Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

uğrama canım, boşver..tadını çıkar oranın..çok imrendim sana valla:)
gelince yazarsın..zaten görüşme de olacak:)olacak, di mi?

Olmaz mı bebeğim toplantı ben çok özledim herkesi bana çok iyi gelecek ye iç yat modundayım kendime geleceğim 2.dedikodu yapıp

Ogülü pardon KezBAN; tam tarihi verecek

bol bol eğlen gez tadını çıkar bol alışverişi unutma

Ne sandın üstün başarı ödülümü hazırlayın :)
yok sana ödül mödül
:))) direk besteye gitmiş bu laf

beste dava aç hemen ben şahidim donuna kadar alırız
kesinlikle sende bi avukatım oluyon bi karşı şahit senin işin zorlaşır yapma bunu kendine
olmaz mı ? her yeri estetikli lamianın

Endoskopik orta yüz germe oldum

bende düşünüyorum ama facialarımdan sonra benim yusufcuk yemiyor diş telim için bile şuan bin kere düşünüyorum

gerçi doktorum hiç gerek yok daha çok erken yüzün çok güzel demişti ama

Son düzenleme:

Git git teslim et kendini sevgili doktoruna her yerini gersin

ne zora gireceğim bebem

bunları almıştım bu gün elime geçti kızlar nevresim takımları tavsiye ederim çok guzeller kaliteside iyi

Son düzenleme:
kızlar yardımınız lazım..

şimdi banyo yapmak istiyorum ama; tam olarak nelere dikkat etmem gerektiğini bilmiyorum..ameliyat sonrası ilk banyo..

kesilerin üzerinde bandaj gibi ince bir şey var..onların üstünden yapacağım değil mi? henüz ellemeyeceğim onları? sabun,duş jeli vs değdirmek kötü mü olur?

bir de kurutmam gerektiğini söyledi ercan bey ama nasıl yapmam gerektiği konusunda bir şey demedi..

ilk banyo ile ilgili yardımlarınız lazım..pazar pazar rahatsız edemem doktoru; utanırım:)

Ben davşanımı arayıp anlattım kızlar.Şimdi miss olacak bıcıbıcı yapacak

Susmuyorum işte susmuyoruuuuummmm askjhfoiqıejfqiofkjwioefjkdjcnfdsjvbjkdfhbwekfhwkfjwkjfnsdcbsdvbhjvbdfjbwkjfwncsjcbdshvbsşdckjpfowopefoergpıghut82ugıoqjfkjenjvhnhduvndfjvndjfvbfvhgıqevhekfjnkjvbdfvbdjfvlbqljdbjhdvbjdfvbjdhvfbdjfbcqjreferhfergvbvjdvlbedkqfjedfhehejfbejqbfjdfelwfhweıghıohıotrwhnbşdflokjwqpfkrojgerhgqkrhfeqkfjekfjekfjroıghghşkweofjrıjrıgjekrjgkjefkjsnfjkdnjdnfkjdngrekjgeroqikrpoewjfpewogjerlkgfjliqfkeojreiojqweifjwelfjqewiqporojıtgjrgjngvrpoteğlfepottıyjhnfldaidşqüğwğropoıtıhjndvdknclklkfjrk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…