• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

:1::1::1: nereden bildin duruyor :23::23:

hele son attığın hani yalvardığın mail var ya doktora o var ki okuyup kopuyorum :1::1: ne ağlamışsın :43::43::43:

hakkat ya, bak o günler geldi aklıma. Nuh dedi peygamber demedi. O zaman kızmıştım ama şimdi iyi ki yapmamış diyorum. Tek estetikle taş gibiyim:33::32: üstelik param cebimde:21::52: Tekirdağlıyım ben bebeğimmmm

Kız jelecan beğene beğene içim çıktı,parmaklarım dolama olup,birbirine karıştı.Say uleen kaç beğeni olmuş sana. çarşaf çarşaf ilan et şu elidurmaz,ağzı susmaz ogüleye:32:

nlentom, sarı şekerim,

jelesece yaparken bana da yaptığın için ben şu an +8 beğeni daha almış bulunmaktayım:52::32::33:

tır tır tır bitmemiş çeneniz,ama benim kakaolu cevizli kek ile limonlu pelte pastam bittiii.:32:

hımmm hımmmm:56: olsa da yesem...Senin dışındaki tüm ev ahalisine yarasın. afiyet, bal şeker olsun.
benim minik oğluş da puding yapmış bana..çikolu. Bu akşam ben de tatlı yicem:56:

Sana da lahanayla mutlu dakikalar bebem...
içerken beni hatırla:16::32:

ay coştum duramıyorum:21:

besteaaa nerde yaw? jelesek senbilirsin, nerde bizim okeyin dördüncüsü?

beste kuafördeymiş...iyi bakalım güzelleşsin de gelsin. Sanki yeterince güzel değilmiş gibi:19:

mirin kesin adliyededir, davaları pek çoktu:9:

Sana ve herkese kocaman günaydınlar :16:

Tatlım selam, :16: Bu saatte bakabildim ancak. İyileştim ya çok şükür kıyısından ucundan azıcık temizlik yaptım bugün. 1 saattir de kocam yemeğe götüreyim seni hazırlan dedi aç sefil oturdum bekliyorum köşe yastığı gibi :46: Kocaman öpücükledim :54:

Vallahi kafam şişti zaten tansiyonlu yaşlı bir kadınım ben.Arada kaçtım mutfağa terapi niyetine kek,pasta böreğe verdim kendimi.Sadece yaptım ama yimediiiiiimmm:50:

kafan mı şişti dur bak senin keyfini yerine getireceğim ben.... mail kutuna bak :34:

görünce okuyunca bana şu atasözünü hatırlattı:1::1:

DÜŞMANIMIN DÜŞMANI,DOSTUM; DOSTUMUN DÜŞMANI,DÜŞMANIM OLUR !!!!

Son düzenleme:
Tatlım selam, :16: Bu saatte bakabildim ancak. İyileştim ya çok şükür kıyısından ucundan azıcık temizlik yaptım bugün. 1 saattir de kocam yemeğe götüreyim seni hazırlan dedi aç sefil oturdum bekliyorum köşe yastığı gibi :46: Kocaman öpücükledim :54:

olsun canım sen geç saatlerde takılıyorsun genelde :34: aman çok yormadan güzel memelerine zarar vermeden yap.Oh afiyet şeker olsun muhabbetiniz bol olsun...

bunlarda benden :54::54::54:

Back