:

Jelesec beni biliyorsun minnak falanım ama valla sizi göz altı torbalarımda sallarım e e e eee ninni de Jelesec'e ninniiii:KK70:

Süslü yaşlı mı hiiiiiii süsslüüüüü en yakın arkadaşın sana yaşlı dediiiii:KK70:
Ben dediydim sana jelocan,uyuyan devi uyandıracan diye...Der bu Jelocan,bilirim hep yüzüme güler,arkama saydırır...Ne menopozluğumuz kaldı,ne pörsüklüğümüz,bıngıl der,sallandın der,der de der...

Ahhh bir duysan neler diyor, sen Avrupa'lardan aldığın çikolataları yiyip göbek yapacakmışsın:KK70:

Jelesec beni biliyorsun minnak falanım ama valla sizi göz altı torbalarımda sallarım e e e eee ninni de Jelesec'e ninniiii:KK70:
:KK70::KK70::KK70: yok bu forumda özelden bişey konuşulmaz anlaşıldı ahanda böyle ortaya kapak olunnn:KK70::KK70::KK70:

Ben dediydim sana jelocan,uyuyan devi uyandıracan diye...Der bu Jelocan,bilirim hep yüzüme güler,arkama saydırır...Ne menopozluğumuz kaldı,ne pörsüklüğümüz,bıngıl der,sallandın der,der de der...
:KK70::KK70::KK70: menepozlu yu daha yeni yazdım ya muneye valla :KK70::KK70: nerden bildinnn tüylümm:KK70:

Sivri dil ama ,dosdoğru bir dil,kıvırmadan,yalansız,dolansız,dümdüz,sevdiğini bir ömür boyu kalbine,yüreğine gömen,kendiyle barışık,olduğu gibi,göründüğü gibi,konuştuğu gibi ........bambaşka bir insandır Jelocanım benim:KK19: Jelesec Jelesec

ALOOOO bunu daha dün yazdın be süsülüm bakma çeteyi çökertme planları bunlar gaza gelme :p:p

Öptüm hepinizi, sizi seviyorum, bu kadar gırgır yeter, cımbızımı çalıştırmam lazım, süslüüüüü bana motorlu cımbız alsana, bu manuel, küçük ellerim yoruluyor:KK70:

Tamam kaçtım, çetenizi sonra çökertirim:KK70:

vayyy süslü ha buarada k. yı bekleyen jelo süsülü de bıraktı gitti hatun be kıymet bilinmez işte:cry:

ben alırdım sana uzaktan kumandalısını hemde cımbızın:KK70:

Back