Ne sandın üstün başarı ödülümü hazırlayın :)
uğrama canım, boşver..tadını çıkar oranın..çok imrendim sana valla:)
gelince yazarsın..zaten görüşme de olacak:)olacak, di mi?
Günaydın şekerler burda bile uyanıp kontrolümü yaptım :) dedim dazlağa güven olmaz davşanım hadi kurtuldun drenlerden gözünaydın :) aledax işlemini begenmeme çok sevindim :) sanada tekrar geçmiş olsun diğer kızlar sizlere defırsat olunca yine uğrarım :)
Evet bendik estetik kelimesine asla dayanamam da
Ne sandın üstün başarı ödülümü hazırlayın :)
kesinlikle:))) direk besteye gitmiş bu laf
beste dava aç hemen ben şahidim donuna kadar alırız
olmaz mı ? her yeri estetikli lamianın
Endoskopik orta yüz germe oldum
yok sana ödül mödül
kesinliklesende bi avukatım oluyon bi karşı şahit senin işin zorlaşır yapma bunu kendine
bende düşünüyorum ama facialarımdan sonra benim yusufcuk yemiyor diş telim için bile şuan bin kere düşünüyorum
gerçi doktorum hiç gerek yok daha çok erken yüzün çok güzel demişti ama
Git git teslim et kendini sevgili doktoruna her yerini gersin
ne zora gireceğim bebem
al buda senin ödülün en ısındığım K.K.üyesi sensin
Besteee bak kimse yok buralardanöbet möbet hakgetire.Saldım çayıra mevlam kayıra burası bebişim
Besteee bak kimse yok buralardanöbet möbet hakgetire.Saldım çayıra mevlam kayıra burası bebişim
Görüyorum canım baksana hemen dökülüverdiler sen merak etme ben bunları bir bir not alıyorum :)
Eki Görüntüle 591339 Eki Görüntüle 591340
bunları almıştım bu gün elime geçti kızlar nevresim takımları tavsiye ederim çok guzeller kaliteside iyi
kızlar yardımınız lazım..
şimdi banyo yapmak istiyorum ama; tam olarak nelere dikkat etmem gerektiğini bilmiyorum..ameliyat sonrası ilk banyo..
kesilerin üzerinde bandaj gibi ince bir şey var..onların üstünden yapacağım değil mi? henüz ellemeyeceğim onları? sabun,duş jeli vs değdirmek kötü mü olur?
bir de kurutmam gerektiğini söyledi ercan bey ama nasıl yapmam gerektiği konusunda bir şey demedi..
ilk banyo ile ilgili yardımlarınız lazım..pazar pazar rahatsız edemem doktoru; utanırım:)
Görüyorum canım baksana hemen dökülüverdiler sen merak etme ben bunları bir bir not alıyorum :)
susun uleyhnnnn
Ben davşanımı arayıp anlattım kızlar.Şimdi miss olacak bıcıbıcı yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?