• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Vayyyyy bunları sakladı benden.Vay jelesec vay...Hani bir tek memeydi:1::1::1::1::1:

Neyse benımde bır tek buruncuk zaten Ne yapalım.bel fıtığı var ama bu kategoriye girmez sayılmaz yani.

Botox lazım oldumu ararım seni jelesec .sevgiler canım:1::1::1:

sana gönderilen bikinili seksü güzel harika kadın yani ben !!!!!o resimde tek gram estetik yok yalan kıskanıyor bu kezo beni:ssz:

ben neredeyse 2.sene olacak ilk estetiğim ve son estetiğim sonrakiler için sayı veremem :1:

Botoxs için para vermem ögülünün tarifi krem var ileride uygularım şimdi gerek yok bana :24::24:

Son düzenleme:
iş, güç, problem, polemik bugün geçsin mümkünse:52:

Tepelerim vallahi sana yan bakanı :20:

nlentom, neyli kek yapıyon? ıslak deme:56: yapıp da yememek gibi bi irade mi sergilicen şimdi sen? sen yemiyosan kimse yemesin canım evde. ben öyle yapıyom şahsen:23:

Canımm oğlana sordum:Kakaolu mu,portakallı mı,ıslak mı,kuru mu,elmalı tarçınlı mı...Sonuç:Kakaolu cevizli:)) Aynen tatlım kek olacak,ama tadına dahi bakılmayacak.Lahanaları günleri unutmamam lazım.Bugün öğlen bana göre yemek yoktu evde.Koydum double kupaya lezizz lahana çorbasını ohh miss.Onlar kek yerken ben de actıfry da elma tatlımı yapacağııım;)))

ben senin yaşlarda iken tek(1.adet) sezeryanım vardı:63::63::63:

sen erken başlamışsın dağılmaya benim yaşıma geldiğinde Ajdaya dönersin sen kuşum :8::1::52::33:

hahaaytt,
ben iki normal doğum sonrası kendimi sıfırladım...hayata 18'den başladım bebekçim:32: memeler başlayamamıştı:37: onları sağolsun baycan 18'liğe çevirdi:8::34:

Aslında bak tarçınlı ve bademli armut tatlısı da yapabilirim kendime actifry da.YUppiii bütün malzeme de vaar:))

sana gönderilen bikinili seksü güzel harika kadın yani ben o resimde tek gram estetik yok yalan kıskanıyor bu kezo beni:ssz:

ben neredeyse 2.sene olacak ilk estetiğim ve son estetiğim sonrakiler için sayı veremem :1:

Botoxs için para vermem ögülünün tarifi krem var ileride uygularım şimdi gerek yok bana :24::24:

Bi anda korktum ne bileyim. yawww.
Testesteron hormonlarım çoştu:1::1::1:Erkek olsaydım bunları duysaydım ne yapardım diye:1::1::1:

Bir tek memecik var dendi hatun heidi montagneyi geçmiş meğerse.bİrde benı keklıyo diye kaçacak delik aradım:1::1::1:

Baştan aşağı tasarım harıkası çıktı:1::1::1: İyiki varsın ogülüde tufaya gelmeme izin vermedin:1::1::1:

sana gönderilen bikinili seksü güzel harika kadın yani ben o resimde tek gram estetik yok yalan kıskanıyor bu kezo beni:ssz:

bebeğim,
allah aşkına krem deme, midem bulanıyor:51: kavanozlar için hayal ettikçe daha da fena oluyorum:27::52:

Canımm oğlana sordum:Kakaolu mu,portakallı mı,ıslak mı,kuru mu,elmalı tarçınlı mı...Sonuç:Kakaolu cevizli:)) Aynen tatlım kek olacak,ama tadına dahi bakılmayacak.Lahanaları günleri unutmamam lazım.Bugün öğlen bana göre yemek yoktu evde.Koydum double kupaya lezizz lahana çorbasını ohh miss.Onlar kek yerken ben de actıfry da elma tatlımı yapacağııım;)))

oğlana sorcaana bana sorsaydın ya, hemen browni derdim:56: mis gibi bi kahvenin yanında ince bi dilim harika olurdu:56:

ben bi de mozaik pastaya bayılırım kahveyle...starbucksta pek güzel oliiii:56:

tasarım harikası derken, üstü forma altı sorma misali:34: tam harika sayılmaz.
alt kısım henüz tasarlanamadı:1::1: mayısta kısmetse:9::32::52:

Çok sevenim var :16: 3.5.de sevmeyen ama senide ekledim bu sevmeyenler listesine :20:ayağını denk al açık verme :ssz:

taşşşş gibi hatunum minik minik dokunuşlar var sadece :21: mayıstaki daha da minik :9:

Çok sevenim var :16: 3.5.de sevmeyen ama senide ekledim bu sevmeyenler listesine :20:ayağını denk al açık verme :ssz:

taşşşş gibi hatunum minik minik dokunuşlar var sadece :21: mayıstaki daha da minik :9:

ULAŞMAYA ÇALIŞTIGINIZ KISIM YAPIM AŞAMASINDA,

LÜTFEN DAHA SONRA ZİYARET EDİNİZ,(ufacık dokunuşlar kaldı)

En kısa sürede görüşmek üzere.

ULAŞMAYA ÇALIŞTIGINIZ KISIM YAPIM AŞAMASINDA,

LÜTFEN DAHA SONRA ZİYARET EDİNİZ,(ufacık dokunuşlar kaldı)

En kısa sürede görüşmek üzere.

sen çok yaşa:48: aynen ufak dokunuşlar sonra bak albümün hasına :23:herkese açık yapacağım :30:

Back