• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

FAZLANAZLI FAZLANAZLI cum ben migren tedavisi için iki sene botox yaptırıdm.yapan dr.da bulunduğum şehirde iyi bi plastik cerrahtı.hemde b. . göz mimiklerine,ve kaşada şekil vermişti.çok güzel sonuçları oldu.şu an bir senedir yaptırmıyorum.endo yaptırıcaktım.oda ertelenince yaptırmak düşüncedindeyim.sonuçları çok güzel çünkü
valla memnun kaldıysan yaptır endo yu falan boşver bence migren için bende duymuştum iyi geldi yani çok iyi ya hem ağrın gitsin hem güzelliğine katkısı olsun süpermiş

valla memnun kaldıysan yaptır endo yu falan boşver bence migren için bende duymuştum iyi geldi yani çok iyi ya hem ağrın gitsin hem güzelliğine katkısı olsun süpermiş
Malesefki migrene ben faydasını görmedim.keşke olsaydı.ama ufak rütuşlar için çok güzel bi işlem.

Bugün bauhouse uğrayıp eksikler gedikler kordonlar çiviler alınıp 2.30 da yallah zumba ya:KK73:sonra pazar masajı sanda spa da yumuşak yumuşak:21:
Vuuuuu bizimkide keyifmi hatun spa'larda ohhh ohhhh sefan olsun düşmanların çatlasın :)) iyi gezmeler bende akşama kadar free Olacağım

Bugün bauhouse uğrayıp eksikler gedikler kordonlar çiviler alınıp 2.30 da yallah zumba ya:KK73:sonra pazar masajı sanda spa da yumuşak yumuşak:21:

hayat sana güzel be yaa:KK76::KK49: masaj deme aklım gidiyor oyyy ne güzeldi beraber masaj keyfimiz :KK76::KK49::KK19::KK15:

Vuuuuu bizimkide keyifmi hatun spa'larda ohhh ohhhh sefan olsun düşmanların çatlasın :)) iyi gezmeler bende akşama kadar free Olacağım

canıma nazar değiyor çok ya doğru:nazar::nazar::nazar: hem güzel, hem elit, hemide yüreği güzel :KK19:

ayarlayalım sende gel bir gün masaja bak pert olup çıkıyorsun oyyy oyyy harika

Güzel hatunlar,mutlu ve kendiyle barışık bütün gönüller hepinize selam olsun...ben kaçar :KK55: anca hazırlanıp çıkarım...sevgiyle:KK52:

Back