Vayyyyy bunları sakladı benden.Vay jelesec vay...Hani bir tek memeydi
Neyse benımde bır tek buruncuk zaten Ne yapalım.bel fıtığı var ama bu kategoriye girmez sayılmaz yani.
Botox lazım oldumu ararım seni jelesec .sevgiler canım
iş, güç, problem, polemik bugün geçsin mümkünse
Tepelerim vallahi sana yan bakanı
nlentom, neyli kek yapıyon? ıslak demeyapıp da yememek gibi bi irade mi sergilicen şimdi sen? sen yemiyosan kimse yemesin canım evde. ben öyle yapıyom şahsen
ben senin yaşlarda iken tek(1.adet) sezeryanım vardı
sen erken başlamışsın dağılmaya benim yaşıma geldiğinde Ajdaya dönersin sen kuşum
sana gönderilen bikinili seksü güzel harika kadın yani ben o resimde tek gram estetik yok yalan kıskanıyor bu kezo beni
ben neredeyse 2.sene olacak ilk estetiğim ve son estetiğim sonrakiler için sayı veremem
Botoxs için para vermem ögülünün tarifi krem var ileride uygularım şimdi gerek yok bana
hahaaytt,
ben iki normal doğum sonrası kendimi sıfırladım...hayata 18'den başladım bebekçimmemeler başlayamamıştı onları sağolsun baycan 18'liğe çevirdi
sana gönderilen bikinili seksü güzel harika kadın yani ben o resimde tek gram estetik yok yalan kıskanıyor bu kezo beni
ben neredeyse 2.sene olacak ilk estetiğim ve son estetiğim sonrakiler için sayı veremem
Botoxs için para vermem ögülünün tarifi krem var ileride uygularım şimdi gerek yok bana
hahaaytt,
ben iki normal doğum sonrası kendimi sıfırladım...hayata 18'den başladım bebekçimmemeler başlayamamıştı onları sağolsun baycan 18'liğe çevirdi
Canımm oğlana sordum:Kakaolu mu,portakallı mı,ıslak mı,kuru mu,elmalı tarçınlı mı...Sonuç:Kakaolu cevizli:)) Aynen tatlım kek olacak,ama tadına dahi bakılmayacak.Lahanaları günleri unutmamam lazım.Bugün öğlen bana göre yemek yoktu evde.Koydum double kupaya lezizz lahana çorbasını ohh miss.Onlar kek yerken ben de actıfry da elma tatlımı yapacağııım))
Ben genede şu krem tarıfını alayım.Lazım değil amma dursun kenarda.
Ben genede şu krem tarıfını alayım.Lazım değil amma dursun kenarda.
bebeğim,
allah aşkına krem deme, midem bulanıyorkavanozlar için hayal ettikçe daha da fena oluyorum
Baştan aşağı tasarım harıkası çıktıİyiki varsın ogülüde tufaya gelmeme izin vermedin
tasarım harikası derken, üstü forma altı sorma misalitam harika sayılmaz.
alt kısım henüz tasarlanamadımayısta kısmetse
egosu yüksek hatun senisıfırla sen görürüm 10.sene sonra
tasarım harikası derken, üstü forma altı sorma misalitam harika sayılmaz.
alt kısım henüz tasarlanamadımayısta kısmetse
Çok sevenim var3.5.de sevmeyen ama senide ekledim bu sevmeyenler listesine ayağını denk al açık verme
taşşşş gibi hatunum minik minik dokunuşlar var sadecemayıstaki daha da minik
al tabi alogülü yazsana yiyorsa tarifi
benimde midem kalktı yine utandım kızardım
ULAŞMAYA ÇALIŞTIGINIZ KISIM YAPIM AŞAMASINDA,
LÜTFEN DAHA SONRA ZİYARET EDİNİZ,(ufacık dokunuşlar kaldı)
En kısa sürede görüşmek üzere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?