Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

nereden bildin duruyor

hele son attığın hani yalvardığın mail var ya doktora o var ki okuyup kopuyorum ne ağlamışsın

hakkat ya, bak o günler geldi aklıma. Nuh dedi peygamber demedi. O zaman kızmıştım ama şimdi iyi ki yapmamış diyorum. Tek estetikle taş gibiyim üstelik param cebimde Tekirdağlıyım ben bebeğimmmm

Kız jelecan beğene beğene içim çıktı,parmaklarım dolama olup,birbirine karıştı.Say uleen kaç beğeni olmuş sana. çarşaf çarşaf ilan et şu elidurmaz,ağzı susmaz ogüleye

nlentom, sarı şekerim,

jelesece yaparken bana da yaptığın için ben şu an +8 beğeni daha almış bulunmaktayım

tır tır tır bitmemiş çeneniz,ama benim kakaolu cevizli kek ile limonlu pelte pastam bittiii.

tır tır tır bitmemiş çeneniz,ama benim kakaolu cevizli kek ile limonlu pelte pastam bittiii.

hımmm hımmmm olsa da yesem...Senin dışındaki tüm ev ahalisine yarasın. afiyet, bal şeker olsun.
benim minik oğluş da puding yapmış bana..çikolu. Bu akşam ben de tatlı yicem

Sana da lahanayla mutlu dakikalar bebem...
içerken beni hatırla

ay coştum duramıyorum

besteaaa nerde yaw? jelesek senbilirsin, nerde bizim okeyin dördüncüsü?

beste kuafördeymiş...iyi bakalım güzelleşsin de gelsin. Sanki yeterince güzel değilmiş gibi

mirin kesin adliyededir, davaları pek çoktu

Sana ve herkese kocaman günaydınlar

Tatlım selam, Bu saatte bakabildim ancak. İyileştim ya çok şükür kıyısından ucundan azıcık temizlik yaptım bugün. 1 saattir de kocam yemeğe götüreyim seni hazırlan dedi aç sefil oturdum bekliyorum köşe yastığı gibi Kocaman öpücükledim

Vallahi kafam şişti zaten tansiyonlu yaşlı bir kadınım ben.Arada kaçtım mutfağa terapi niyetine kek,pasta böreğe verdim kendimi.Sadece yaptım ama yimediiiiiimmm

kafan mı şişti dur bak senin keyfini yerine getireceğim ben.... mail kutuna bak

görünce okuyunca bana şu atasözünü hatırlattı

DÜŞMANIMIN DÜŞMANI,DOSTUM; DOSTUMUN DÜŞMANI,DÜŞMANIM OLUR !!!!

Son düzenleme:

olsun canım sen geç saatlerde takılıyorsun genelde aman çok yormadan güzel memelerine zarar vermeden yap.Oh afiyet şeker olsun muhabbetiniz bol olsun...

bunlarda benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…