• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Sana canım feda sivri dilli olsanda hakikatli kadınsın :)

Sivri dil ama ,dosdoğru bir dil,kıvırmadan,yalansız,dolansız,dümdüz,sevdiğini bir ömür boyu kalbine,yüreğine gömen,kendiyle barışık,olduğu gibi,göründüğü gibi,konuştuğu gibi ........bambaşka bir insandır Jelocanım benim:KK19: Jelesec Jelesec

Son düzenleme:
hahahahahahahaahh gıı bu nee :KK70::KK70::KK70:

hahhahah beğendin miii güldüğüne göre çok beğendin:KK48::KK48:

Sivri dil ama ,dosdoğru bir dil,kıvırmadan,yalansız,dolansız,dümdüz,sevdiğini bir ömür boyu kalbine,yüreğine gömen,kendiyle barışık,olduğu gibi,göründüğü gibi,konuştuğu gibi ........bambaşka bir insandır Jelocanım benim:KK19: Jelesec Jelesec
:oops::oops::KK60::confused::KK74::KK36:

genelde beni tanıyan çoğunluğun ortak söylemeleridir bunlar ama varya senden bunları duymak senin gibi kendini her konuda çok iyi yetiştirmiş dostunun,arkadşalarının sadece iyi gününde değil en kötü günlerinde yanında olup var güçüyle desteğini sevgisini veren birinden duymak ahh nasıl mutlu oldum yine bir şişe şarap içmiş edası belirdi yüüzümde :KK48::KK15:seni seviyorum balım hep hayatımda ol dostum olarak kal:KK74:

kızlar bi bakın bakiim görünümüyomu benim seksü fotolar? Ayar çektim amme bilemedim...

:KK55: dur bakem
herkesi ekleme şimdi yeni üye fake üye türeyebiliir bana de ben vize verim sana:KK66::KK48:

nasıl llo eşin yaptırdımı hiç sor bakem acı varmı bende nldglp nldglp ile yaptırcam yani genciz amme nazara geliyoruz arada göz kenarımız kırışıyor:KK70: yok yok parayı basarız nldglp nldglp zengin banada el atar en iyi yapanı buluruz:KK70:
ahahah benimki dediğim doktorcuğumm canım cicim kıvırcığım :p siz al yanak diyorsunuz bende kıvırcık koydum adını
adam eşine yapıyormuş 25 yaşından beri dedim her sene her sene kim uğraşacak ben karşıyım öyle şeye insan 50 yaşındaysa 35 gözükmesinin anlamı yok her sene değil 7-8 ayda bir dedi ve yoo yine elli durucam ama dinç 50 yaşında olucam diyor...
mimikleri etkilemiyormuş güya ve ilerisi için kırışıklıklar derinleşmiyormuş onun demesi o yani bana aktarılan düşün adamın karısı 25 inden beri yaptırıyor :KK70:

Bir nevi zamanı durduruyor şu Botox uygulandığı bölümdeki sinirleri dondurup sorunu gideriyor, migren tedavisinde çok ideal olduğunuda duymuştum tabi ne kadar doğrudur tartışılır. Güneş gözlüğü kullanmama rağmen kaşlarımın arasında hafif Çukurluklar var ileride bız bız yaptırmayı düşünüyorum :KK70: kadının derdi tasası bitermi hiç ne diyorum biliyormusun DÜNYAYI biz kalkındırıyoruz yoksa batsın bu dünya :p
25 inden itibaren yapılması lazımmış eğer var benim yok yani ne alnımda ne gözümün orda benim annemde de yoktur bu yüzden şanslıyım sanırım dr a ben karışıyım öyle 50 yaşındayken 35 gözükmenin alemi yok her kırışıklık insanın karakterini yansıtıyor dedim bayaa bi edebiyat yaptım baktı şöyle tabi senin ihtiyacın yok ondan dedi :D yaptır gitsin bekleme bazılarının derin oluyor o mimik çizgileri

ya benim sırt ağrılarım var ona da iyi gelir mi ki bi sorayım gidince

he işte zamanı durdursun yaptırek bana dolguda şart tek detoks kurtarmaz beni:KK12: kaş aram iyi şükürde aşırı gülmekten göz var bende bide burun kenarlarım zayıflarınca çöktü gerçi yine çok güzelim heryerim orjinal bunada şükür:KK28::KK48:

canım hoşgeldin peki acı oluyormu yada işte uyşturma varmı uygulamadan önce sonucu hemen görüyormuyuz?dolgu pahalıymış botoksdan buradan arkadaşım öyle dedi ama ne kadar pahalı bilemiyorum

Valla alyanğı senle ben var ettik yapsın beleşe :KK8: hadi ilaç parası 100 tl verek :KK48::KK48::KK48: zuzu53 zuzu53 7 litre yağ almış bizden onuda almadı borcu var bana yağ alma borcu:KK48::KK48:

git yaptır sonra detay ver bacım bizede :cool:

Dıngıl herşeyi de biliyor nasıl ev hanımıısın sen lloo git yemek yap ev sil :-):-):-)
Canım açıkçası ben de tırstım başta ;) ama çok kolay bişeymiş. İnsülin iğnesi gibi incecik bi iğneyle , göz kenarlarıma , iki Kaş arasına, alnıma toplamda 6,7 enjeksiyon yaptı. Inan 10 saniye sürmedi hepsi. Bu kadar mıydı dedim :KK55: Şaştım kaldım. 2. Haftada kontrole çağırdı . Hemen zınk diye etki etmiyo. 2. Hafta itibariyle tam olarak etki ediyormuş . Böyle olması da iyi aslında, yoksa seni tanıyanlar hemen anlar. 5. Ayda etkisi bitiyormuş ama.

Jelesec Jelesec alyanağı bilmiyorum ama çok pahalı ya..500- 600 tl..bazı özel günlerde kampanyaları oluyor merkezlerin ozaman 400-450 ye indiriyolar.üç dört ayda bir yaptırdığını düşünürsen maliyetli bi işlem.ama yaptırdıkça ara uzayabiliyor iyi yapılmışsa
bana bir dr çokta pahalı değil ya 700 tl falan demişti imkanınız varsa ihtiyacınızda varsa yaptırın kırışıklıkların yerleşmemesini sağlıyormuş :)

bana bir dr çokta pahalı değil ya 700 tl falan demişti imkanınız varsa ihtiyacınızda varsa yaptırın kırışıklıkların yerleşmemesini sağlıyormuş :)
Benim Dr botox U 500 e dolguyu 1000 liraya yapıyormuş. Dolgu 1 yıllıkmış, botox da 5 aylık falan. Aynı hesaba geliyo ikisi demek ki. Açıkçası ben 5 ayda bir yaptıramam, zaten sadece güldüğümde oluşan Nur topu gibi çizgilerim vardı. 8,9 ay beklemek istiyorum. Botox un etkisi geçince kaldığın yerden devam ediyormuş kırışıklıklar , yani daha fazla kırışıklık olmuyormuş. Benim kuzenim dermatolog, 1 tüp botox ile 2 hastaya botox oluyormuş. 1 tüpü de 250 lira falanmış. Iyi el işçiliği istiyorlar vallAhi ;) kuzenim de botox yapıyor ama yeni mezun kız , korktum doğrusu. Plastik cerrah a yaptırmak mantıklı .

Benim Dr botox U 500 e dolguyu 1000 liraya yapıyormuş. Dolgu 1 yıllıkmış, botox da 5 aylık falan. Aynı hesaba geliyo ikisi demek ki. Açıkçası ben 5 ayda bir yaptıramam, zaten sadece güldüğümde oluşan Nur topu gibi çizgilerim vardı. 8,9 ay beklemek istiyorum. Botox un etkisi geçince kaldığın yerden devam ediyormuş kırışıklıklar , yani daha fazla kırışıklık olmuyormuş. Benim kuzenim dermatolog, 1 tüp botox ile 2 hastaya botox oluyormuş. 1 tüpü de 250 lira falanmış. Iyi el işçiliği istiyorlar vallAhi :KK66: kuzenim de botox yapıyor ama yeni mezun kız , korktum doğrusu. Plastik cerrah a yaptırmak mantıklı .
dozajını iyi ayarladıktan sonra anlaşılmazmış yani bu tvlerdeki oyuncular gülerken ağlarken alınları falan yeni serilmiş çarşaf gibi pürüzsüz olunca belli oluyor ama bu görüştüğüm dr da ben pek anlamadım açıkcası gerçi adam tahminen genç zaten minyon tipli eee bide botox yapıyormuş hepten genç duruyor :D sen kuzenin iyice tecrübelenince onda yaptır gitsin :D
mimik çizgilerini korumaları önemli doğrusu yoksa direkt anlaşılıyor

ahahah benimki dediğim doktorcuğumm canım cicim kıvırcığım :p siz al yanak diyorsunuz bende kıvırcık koydum adını
adam eşine yapıyormuş 25 yaşından beri dedim her sene her sene kim uğraşacak ben karşıyım öyle şeye insan 50 yaşındaysa 35 gözükmesinin anlamı yok her sene değil 7-8 ayda bir dedi ve yoo yine elli durucam ama dinç 50 yaşında olucam diyor...
mimikleri etkilemiyormuş güya ve ilerisi için kırışıklıklar derinleşmiyormuş onun demesi o yani bana aktarılan düşün adamın karısı 25 inden beri yaptırıyor :KK70:

hahhahaha hay allah bende eşin anladım:KK70: ya işte bu işlemin ömrü kısa bacım sürekli bas bas parayı doktora durumu :KK48:

25 inden itibaren yapılması lazımmış eğer var benim yok yani ne alnımda ne gözümün orda benim annemde de yoktur bu yüzden şanslıyım sanırım dr a ben karışıyım öyle 50 yaşındayken 35 gözükmenin alemi yok her kırışıklık insanın karakterini yansıtıyor dedim bayaa bi edebiyat yaptım baktı şöyle tabi senin ihtiyacın yok ondan dedi :KK70: yaptır gitsin bekleme bazılarının derin oluyor o mimik çizgileri

ya benim sırt ağrılarım var ona da iyi gelir mi ki bi sorayım gidince

25 de ben beybiydim yahu ne botoksu:))))))) aynen görüyoruz komik duuruyor yahu heryeriii yapılı 50 yaşında ama 30 olmaya çalışıyor komedi

Canım açıkçası ben de tırstım başta :KK66: ama çok kolay bişeymiş. İnsülin iğnesi gibi incecik bi iğneyle , göz kenarlarıma , iki Kaş arasına, alnıma toplamda 6,7 enjeksiyon yaptı. Inan 10 saniye sürmedi hepsi. Bu kadar mıydı dedim :KK55: Şaştım kaldım. 2. Haftada kontrole çağırdı . Hemen zınk diye etki etmiyo. 2. Hafta itibariyle tam olarak etki ediyormuş . Böyle olması da iyi aslında, yoksa seni tanıyanlar hemen anlar. 5. Ayda etkisi bitiyormuş ama.

ha bak acı yoksa gaza geldim saniyelik bişey iyi yahu ben nldglp nldglp yaptırcam koyduk kafaya artık göz kaş düştü çizgiler belli zamanı geldi yaniii :KK58: sağol tatlım cevabın içinn:KK37:

Benim Dr botox U 500 e dolguyu 1000 liraya yapıyormuş. Dolgu 1 yıllıkmış, botox da 5 aylık falan. Aynı hesaba geliyo ikisi demek ki. Açıkçası ben 5 ayda bir yaptıramam, zaten sadece güldüğümde oluşan Nur topu gibi çizgilerim vardı. 8,9 ay beklemek istiyorum. Botox un etkisi geçince kaldığın yerden devam ediyormuş kırışıklıklar , yani daha fazla kırışıklık olmuyormuş. Benim kuzenim dermatolog, 1 tüp botox ile 2 hastaya botox oluyormuş. 1 tüpü de 250 lira falanmış. Iyi el işçiliği istiyorlar vallAhi :KK66: kuzenim de botox yapıyor ama yeni mezun kız , korktum doğrusu. Plastik cerrah a yaptırmak mantıklı .

paffff kazandıkları paraya bak ya malzeme parası minnacık ele aldıkları para dünya :KK12: doktor olmak vardı :KK51:

İşi hastalık boyutuna getirmemek gerek ben gereksiz hiçbirşeyin yapılmasını istemem hani bu benim fikrim rant için yada sırf hava atmak için kendiyle oynayan 18 lik genç kızlarımızda var Özenti Uğruna yaptırmadıkları kalmıyor. Ihtiyacım olduğu müddetçe en makulünüde yaptırırım :D

İşi hastalık boyutuna getirmemek gerek ben gereksiz hiçbirşeyin yapılmasını istemem hani bu benim fikrim rant için yada sırf hava atmak için kendiyle oynayan 18 lik genç kızlarımızda var Özenti Uğruna yaptırmadıkları kalmıyor. Ihtiyacım olduğu müddetçe en makulünüde yaptırırım :KK70:
aynen öyle düşünüyorum dr un yüzüne karşı dedim ben yüzümdeki kırışıklığı bile severim gerçi hasan bey hep yüzün çok güzel derdi :) allah vergisi :P

FAZLANAZLI FAZLANAZLI cum ben migren tedavisi için iki sene botox yaptırıdm.yapan dr.da bulunduğum şehirde iyi bi plastik cerrahtı.hemde yapılmışlen göz mimiklerine,ve kaşada şekil vermişti.çok güzel sonuçları oldu.şu an bir senedir yaptırmıyorum.endo yaptırıcaktım.oda ertelenince yaptırmak düşüncedindeyim.sonuçları çok güzel çünkü

Back