• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

tüh keşki çare olsaydı akupunktur ya da hacamat denedin mi
Akapunkturu bi yakınım denedi etkili faydası olmadığını söyledi.sonra hacamatı denedi tam geçirmesede faydasını görmüş.denediklerimin içinde en etkilisi hacamat dedi.bende onu kobay gibi kullandım.hacamat yaptırırken baktım neler yapıyolar diye.ama saçlarıma kıyamadım.çok uzun saçlarım var.gerçi görünmüyor kazınan yer ama kıyamadım işte.bide sırta atılan çizikler iz bırakırmı diye endişe ettim.izde kalmıyor.denemem lazım aslında

Akapunkturu bi yakınım denedi etkili faydası olmadığını söyledi.sonra hacamatı denedi tam geçirmesede faydasını görmüş.denediklerimin içinde en etkilisi hacamat dedi.bende onu kobay gibi kullandım.hacamat yaptırırken baktım neler yapıyolar diye.ama saçlarıma kıyamadım.çok uzun saçlarım var.gerçi görünmüyor kazınan yer ama kıyamadım işte.bide sırta atılan çizikler iz bırakırmı diye endişe ettim.izde kalmıyor.denemem lazım aslında

hacamat olayını biliyorum millet sırtına yaptırıyor:) ben estetik kısımlarla ilgilendiğim için pek anlamam hacamattan bacım:)) taktım botoks dolguya şu aralar kızlarla gündem bu

Kızlar survivor'da Yılmaz Morgül varmış :P etapları nasıl tamamlayacak çok merak ediyorum :)))

valla faydasını göreceksen yaptır izi falan kesiyi düşünmen benimde ablam yaptırdı sırtına bende de bel ve sırt ağrısı var

FAZLANAZLI FAZLANAZLI ile whatsup grubu açcam ben onda ekşın çokk sizde tık yokkk :KK54::KK54::KK54::KK48::KK48::KK48: hem bana proğram yükleyecek ince belli uzun bacaklı olacağım:KK70:
artık facebook a bakınca herkes güzel bi re makyajsız görmek var ya neyseeee :D

yükle kız o programı ver pozları dur bende öncesi sonrası yapayım yani pö ps yani program öncesi sonrası :)) aradaki farkı cümle alem görsün

artık facebook a bakınca herkes güzel bi re makyajsız görmek var ya neyseeee :KK70:

yükle kız o programı ver pozları dur bende öncesi sonrası yapayım yani pö ps yani program öncesi sonrası :)) aradaki farkı cümle alem görsün
Teknolojiden tırstım valla

artık facebook a bakınca herkes güzel bi re makyajsız görmek var ya neyseeee :KK70:

:KK70::KK70::KK70: ben beceremem kız senle bir kahve içek reelde hallet canım :KK70: pozları da veririiz bol bol:KK70:

kuzular uykuda, görev başarıyla tamamlandı :)

anam ben yokken ikinizde duygusala bağlamışsınız:KK16: ikiniz yazılarını da okurken boğazım düğümlendi :KK5:
kurudan, yaşa bağladık olayı :))

jelesecim, birazdan arayıyorum seni...önce bi kahve alayım da, yarı uykulu halimi bi dağıtayım

ahahhaha neler yazmışsın be oğülü sensiz yavan kaldı buralar :KK59:

ayarlarsak kahve ok :p :KK66:

:KK70: :KK70: yok be bende uğraşamam normal çekiyorum benim kıytırık bi telefonum var yetiyo bana

:KK8::KK8: kahveden sonra gecelere selam deriz:KK70::KK70:

olsun be ya yükle kız uuzn bacak çökük karın bacak layk alın bak:p:p

Kıyma şu garibana bak öyle saf saf herşeye inanıyorum teknolojiden tırsıyorum fotoshop nedir bilmiyorum selfiede neymiş diye Şaşkın Şaşkın bakan telefonundaki smileys'leri bile kullanamayan bir garibanım :KK70:

senin benim elimde fena resimlerin var hahhahah saftiriğim dıngılım bıngılım :KK70:

Inanma inanma bak bana o kadar söz verdi hepsinde ekti beni :)) kapı komşum kadar yakın oturuyoruz üstelik hıh :p

senle ne işim var be 3 çocuklu hatun ekşın yok heyacan yok dedikodu yok FAZLANAZLI FAZLANAZLI öylemi hatun saatli bomba hergün bişey patlatıyor :KK70::KK59: onla kahve eğlence her türlü ekşına okey:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:KK8::KK8: kahveden sonra gecelere selam deriz:KK70::KK70:

olsun be ya yükle kız uuzn bacak çökük karın bacak layk alın bak:p:p

senin benim elimde fena resimlerin var hahhahah saftiriğim dıngılım bıngılım :KK70:

senle ne işim var be 3 çocuklu hatun ekşın yok heyacan yok dedikodu yok FAZLANAZLI FAZLANAZLI öylemi hatun saatli bomba hergün bişey patlatıyor :KK70::KK59: onla kahve eğlence her türlü ekşına okey:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Sağol gardaş beni bağrına bastığın için :D

Back