Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Vallahi kafam şişti zaten tansiyonlu yaşlı bir kadınım ben.Arada kaçtım mutfağa terapi niyetine kek,pasta böreğe verdim kendimi.Sadece yaptım ama yimediiiiiimmm

bende habire evde birşeyler yaptırıp yemiyorum delimiyim neyim diyorum arada tavuk balık talim bende de

telde demedin mi loooo:102: tel konuşmalarını da kaydedeceğim anlaşıldı güven kalmamış bu memlekette
kuaförden yeni çıkmış saçda beyaz ne arar şeker sende hep bir önceki konuşmalarda takılı kalıp duruyosun ögrenemedin bir türlü şu geçmişte kalma olayını

bende habire evde birşeyler yaptırıp yemiyorum delimiyim neyim diyorum arada tavuk balık talim bende de

deli değil şişkosun bak bana çağla şikel yanımda şişman kalır tutun şu boğazınızı az yemek yiyin spor yapın

gııııı nlglpd hanım spor yazınca aklıma geldi ne oldu Hillside city, öğrendin mi üyelik fiyatını çoksa açayım ben evdeki koşu bantını

Son düzenleme:

datlum kardan çıkamadımki.Bugün de kargo bekledim tıkıldım eve.Ama yarın sabah söz öğreneceğim.Kısmetse eşimle gidiyoruz spora.

telde demedin mi loooo:102: tel konuşmalarını da kaydedeceğim anlaşıldı güven kalmamış bu memlekette

Ayyy hiç sevmem hani tel açılınca denirya:Bu bir bant kaydıdır,konuşmalarınız güvenliğiniz için kayıt altına alınacaktır...Iyy celesek gıı sana açınca da böölemi diyecek

kızlar bu kezbo jelo beni hem tehdit etti hemde çok hava bastı artıkın kendisini tanımamaktayım haberiniz olsun zaten lahana kokusundan yanına yaklaşılmaz bahaneyle arayı açayım ben

Son düzenleme:
Ayyy hiç sevmem hani tel açılınca denirya:Bu bir bant kaydıdır,konuşmalarınız güvenliğiniz için kayıt altına alınacaktır...Iyy celesek gıı sana açınca da böölemi diyecek

sana yapmam sen inkar etmiyon bu beste nalancı hemen kıvırıyor göbek gitti bi kıvraklık geldi buna

:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:

Gözleri de dört döner olmuş bu hatunun.Dukan amca çarpmış bunu anlaşılan.Ya da yediği balıklar feldir feldir yapmış gözlerini aneyyym korktum vallaha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…