- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
valla memnun kaldıysan yaptır endo yu falan boşver bence migren için bende duymuştum iyi geldi yani çok iyi ya hem ağrın gitsin hem güzelliğine katkısı olsun süpermişFAZLANAZLI cum ben migren tedavisi için iki sene botox yaptırıdm.yapan dr.da bulunduğum şehirde iyi bi plastik cerrahtı.hemde b. . göz mimiklerine,ve kaşada şekil vermişti.çok güzel sonuçları oldu.şu an bir senedir yaptırmıyorum.endo yaptırıcaktım.oda ertelenince yaptırmak düşüncedindeyim.sonuçları çok güzel çünkü
Malesefki migrene ben faydasını görmedim.keşke olsaydı.ama ufak rütuşlar için çok güzel bi işlem.valla memnun kaldıysan yaptır endo yu falan boşver bence migren için bende duymuştum iyi geldi yani çok iyi ya hem ağrın gitsin hem güzelliğine katkısı olsun süpermiş
tüh keşki çare olsaydı akupunktur ya da hacamat denedin miMalesefki migrene ben faydasını görmedim.keşke olsaydı.ama ufak rütuşlar için çok güzel bi işlem.
Bir göremedik bu ne gizem yahuuuu :)) çatladım hamarat hanımkızlar bi bakın bakiim görünümüyomu benim seksü fotolar? Ayar çektim amme bilemedim...
Beceremedim nasıl kapattıysam...Bir göremedik bu ne gizem yahuuuu :)) çatladım hamarat hanım
Beceremedim nasıl kapattıysam...
Hepinize mutlu ve güzel Pazar laaar
Nerde bizim tayfa
Yatakta keyif yapıyorum, sen nerelerdesin gizemli hatun :) sanada iyi pazarlar bugün nereyi toplayıp getireceksin ? :))Beceremedim nasıl kapattıysam...
Hepinize mutlu ve güzel Pazar laaar
Nerde bizim tayfa
Telini at bakem watsappCanımmmm günaydınn ne zamandır görüşemedik be yaaa
özelden atarsın zuzuya tanıyom beniyi hatun
Ya öf ya bu armutu dövecem hapauff be amma çok reklam,yazdığımı göremiyrum
Telini at bakem watsapp
Bugün bauhouse uğrayıp eksikler gedikler kordonlar çiviler alınıp 2.30 da yallah zumba yaYatakta keyif yapıyorum, sen nerelerdesin gizemli hatun :) sanada iyi pazarlar bugün nereyi toplayıp getireceksin ? :))
Vuuuuu bizimkide keyifmi hatun spa'larda ohhh ohhhh sefan olsun düşmanların çatlasın :)) iyi gezmeler bende akşama kadar free OlacağımBugün bauhouse uğrayıp eksikler gedikler kordonlar çiviler alınıp 2.30 da yallah zumba yasonra pazar masajı sanda spa da yumuşak yumuşak
Hasetlenme hemen,ortak msj açarız geri kalma sen dedikodulardanbilmiyorum ki atsam mı sonra kanka olup beni satarsınız arkadan dedikodu yaparsınız
Bugün bauhouse uğrayıp eksikler gedikler kordonlar çiviler alınıp 2.30 da yallah zumba yasonra pazar masajı sanda spa da yumuşak yumuşak
Vuuuuu bizimkide keyifmi hatun spa'larda ohhh ohhhh sefan olsun düşmanların çatlasın :)) iyi gezmeler bende akşama kadar free Olacağım
15 günde bir pazar bizim spa keyfimiz var napank stres atıyoruzVuuuuu bizimkide keyifmi hatun spa'larda ohhh ohhhh sefan olsun düşmanların çatlasın :)) iyi gezmeler bende akşama kadar free Olacağım
Hasetlenme hemen,ortak msj açarız geri kalma sen dedikodulardan
Güzel hatunlar,mutlu ve kendiyle barışık bütün gönüller hepinize selam olsun...ben kaçaranca hazırlanıp çıkarım...sevgiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?