- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.385
- 448
Sağol gardaş beni bağrına bastığın için
eyvallah gardaşşşş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol gardaş beni bağrına bastığın için
nldglp görüyorsun dimi bana söylediklerini tüylü göğsüne yaslanabilirmiyim
kız sen kocadın haaaaaaaaa geliyorum hazırla mamaları kurs vereceğim haftada 3 günOf beeee neler neler yazdım hepsi kayboldu yaaaaa
Of beeee neler neler yazdım hepsi kayboldu yaaaaa
ooo bende bitmez kahveden sonra eve geçeriz belkim :kahveden sonra gecelere selam deriz
olsun be ya yükle kız uuzn bacak çökük karın bacak layk alın bak
senin benim elimde fena resimlerin var hahhahah saftiriğim dıngılım bıngılım
senle ne işim var be 3 çocuklu hatun ekşın yok heyacan yok dedikodu yok FAZLANAZLI öylemi hatun saatli bomba hergün bişey patlatıyor onla kahve eğlence her türlü ekşına okey
ooo bende neler var bi bilsen daha dur kahveden sonrada akarız be yerlerekahveden sonra gecelere selam deriz
olsun be ya yükle kız uuzn bacak çökük karın bacak layk alın bak
senin benim elimde fena resimlerin var hahhahah saftiriğim dıngılım bıngılım
senle ne işim var be 3 çocuklu hatun ekşın yok heyacan yok dedikodu yok FAZLANAZLI öylemi hatun saatli bomba hergün bişey patlatıyor onla kahve eğlence her türlü ekşına okey
vayyyy demek ekti ben olsam evini basardım ahahaInanma inanma bak bana o kadar söz verdi hepsinde ekti beni :)) kapı komşum kadar yakın oturuyoruz üstelik hıh
vayyyy demek ekti ben olsam evini basardım ahaha
valla avukata kalsa birkaç gün sonra ihtarname gelecekti bende boş durmadım araştırdım leventte buldum. dede hukuk bürosundan ismini yazmıyım şimdi hehe ne olur ne olmaz kadın görüşmek için can attı ekşin mekşın her şey varseni hayatta ekmem bak diyim sende ki ekşınlar kimsede yok adrenalin çok yüksek sendeee
ne yaptın sen dava olayını avukat buldunmu
valla avukata kalsa birkaç gün sonra ihtarname gelecekti bende boş durmadım araştırdım leventte buldum. dede hukuk bürosundan ismini yazmıyım şimdi hehe ne olur ne olmaz kadın görüşmek için can attı ekşin mekşın her şey var
benim elimdeki delillerim yeterhahhhahah demiştir bu kadında ekşın var alalım davasını lazımsam söyle gelirim bende 2 milyara sana arkadaş işi şahitliğimm
benim elimdeki delillerim yeter
arkadaş şahidine ne gerek var
boşverelim tatsız konuşmaları bi atasözü var buraya yazmıyım bi de onu üstlerine alınırlar :)he valla doğru diyonn
boşverelim tatsız konuşmaları bi atasözü var buraya yazmıyım bi de onu üstlerine alınırlar :)
ogülemmm,bidenemmmm,hoşgeldin balgaymaaam,gözümün nuru,ramazan pideli mm lim,peynir helvalı tatlışkom,yanıyooom,titriyooom,bayılıyoomm gel artık özletme bizi... ogltknHeyyooo i am back babies
Geyik var dedilerkoştum geldim