Jelesec Guru Pro Üye 3 Kasım 2011 15.931 9.382 7 Nisan 2017 Konu Sahibi nldglp #16.301 beratti .!.: Jelocum iyiyim canim , pek giremiyorum gene yogun geciyor bu aralar ozledim seni Genişletmek için tıkla... canım berom kalbi güzel yüzü güzelimm öğrendim yoğunluğunu kolay gelsin kuzum bende çok özledim ararım az sakinleşsin telaşın seviyorum seni
beratti .!.: Jelocum iyiyim canim , pek giremiyorum gene yogun geciyor bu aralar ozledim seni Genişletmek için tıkla... canım berom kalbi güzel yüzü güzelimm öğrendim yoğunluğunu kolay gelsin kuzum bende çok özledim ararım az sakinleşsin telaşın seviyorum seni
Jelesec Guru Pro Üye 3 Kasım 2011 15.931 9.382 7 Nisan 2017 Konu Sahibi nldglp #16.302 beratti .!.: Hayirlisi olsun canim demek kararini verdin , insallah en basarili sekilde gecer ameliyatin Genişletmek için tıkla... ya artık botoks dolgu işi can sıkıcı para ver yaptır lak geçiyor sonra boşa para evet kuzum ekim gibi olacağım inş :))
beratti .!.: Hayirlisi olsun canim demek kararini verdin , insallah en basarili sekilde gecer ameliyatin Genişletmek için tıkla... ya artık botoks dolgu işi can sıkıcı para ver yaptır lak geçiyor sonra boşa para evet kuzum ekim gibi olacağım inş :))
Jelesec Guru Pro Üye 3 Kasım 2011 15.931 9.382 7 Nisan 2017 Konu Sahibi nldglp #16.303 asinaguzel .!.: şu on gün içerisind eyaptırdım yaptırdım olmazsa sonbahar düşünüyorum bende Genişletmek için tıkla... yaz buraya detaylarını diğer hadi bakalım en hayırlısı olsun
asinaguzel .!.: şu on gün içerisind eyaptırdım yaptırdım olmazsa sonbahar düşünüyorum bende Genişletmek için tıkla... yaz buraya detaylarını diğer hadi bakalım en hayırlısı olsun
beratti Nirvana Pro Üye 27 Haziran 2007 3.060 5.212 7 Nisan 2017 Konu Sahibi nldglp #16.304 Jelesec .!.: canım berom kalbi güzel yüzü güzelimm öğrendim yoğunluğunu kolay gelsin kuzum bende çok özledim ararım az sakinleşsin telaşın seviyorum seni Genişletmek için tıkla... Canim benim cok sagol guzel arkadasim tamam misafirleri atlatayim tellesiriz bende seviyorum seni arkadasim gorusmek uzere mucuksss
Jelesec .!.: canım berom kalbi güzel yüzü güzelimm öğrendim yoğunluğunu kolay gelsin kuzum bende çok özledim ararım az sakinleşsin telaşın seviyorum seni Genişletmek için tıkla... Canim benim cok sagol guzel arkadasim tamam misafirleri atlatayim tellesiriz bende seviyorum seni arkadasim gorusmek uzere mucuksss
beratti Nirvana Pro Üye 27 Haziran 2007 3.060 5.212 7 Nisan 2017 Konu Sahibi nldglp #16.305 Jelesec .!.: ya artık botoks dolgu işi can sıkıcı para ver yaptır lak geçiyor sonra boşa para evet kuzum ekim gibi olacağım inş :)) Genişletmek için tıkla... Evet dogru soyluyorsun canim , bi kere de yaptir gitsin cok sevindim adina mutlu haberlerini merakla bekleyecegim
Jelesec .!.: ya artık botoks dolgu işi can sıkıcı para ver yaptır lak geçiyor sonra boşa para evet kuzum ekim gibi olacağım inş :)) Genişletmek için tıkla... Evet dogru soyluyorsun canim , bi kere de yaptir gitsin cok sevindim adina mutlu haberlerini merakla bekleyecegim
Jelesec Guru Pro Üye 3 Kasım 2011 15.931 9.382 7 Nisan 2017 Konu Sahibi nldglp #16.306 beratti .!.: Canim benim cok sagol guzel arkadasim tamam misafirleri atlatayim tellesiriz bende seviyorum seni arkadasim gorusmek uzere mucuksss Genişletmek için tıkla... tamam kuzum kolay gelsin sana tatlı telaş bunlar
beratti .!.: Canim benim cok sagol guzel arkadasim tamam misafirleri atlatayim tellesiriz bende seviyorum seni arkadasim gorusmek uzere mucuksss Genişletmek için tıkla... tamam kuzum kolay gelsin sana tatlı telaş bunlar
Jelesec Guru Pro Üye 3 Kasım 2011 15.931 9.382 7 Nisan 2017 Konu Sahibi nldglp #16.307 beratti .!.: Evet dogru soyluyorsun canim , bi kere de yaptir gitsin cok sevindim adina mutlu haberlerini merakla bekleyecegim Genişletmek için tıkla... atacam sana evre evre inşallah kuzum hayırlısı olsun seviyorum seniii
beratti .!.: Evet dogru soyluyorsun canim , bi kere de yaptir gitsin cok sevindim adina mutlu haberlerini merakla bekleyecegim Genişletmek için tıkla... atacam sana evre evre inşallah kuzum hayırlısı olsun seviyorum seniii
asinaguzel Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Mart 2013 149 27 8 Nisan 2017 Konu Sahibi nldglp #16.308 Jelesec .!.: atacam sana evre evre inşallah kuzum hayırlısı olsun seviyorum seniii Genişletmek için tıkla... Sen hangi dr da karar kıldın canım?
Jelesec .!.: atacam sana evre evre inşallah kuzum hayırlısı olsun seviyorum seniii Genişletmek için tıkla... Sen hangi dr da karar kıldın canım?
Jelesec Guru Pro Üye 3 Kasım 2011 15.931 9.382 8 Nisan 2017 Konu Sahibi nldglp #16.309 asinaguzel .!.: Sen hangi dr da karar kıldın canım? Genişletmek için tıkla... canım ben kararımı vermiştim günde almıştım ama korkudan iptal ettim vücut estetiklerimi yaptırdım seneye endo kısmetse Ercan beye olacağım endo sonuçlarını yakından gördüm arkadaşlarım oldu burada
asinaguzel .!.: Sen hangi dr da karar kıldın canım? Genişletmek için tıkla... canım ben kararımı vermiştim günde almıştım ama korkudan iptal ettim vücut estetiklerimi yaptırdım seneye endo kısmetse Ercan beye olacağım endo sonuçlarını yakından gördüm arkadaşlarım oldu burada
Jelesec Guru Pro Üye 3 Kasım 2011 15.931 9.382 12 Aralık 2018 Konu Sahibi nldglp #16.310 ogltkn .!.: kezbojelo al bu da sana kapak bebeeem Genişletmek için tıkla... Hahhahahha bugün telde de arkadaşım kezban dedi :)))) la ogülüüü
ogltkn .!.: kezbojelo al bu da sana kapak bebeeem Genişletmek için tıkla... Hahhahahha bugün telde de arkadaşım kezban dedi :)))) la ogülüüü