• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

:KK8::KK8: kahveden sonra gecelere selam deriz:KK70::KK70:

olsun be ya yükle kız uuzn bacak çökük karın bacak layk alın bak:p:p

senin benim elimde fena resimlerin var hahhahah saftiriğim dıngılım bıngılım :KK70:

senle ne işim var be 3 çocuklu hatun ekşın yok heyacan yok dedikodu yok FAZLANAZLI FAZLANAZLI öylemi hatun saatli bomba hergün bişey patlatıyor :KK70::KK59: onla kahve eğlence her türlü ekşına okey:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ooo bende bitmez kahveden sonra eve geçeriz belkim :
:KK8::KK8: kahveden sonra gecelere selam deriz:KK70::KK70:

olsun be ya yükle kız uuzn bacak çökük karın bacak layk alın bak:p:p

senin benim elimde fena resimlerin var hahhahah saftiriğim dıngılım bıngılım :KK70:

senle ne işim var be 3 çocuklu hatun ekşın yok heyacan yok dedikodu yok FAZLANAZLI FAZLANAZLI öylemi hatun saatli bomba hergün bişey patlatıyor :KK70::KK59: onla kahve eğlence her türlü ekşına okey:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ooo bende neler var bi bilsen daha dur kahveden sonrada akarız be yerlere :P

seni hayatta ekmem bak diyim sende ki ekşınlar kimsede yok adrenalin çok yüksek sendeee:KK70::KK70::KK70:

ne yaptın sen dava olayını avukat buldunmu :KK45:
valla avukata kalsa birkaç gün sonra ihtarname gelecekti bende boş durmadım araştırdım leventte buldum. dede hukuk bürosundan ismini yazmıyım şimdi hehe ne olur ne olmaz kadın görüşmek için can attı ekşin mekşın her şey var

valla avukata kalsa birkaç gün sonra ihtarname gelecekti bende boş durmadım araştırdım leventte buldum. dede hukuk bürosundan ismini yazmıyım şimdi hehe ne olur ne olmaz kadın görüşmek için can attı ekşin mekşın her şey var

hahhhahah demiştir bu kadında ekşın var alalım davasını:KK70::KK70: lazımsam söyle gelirim bende 2 milyara sana arkadaş işi şahitliğimm:KK70::KK70::KK70:

Back