hahahahahahahaahh gıı bu nee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana canım feda sivri dilli olsanda hakikatli kadınsın :)
Sivri dil ama ,dosdoğru bir dil,kıvırmadan,yalansız,dolansız,dümdüz,sevdiğini bir ömür boyu kalbine,yüreğine gömen,kendiyle barışık,olduğu gibi,göründüğü gibi,konuştuğu gibi ........bambaşka bir insandır Jelocanım benim Jelesec
kızlar bi bakın bakiim görünümüyomu benim seksü fotolar? Ayar çektim amme bilemedim...
ahahah benimki dediğim doktorcuğumm canım cicim kıvırcığım siz al yanak diyorsunuz bende kıvırcık koydum adını
25 inden itibaren yapılması lazımmış eğer var benim yok yani ne alnımda ne gözümün orda benim annemde de yoktur bu yüzden şanslıyım sanırım dr a ben karışıyım öyle 50 yaşındayken 35 gözükmenin alemi yok her kırışıklık insanın karakterini yansıtıyor dedim bayaa bi edebiyat yaptım baktı şöyle tabi senin ihtiyacın yok ondan dedi yaptır gitsin bekleme bazılarının derin oluyor o mimik çizgileriBir nevi zamanı durduruyor şu Botox uygulandığı bölümdeki sinirleri dondurup sorunu gideriyor, migren tedavisinde çok ideal olduğunuda duymuştum tabi ne kadar doğrudur tartışılır. Güneş gözlüğü kullanmama rağmen kaşlarımın arasında hafif Çukurluklar var ileride bız bız yaptırmayı düşünüyorum kadının derdi tasası bitermi hiç ne diyorum biliyormusun DÜNYAYI biz kalkındırıyoruz yoksa batsın bu dünya
Canım açıkçası ben de tırstım başta ama çok kolay bişeymiş. İnsülin iğnesi gibi incecik bi iğneyle , göz kenarlarıma , iki Kaş arasına, alnıma toplamda 6,7 enjeksiyon yaptı. Inan 10 saniye sürmedi hepsi. Bu kadar mıydı dedim Şaştım kaldım. 2. Haftada kontrole çağırdı . Hemen zınk diye etki etmiyo. 2. Hafta itibariyle tam olarak etki ediyormuş . Böyle olması da iyi aslında, yoksa seni tanıyanlar hemen anlar. 5. Ayda etkisi bitiyormuş ama.he işte zamanı durdursun yaptırek bana dolguda şart tek detoks kurtarmaz beni kaş aram iyi şükürde aşırı gülmekten göz var bende bide burun kenarlarım zayıflarınca çöktü gerçi yine çok güzelim heryerim orjinal bunada şükür
canım hoşgeldin peki acı oluyormu yada işte uyşturma varmı uygulamadan önce sonucu hemen görüyormuyuz?dolgu pahalıymış botoksdan buradan arkadaşım öyle dedi ama ne kadar pahalı bilemiyorum
Valla alyanğı senle ben var ettik yapsın beleşe hadi ilaç parası 100 tl verek zuzu53 7 litre yağ almış bizden onuda almadı borcu var bana yağ alma borcu
git yaptır sonra detay ver bacım bizede
Dıngıl herşeyi de biliyor nasıl ev hanımıısın sen lloo git yemek yap ev sil
bana bir dr çokta pahalı değil ya 700 tl falan demişti imkanınız varsa ihtiyacınızda varsa yaptırın kırışıklıkların yerleşmemesini sağlıyormuş :)Jelesec alyanağı bilmiyorum ama çok pahalı ya..500- 600 tl..bazı özel günlerde kampanyaları oluyor merkezlerin ozaman 400-450 ye indiriyolar.üç dört ayda bir yaptırdığını düşünürsen maliyetli bi işlem.ama yaptırdıkça ara uzayabiliyor iyi yapılmışsa
Benim Dr botox U 500 e dolguyu 1000 liraya yapıyormuş. Dolgu 1 yıllıkmış, botox da 5 aylık falan. Aynı hesaba geliyo ikisi demek ki. Açıkçası ben 5 ayda bir yaptıramam, zaten sadece güldüğümde oluşan Nur topu gibi çizgilerim vardı. 8,9 ay beklemek istiyorum. Botox un etkisi geçince kaldığın yerden devam ediyormuş kırışıklıklar , yani daha fazla kırışıklık olmuyormuş. Benim kuzenim dermatolog, 1 tüp botox ile 2 hastaya botox oluyormuş. 1 tüpü de 250 lira falanmış. Iyi el işçiliği istiyorlar vallAhi kuzenim de botox yapıyor ama yeni mezun kız , korktum doğrusu. Plastik cerrah a yaptırmak mantıklı .bana bir dr çokta pahalı değil ya 700 tl falan demişti imkanınız varsa ihtiyacınızda varsa yaptırın kırışıklıkların yerleşmemesini sağlıyormuş :)
dozajını iyi ayarladıktan sonra anlaşılmazmış yani bu tvlerdeki oyuncular gülerken ağlarken alınları falan yeni serilmiş çarşaf gibi pürüzsüz olunca belli oluyor ama bu görüştüğüm dr da ben pek anlamadım açıkcası gerçi adam tahminen genç zaten minyon tipli eee bide botox yapıyormuş hepten genç duruyor sen kuzenin iyice tecrübelenince onda yaptır gitsinBenim Dr botox U 500 e dolguyu 1000 liraya yapıyormuş. Dolgu 1 yıllıkmış, botox da 5 aylık falan. Aynı hesaba geliyo ikisi demek ki. Açıkçası ben 5 ayda bir yaptıramam, zaten sadece güldüğümde oluşan Nur topu gibi çizgilerim vardı. 8,9 ay beklemek istiyorum. Botox un etkisi geçince kaldığın yerden devam ediyormuş kırışıklıklar , yani daha fazla kırışıklık olmuyormuş. Benim kuzenim dermatolog, 1 tüp botox ile 2 hastaya botox oluyormuş. 1 tüpü de 250 lira falanmış. Iyi el işçiliği istiyorlar vallAhi kuzenim de botox yapıyor ama yeni mezun kız , korktum doğrusu. Plastik cerrah a yaptırmak mantıklı .
ahahah benimki dediğim doktorcuğumm canım cicim kıvırcığım siz al yanak diyorsunuz bende kıvırcık koydum adını
adam eşine yapıyormuş 25 yaşından beri dedim her sene her sene kim uğraşacak ben karşıyım öyle şeye insan 50 yaşındaysa 35 gözükmesinin anlamı yok her sene değil 7-8 ayda bir dedi ve yoo yine elli durucam ama dinç 50 yaşında olucam diyor...
mimikleri etkilemiyormuş güya ve ilerisi için kırışıklıklar derinleşmiyormuş onun demesi o yani bana aktarılan düşün adamın karısı 25 inden beri yaptırıyor
25 inden itibaren yapılması lazımmış eğer var benim yok yani ne alnımda ne gözümün orda benim annemde de yoktur bu yüzden şanslıyım sanırım dr a ben karışıyım öyle 50 yaşındayken 35 gözükmenin alemi yok her kırışıklık insanın karakterini yansıtıyor dedim bayaa bi edebiyat yaptım baktı şöyle tabi senin ihtiyacın yok ondan dedi yaptır gitsin bekleme bazılarının derin oluyor o mimik çizgileri
ya benim sırt ağrılarım var ona da iyi gelir mi ki bi sorayım gidince
Canım açıkçası ben de tırstım başta ama çok kolay bişeymiş. İnsülin iğnesi gibi incecik bi iğneyle , göz kenarlarıma , iki Kaş arasına, alnıma toplamda 6,7 enjeksiyon yaptı. Inan 10 saniye sürmedi hepsi. Bu kadar mıydı dedim Şaştım kaldım. 2. Haftada kontrole çağırdı . Hemen zınk diye etki etmiyo. 2. Hafta itibariyle tam olarak etki ediyormuş . Böyle olması da iyi aslında, yoksa seni tanıyanlar hemen anlar. 5. Ayda etkisi bitiyormuş ama.
Benim Dr botox U 500 e dolguyu 1000 liraya yapıyormuş. Dolgu 1 yıllıkmış, botox da 5 aylık falan. Aynı hesaba geliyo ikisi demek ki. Açıkçası ben 5 ayda bir yaptıramam, zaten sadece güldüğümde oluşan Nur topu gibi çizgilerim vardı. 8,9 ay beklemek istiyorum. Botox un etkisi geçince kaldığın yerden devam ediyormuş kırışıklıklar , yani daha fazla kırışıklık olmuyormuş. Benim kuzenim dermatolog, 1 tüp botox ile 2 hastaya botox oluyormuş. 1 tüpü de 250 lira falanmış. Iyi el işçiliği istiyorlar vallAhi kuzenim de botox yapıyor ama yeni mezun kız , korktum doğrusu. Plastik cerrah a yaptırmak mantıklı .
senin hatun masraflı 25 inden beri Botox botox bak bana 29 um hiç ihtiyacım yok diyemedim ya25 de ben beybiydim yahu ne botoksu:))))))) aynen görüyoruz komik duuruyor yahu heryeriii yapılı 50 yaşında ama 30 olmaya çalışıyor komedi
ya öyleymiş 6 7 ay dedi enjeksiyonun kendi pahalıymış ama gittikçe etkisi uzun sürebilir aman nelere para bayılmıyoruz ki gerçi dünyaya bi daha mı gelecezhahhahaha hay allah bende eşin anladım ya işte bu işlemin ömrü kısa bacım sürekli bas bas parayı doktora durumu
aynen öyle düşünüyorum dr un yüzüne karşı dedim ben yüzümdeki kırışıklığı bile severim gerçi hasan bey hep yüzün çok güzel derdi :) allah vergisiİşi hastalık boyutuna getirmemek gerek ben gereksiz hiçbirşeyin yapılmasını istemem hani bu benim fikrim rant için yada sırf hava atmak için kendiyle oynayan 18 lik genç kızlarımızda var Özenti Uğruna yaptırmadıkları kalmıyor. Ihtiyacım olduğu müddetçe en makulünüde yaptırırım
FAZLANAZLI cum ben migren tedavisi için iki sene botox yaptırıdm.yapan dr.da bulunduğum şehirde iyi bi plastik cerrahtı.hemde yapılmışlen göz mimiklerine,ve kaşada şekil vermişti.çok güzel sonuçları oldu.şu an bir senedir yaptırmıyorum.endo yaptırıcaktım.oda ertelenince yaptırmak düşüncedindeyim.sonuçları çok güzel çünkübana bir dr çokta pahalı değil ya 700 tl falan demişti imkanınız varsa ihtiyacınızda varsa yaptırın kırışıklıkların yerleşmemesini sağlıyormuş :)