günaydın arkadaşlar,hayırlı cumalar
ne zamandır girmedim topiğe ,ne kadar çok konuşmuşsunuz
biraz geçmişi okuyayım,
ama ilk gözüme çarpan KezBAN oldu nikin değişip eski halini almış hayırlısı olsun
biraz geçmişi okuyayım,
ama ilk gözüme çarpan KezBAN oldu nikin değişip eski halini almış hayırlısı olsun
aynen bu yoruma sonuna dek katılıyorumpişşt
nldglp, şu seksi santa mama avatarına hep kıskanç gözlerle bakıyorum..nazar duası oku ara ara kendine..ben bile böyle bakıyosam, gerisini sen düşün
pişşt
nldglp, şu seksi santa mama avatarına hep kıskanç gözlerle bakıyorum..nazar duası oku ara ara kendine..ben bile böyle bakıyosam, gerisini sen düşün
aynen bu yoruma sonuna dek katılıyorum
biraz geçmişi okuyayım,
Selam canım,
ufaklık oyun gurubuna başlayacak demek ki sevindimyaşıtları ile olması iyi gelecek yavruna
bizde çene bol güzelim kızların dili :76abuç gidi eşlerine yardım etsin Allah
arada kezo de sen
kezo-jelo de kartopum, kezo-jelo
jelesek, ister istemez görüyorum profilimden yaptığın yorumarı...aledaxın peşine düşüp burunda sıraya girmişsin..karakteristik burnuna ufak bir dokunuş mu düşünmektesin bebeem?
ben kendinle barışık bir insanımkezo jelo, kelek jelo,heryeri estetikli jelo,denilebilir
bu Aledaxs beni ayartıyor bacımenişten boşanma davası açarsa yakında bu kadın beni batırdı iflas ettim diye senin o tarafa gelir yerleşirim hayat burada zor pahalı
kezo-jelo de kartopum, kezo-jelo
jelesek, ister istemez görüyorum profilimden yaptığın yorumarı...aledaxın peşine düşüp burunda sıraya girmişsin..karakteristik burnuna ufak bir dokunuş mu düşünmektesin bebeem?
Düş peşindeysen Düş PEŞİME:)
Ayartılmaya ihtiyacın yok ama sana burun olsa fean bişey olursun.
Hem burun yapılınca göbek direk eriyormuş yeni duydum bunu
Bi yerde yazmıştın burum benı şişko göstermiyor diye bir gün bu lafı yutarsın
Şaka bir yana kızların resimlerini görünce koşası geliyor insanın.Artık borç harç demeden topuklayası geliyor.
Seni boşamak mı.hahahaha.Yengeçler vazgeçilmezlikleriyle ünlüdürler.Emin ol ilkokul aşkın hala arıyordur seni.Yapışan kopamaz.İddalıyım:)
Sen gel gidelim bahçelievlere.Kadir hasta kahve mahve içer bakarız burunculara:)
ogltkn sen direkçisin.
Son söyleyeceğini ilk diyenlerdesin
,Objektif ol Jelesece Muhammed Dilber dokunsa ufaktan.
Patlatmaz mı kaşı gözü.Deruni bakışları.Cidden soruyorum.
Düşerim peşine de para ayarlamam lazım zaman lazım:)
vazgeçilmez deyip bide boynuzu yersek koparım bak o zaman :) İlk okulu bilmemde ilk aşkım onla evlenmedim diye ülkeyi terki diyar etti..
benim daha uzun bir bekleme dönemim var canım ya tedaviden dolayı sonrası inşallah kısmetse olur burunda
bende kaş göz zaten patlakçok güzel olmayayım nazara gelirim çatlarım ortadan falan
Boynuzyemek mi
Yedirtirsin de boğazına bile oturtursun:)
inşallah canım önce sağlık gerisi makara kukara.Olsada olur olmasada.Biraz takılıyorum sana bebem.
10 numara kadınsın.
ogltkn sen direkçisin.
Son söyleyeceğini ilk diyenlerdesin
,Objektif ol Jelesece Muhammed Dilber dokunsa ufaktan.
Patlatmaz mı kaşı gözü.Deruni bakışları.Cidden soruyorum.
ogülü ben var ya çok zeki kadınımbak taktir et hemen anladım ve uyguladım
nlentom, neyli kek yapıyon? ıslak demeeee ne var ne yonkbirazdan kek yapmaya gidiyorum.Eşim erken geliyor bugün eve.Çırpıp geleyim hemen
aman ne 10.nura toplanmayan yer kalmamış
iş, güç, problem, polemik bugün geçsin mümkünse
dediğin gibi ben direkçiyimbak o yüzden de şimdi diyorum ki " ben şahsen onun o karakteristik burnunu yakından gördüm, ufaktan dokunulmayla, kaşı gözü patlamaz , deruni bakışlar için muhammed beyin biraz daha fazla dokunması lazım "
hakket bebem yaa, tadir etmemmi hiç?
ben benim kocaya,kopyala yapıştırı telefonda anlatırken cinnet geçirdim...sana bi kere anlatmak yetiyo..şaka demiyom len, acayip zeki buluyorum seni ve esprilerini
nlentom, neyli kek yapıyon? ıslak demeyapıp da yememek gibi bi irade mi sergilicen şimdi sen? sen yemiyosan kimse yemesin canım evde. ben öyle yapıyom şahsen
şekerim yanlış anlamışsın, adelax 10 numara derken, zaten "10 kez toplanmış" demek istemiş
şimdiden 2 sezeryan + 2 estetik + 1 nodül=5
karın, karınla birilkte bir kaç dokunuş etti = 8
farkındaysan yaptırdığın botoxlardan ve dolgulardan hiiiiç bahsetmiyorum
şekerim yanlış anlamışsın, adelax 10 numara derken, zaten "10 kez toplanmış" demek istemiş
şimdiden 2 sezeryan + 2 estetik + 1 nodül=5
karın, karınla birilkte bir kaç dokunuş etti = 8
farkındaysan yaptırdığın botoxlardan ve dolgulardan hiiiiç bahsetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?