Bişeymi dedin sennnno seni yaslasın göğsüne o tüylerini yollarım tek tekkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bişeymi dedin sennnno seni yaslasın göğsüne o tüylerini yollarım tek tekkk
Türkiyedeyim, bizimki kar tatili canım :)Zuzu sen nerde yasıyorsun ? Tr demi burda okul tatili yeni bitti
salı da bizim buraya tatil olur ist dan bi gün sonrada bizim burası tatil oluyo :))Türkiyedeyim, bizimki kar tatili canım :)
ogülemmm,bidenemmmm,hoşgeldin balgaymaaam,gözümün nuru,ramazan pideli mm lim,peynir helvalı tatlışkom,yanıyooom,titriyooom,bayılıyoomm gel artık özletme bizi... @ogltkn
Hepinize Küstüm bağrınıza basmadınız benim gibi yavrucağıKızlar kızlar gelemmii,yanaanızdan öpemmii tırınım tırınım
Bende geldim estetikli bayanlar :)
Zuzu sen nerde yasıyorsun ? Tr demi burda okul tatili yeni bitti
Dışişleriyle sıkı fıkıyız senin alana adım attırmamal sana beni yaşadığın şehre deki akrabam buralarda hayat mantar bir el at gariban jelibona
Sizin ora neresi soocute ? FAZLANAZLIsalı da bizim buraya tatil olur ist dan bi gün sonrada bizim burası tatil oluyo :))
Bişeymi dedin sennnn
Kızlar kızlar gelemmii,yanaanızdan öpemmii tırınım tırınım
beratti İNGİLTERE'DE hangi şehirdesin? Yarı İngiliz sayılırım
''beğen'' dedin ya, her dediğini beğeniyorum zuzum
Sizin ora neresi soocute ? FAZLANAZLI
Mune dir,ne yapsa yeridir...cımbızları biletmeyelim,sağdan sağdan, kenardan kenardan, usul usul jelocaanayıptır beee bu ne hoşgeldini böyle bak beni en çok beni seveceksin
o uzakta ben dibindeyim o gelirse mıune komple kodese tıkar hepimizi
Hepinize Küstüm bağrınıza basmadınız benim gibi yavrucağı
Mune dir,ne yapsa yeridir...cımbızları biletmeyelim,sağdan sağdan, kenardan kenardan, usul usul jelocaan
ri... nin açılımını alalım...bilen vaaar,bilmeyen var jelocan. Jelesecpardon abla
ahhahahha peynirleri bitirme diyim gelecam yinee
ahahhahah de get allahın ri... ne ingiliiz la bıngıl
zuzu ya yüz verme pis adam satar hiç güvenilir değil diyim
Bir deri bir kemik kaldım daha ne olsun ayolzayıfla biraz daha bıngıl nasıl alak bağrımıza
Vay be :) her dediğimi beğeniyor musun zuzum :) bende her dediğini beğeneceğim bundan sonra :)))''beğen'' dedin ya, her dediğini beğeniyorum zuzum