Benim eşim bana şuana kadar hiç vurmadı.Ablasıyla anlaşamam eşimin içine hep dert oldu.görümcem genelde eltimle birleşip bana anlattığım gibi psikolojik savaş açarlar. eşimde benim dırdırlarıma maruz kalır.evleneli 3 yıl oluyor ve eşim bu yüzden beni onların yanına bile götürmek istemiyor. ama bazen görüyorum ağlıyor. her götürdüğündede hep bişiler oluyor.oda bir defa bu yüzden telefonunu, bir defada arabanın camını kırdı. bana hiç zarar vermedi. ailesi böyle yaparak eşimi bunaltıyorlar.bir emzik için sen bunu yaptın pozu verdirdi görümcem.eşim sonradan çok pişman oldu.eğlenceye niye gittim eşim dahada zıvanadan çıkmasın diye.birde aramızda olanları anlamasınlar, görümcem ve kaynanam zevklenmesin diye gittim.buda eşimin kendini kötü hissetmesini ve pişman olmasını sağladı. bunları sormanız gayet normal.bende normalde kendimi ezdirecek bir bayan değilim.ama tadımız bozulmasın diye tatil mahvolmasın diye yırtındım sadece....benim derdim deprem gibi 1. derece görümcem+2.derece saf ve masum görünen kaynanam+3. derecem onlara uyan eltim
O zaman eşini alıp karşına konuş sonuçda sen onun kardeşiyle anlaşacaksın uyuşacaksın diye bi kural yok. Eşinde biraraya geldiğiniz zaman ne kadar sıkıntı oldugunu artık görmüyor mu. Mesafeli dur sana karışma haddini verme ona gayet resmi gelin-görümce ilişkisi içinde olun. Enazından zarar görmezsin.