seviyom seni
aledax, aynen öyle
under construction
sen çok yaşaaynen ufak dokunuşlar sonra bak albümün hasına herkese açık yapacağım
Heykeltraş elinden çıkmış gibi olcek jelocanım benim.Hadi Jelocan kim tutar seniiii
İşte o zaman yandınız.Topiğe uğramaz bile.Bekler durusunuz.Umuma açık albüm sonrası araki bulaki olmayalım
Albümlerin kokulusu çıkmış Jelesec obsesionu ekle sen.Kavrulsun ortalık.Yıkılsın k.k.
Yarım yarım yarılalım.
Bende seni seviyorum,,
İyiki varsında zehir hafiyem.Keko modundan kurtarıyosun bizi.Yoksam ne derlerse inanıyoruz.
Doğuştan taş.Orjınal pıtık burun.Oldum olası incecik.yiyolar bizi yoksa.
Tepeden tırnağa orjınalim topiği açıcam görüşürüz orda.Ufak dokunuşları olanları bekleriz.Ufaklar sayılmaz çünki
aynen uğramam bunları da sevmiyom zatenhemde ne açık bak gör K.k.da üye patlaması olacak
sana kötü haber aledam, tekin acar da arkadaşım çalışıyor, bizim parfüm uzun zamandır gelmiyormuş üretimi durmuş bilesin almayasın
sen bunları KezBAN ogulüye mi yazdın :44::44::44: onumu seviyonne hafiyesi benim hafiye
Keko o aleda sen nerenle okuyun :26:
Doğuştan taş.Orjınal pıtık burun.Oldum olası incecik.yiyolar bizi yoksa.
Gö.....mle okudum ama
Neyi kaçırdım ki.Ne..nerde..ne zaman...kiminle...kime...dokundurtmuş hepsini bilen ogülü.
Uyandıranda ogülü.
gelmiş geçmiş farketmez.isteğinin ispatını online sunabilen başka hafiye tanımıyorum ben
bak bu kısımda beni tarif etmişsinözellikle doğuştan taş kısmı tam benlik
Gö.....mle okudum ama
Neyi kaçırdım ki.Ne..nerde..ne zaman...kiminle...kime...dokundurtmuş hepsini bilen ogülü.
Uyandıranda ogülü.
gelmiş geçmiş farketmez.isteğinin ispatını online sunabilen başka hafiye tanımıyorum ben
bak bu kısımda beni tarif etmişsinözellikle doğuştan taş kısmı tam benlik
yaparım bilirsin
yılandan korkmam yalandan korktuğum kadar
jelesekcan, üzerime yapıştırdığın şu kezo yaftasını çıkart, yoksa fena yapiicimm seni
kıskandığın an kezo ogülü diyorsun, farketmediğimi sanma
doğuştan mıtaş mı doktora karnımı oramı buramı lazer yap diyen ben miydim
Sen hala anlamadın mı hisli kadın.
,180 dereceye kadar olanlara dokunuş deniyor.
360 geçersek estetık olur.
Ondan taş herkes.360 kadar yolu var.Okeytooo:)
Kadın ne demiş doktora dokun demiş.Tasarım mı istemiş sanki.Uğraşma.Ona inat jilianla çözdü herşeyi
ne inatı bebem cimri paraya kıyamadı adam 4.dedi buda 1.t.ye yap dedi adamda yol verdi
arkadaşlar gerçekten teşekkürler, 35 tane beğeni yapmışsınızyarım saatte bu kadar beğeni beni şımartıyor biliyorum, seviyorsunuz, yazılarımla eğleniyorsunuz ama birazcık da jelesece yapın..iyice bilenmesin bana karşı, gizli hayranlığı gizli düşmanlık boyutuna geçmesin, yazıktır beğenin yavrucağın bir iki yazısını
ispatlasanaispatlasana
allah bilir tutuyosundur sen o mailleri:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?