Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

nl'im, sarı şekerim aradı beni, anlattı en ince ayrıntısına kadar..

siz olmasanız ben napardım be...

not: o -yılbaşı özel- profil resmin beni benden aldı:)))

O -yılbaşı özel- Avatar sana belki kararsızlıklarında yardımcı olur beyaz tevşan hani oooo piti piti kol mu,meme mi ? boşvermişim,boşvermişim,boşvermişim dünyaya,güzelleşmek istiyorsan sen de yaptır BAYCAN a :))))

canım verdim karar ya.. göğüs diyeceğim..koldaki operasyon çok daha küçük...yaptırırım onu da bi ara, param olunca:)

Sen zaten çok güzelsin de uyum,ahenk ve kafiye adına öyle yazdım güzel tavşan.

Konu Sahibi : EU2 #60 Jelesec
KK Pro

Giriş tarihi
Nov 2011

eu2 kullanıcısından alıntı
selam, canim doktor ismi paylasmakta elbetde bir sakinca yok ama bu forumda yer alan doktorlarin aralarinda doktorumun ismini gormek istemiyorum cunku benim doktorum kiyaslanmayacak kadar harikalar otesi bir doktor :) istersen ozelden yazarim. Ameliyat konusunda eger dogru doktor secimin varsa, durma hemen ol derim.

JELESCİN YUKARIDA Kİ BU YAZIYA CEVABI ALTTA ! RABBİT BEĞENİ YAPMIŞ YENİ ÖYLE GÖRDÜM

:))))
bu forumları beğenmiyorsanız yazmayın hiç!!!! Bu forumlarda adı geçen bir çok doktor alanında çok başarılı doktorlar!!!neye göre kime göre bu kıyaslamanız? sizin doktorunuz size göre kıyaslanamayacak kadar harikalar ötesidir...bana göre de hiç bir doktor HARİKALAR ÖTESİ OLAMAZ!!! EN İYİ DİYE YAZILAN VE ADI MEDYADA ÇOK GEÇEN DOKTORLARIN BİLE... İYİ OLMAYAN SONUÇLARI VAR
Düzenleyen: Jelesec Düzenleme Tarihi : 01-06-2012 Düzenleme Saati :13:26
whiterabbit, aledax, gulezel ve 2 diğer kişi bu mesajı beğendiler.

Son düzenleme:

Ay kimmiş bu harikalar ötesi doktor merak ettim Banane en birinç benim doktorum banane banane

Bak seeen vallahi virüs olup girerim bilgisayarına Çok şeyler yaparım aklın şaşar ay Kazenvari bir cvp oldu bu ahahahahahahahah

yaparsın sen

karın germe için çizime giderken senin çamaşıra benzeyen alayım çizgiyi öyle alttan yapsın

bu forumda yer alan doktorlarin aralarinda doktorumun ismini gormek istemiyorum cunku benim doktorum kiyaslanmayacak kadar harikalar otesi bir doktor :)

Sanırım bizim baycandan bahsediyooor.Ama biz yazdık.
En büyük doktor bizim BAYCAN heheeeeeeeeeeeeyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…