Hadi bakalım topik inşallah açılır.Hayırlı olsun diyelim.
Sevgili meme küçültme topiğindeki arkadaşlar,artık geyik muhabbeti topiğimiz hizmete açılmıştır.Gelsin çaylar gitsin çorbalar,çalsın sazlar oynasın kızlar şeklinde muhabbete bekleriz...
Ahh benim meleğim de burdaymışş
anam buradan herşeyi yazabiliyoruz değilmi???? kayınvalidem herşeye maydonozsinirden yedim durdum bugün, cevap veremediğim için yemekten çıkardım hırsımı
BAZI SÖYLEMLERİ ŞÖYLEYDİ;
yok ufaklık daha ufak ne anaokulu???? evdesin sen bak miniğetelefonda kimle konuşuyorsun??? akşama ne yemek var???? kaçda geliyor minik ooooo çok geç saati:18: daha neler neler;yorucu birgündü burayı açman süper oldu aşkım
Dök içini jelesec im.O soruların sonu gelmez...Sen en iyisi bir kulak tıkacı al hemen kendine.Yak bir sigara kül olsun dertler ucunda...
neyse benim koca ses çıkarma idare et dedi gülü seven dikenine katlanır ne yapalımsigara bile içemedim 2.tane tüm gün o zıkkımı içme diyor dahada birşey demiyor
ben şimdi kaçıyorum çay vereceğim anneciğime:)))) iyi saygılı ve güzel gelin olmak böyle birşey işte....ha hay ve estetikli anam bilse kadın benim oğlumun paraları nereye gidiyor diye kalptan gider allah korusun
aaa haberi yokmuydu? vallahi duymasın,söylemlerin içine bu mevzuda girer...sus otur ve 3 maymun u oyna bir hafta :)
benim bu başlıkla hiç alakam yok!
yine de, bu başlığın açılması akşam akşam beni gülümsettiği için yazmak istedim.
keyifli sohbetler! :112: :126:
yine de, bu başlığın açılması akşam akşam beni gülümsettiği için yazmak istedim.
neyse benim koca ses çıkarma idare et dedi gülü seven dikenine katlanır ne yapalımsigara bile içemedim 2.tane tüm gün o zıkkımı içme diyor dahada birşey demiyor
ben şimdi kaçıyorum çay vereceğim anneciğime:)))) iyi saygılı ve güzel gelin olmak böyle birşey işte....ha hay ve estetikli anam bilse kadın benim oğlumun paraları nereye gidiyor diye kalptan gider allah korusun
bende de var ev telefonun :)) bence k.valideden önce elti bilmemeli, o var ya tüm türkiyeye duyurur
anam ben ev telimi tüm topiğe dağıtmışım :44: almanyada ki kızlarda da var yol su olarak bana döneceğini düşünmemiştimay elti deme bana sinir oluyorum beni görünce canım cicim arkamdan Allah ne verdiyse yüzüne söyleyemeyeceğin şeyi arkadan konuşma demi ama
başlığın hiç bi önemi yok, önemli olan içinde insanın kendini nasıl hissettiği. Sabah bu başlığı görünce, içimi huzur kapladı. Ama başlığı arkadaşlarım açtığından değil, konuşulanların samimiyetinden, gerçekliğinden ve sıcaklığındanTek amacı hayatının her dakikasının keyfine varmak isteyen, nezih, gönülleri güzel insanların buluşma yeri olacak burası ne zaman istersen sen de gel.
sabah sabah yüzüme kocaman bi gülümseme çizen iki güzel kalpli kadın...Yürek dolusu sevgiler ikinize de
önce nldglpcim ne güzel düşünmüşsün, çok güzel olmuş. Kazen korkusu olmadan, rahat rahat yazışabileceğiz(ceza gelmese bari:18:) ve akşam senin profil fotoğrafını gördüm, yerde dar bi bluejean ile olan, hani yanında arkadaşların da var, işte o foto. Lütfen o fotoğrafa bi kez de benim için bak ama özellikle de bacak kısmına. Biraz daha incelsen çubuk kraker diyebiliriz sana
jelesecim, k.valide az değil belli..Ama altı üstü 1 hafta - 10 gün diyip sık dişini...Ve kendini yemeğe verme ! Jillian yaparken popondan akan terleri, hatta yaşayabilmek için popondan nasıl soluduğunu düşün. K.valide sana kilo olarak dönmesin...Banu alkan moduna gir, istediğini anlıyor, istemediğini anlamıyor gibi yap.
Ben de akşam saatlerce nette jillianın yeni dvd sini aradım. Yok anam yok bulamadımBen jilliansız yaşayamam ki bugün sporsuz 7. günüm, kendini çok b*tan hissediom bea ! Sanırım eski dvd lerinden birini yapmaya başlayacağım.
Cem adrinanın salı günü yeni albümü çıktı piyasaya. Allahım öyle güzel yazmış ki şarkılarını yine, dinlerken kendimi terkedilmiş gibi hissettiriyor. Bi insan bu kadar içten sözleri nasıl yazar, duygularını kelimelere nasıl bu kadar güzel döker. Kesinlikle dinleyin derim, özellikle "sen ağlarsan" ve "elveda" favori şarkılarım
olacak olacak, en favori topik olacak bak görürsün
bu arada gazetelere bakıyorum, akşam haberlerde de öyleydi. ne kadar çok şehit haberi yapılıyor :'(
resmen bi savaş var...gencecik evlatlar ölüyor..
allah hepsine rahmet eylesin, şehitlerin hepsine haklarımız helal olsun, mekanları cennet olsun
evet ya şöyle rahat rahat iki lafın belini kıralım burada benden sana hem sevgiler hemde çiçekler ay ben bizim kızı beyaz pantolonla gördüm sana foto göndermiştik o işte ince anam kocası yakışıklı bu akadaşım genç kızlara kaptırma korkusu bu
akşam benim koca bana bir yağlar çok hoşuma gittiay bu erkeklerin çoğu böyle ailesinden biri misafir ise eşine şirin davranıyor tamam ben hiç dinlemedim adrinanın link bulda koy buraya dinleyelim
evet çok üzücü ve bizlerin elinden hiç birşey gelmiyor(( analar babalar tabutların başında feryat figan Allah sabır versin, iki erkek evladım var düşünmek bile istemiyorum inan