ay birden senin avatarı gördüm korktum be bacım nerden buldun bu kızgın hatunu
Valla burdan seçenekler arasında idi 'güç bende' imiş.Değiştirdim şimdi ama bakalım oldumu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay birden senin avatarı gördüm korktum be bacım nerden buldun bu kızgın hatunu
bu forumda yer alan doktorlarin aralarinda doktorumun ismini gormek istemiyorum cunku benim doktorum kiyaslanmayacak kadar harikalar otesi bir doktor :)
Sanırım bizim baycandan bahsediyooor.Ama biz yazdık.
En büyük doktor bizim BAYCAN heheeeeeeeeeeeeyt
selam bentoprak
bizim kız coşmuş ne pozlar ne çamaşırlar anam bir an şüphelendim kendimden gözlerimi alamadım hatundan
Valla burdan seçenekler arasında idi 'güç bende' imiş.Değiştirdim şimdi ama bakalım oldumu
yok be güzelim bizim doktor da kusursuz değildir yani yada harikalar ötesi :34
bu daha iyi canım böyle kalsın
Haklısın arkadaşım insanız sonuçta.Dünyanın sekizinci harikası bu sanırsın.Abartılı vede küçümseyen bir yazı daha önce okumamıştım.Geçenlerde ilk yazdığım yorumlara ve cevaplara bakıp biraz nostalji yaptım.Bazılarını okurken gözlerim doldu biliyon mu.Neler paylaşmışız üstelik özel msj hariç.
çok şükür atlattık bizler o sıkıntılı araştırma sürecini canım daha rahatız artık
Doktor araştırmasını atlattıkta çok şükür ama sende bende olacağımız ameliyatların canlı örnekleri peşindeyiz yinede.Ben yüz,göz kapağı estetiği vs. dolanıp duruyorum.Göz kapağı ameliyat olanları okuyunca tırstım valla.Şimdi daha rahatım.Olacam ve sürecimi de paylaşacam Allahın izni ile.
en rahat benim sanırım bu doktor seçimi hususunda sizi buldum doktoru buldum birde zamanı gelince değmeyin keyfime.... bu arada kaynana kaynata erken gitsin diye ameliyatı sınavın hemen ardına düşünüyorum... bu 2. ayları da....
en rahat benim sanırım bu doktor seçimi hususunda sizi buldum doktoru buldum birde zamanı gelince değmeyin keyfime.... bu arada kaynana kaynata erken gitsin diye ameliyatı sınavın hemen ardına düşünüyorum... bu 2. ayları da....
ay ne güzel olurdu... atlarlar dimi ya... e ben bunu hiç düşünmedim ki... ne kadar süre kucağıma almamam gerekir benim bebeyi
Hazıra kondum diyorsun yani Her şeyin hayırlısı,yaşayacaklarımızın önüne geçemiyoruz ki.Kimse dört dörtlük değil aslında.Ama çok şanslıyız ki sonuçlarından memnun ameliyatlar geçirmiş olumsuzluk yaşamamış bir topluluğuz şu anBizim bildiğimiz bu ya bilmediklerimiz? Anlatabildim sanırım karışık gibi oldu.
Temelli gelmişlerdir belki
Senin tarih bellimi
en az 1.ay kaldırıp kuçaklayamaz sın canım ben oturuyordum babamız bana veriyordu öyle kokluyordum sarılıyordum ben
İyice hazıra kondun yani Lina
aynen hazıra konmuş oldum öyle ben doktoru seçtim ama nasip tabi... bu arada doktorla hiç görüşmedim sırf yazılanlardan ötürü seçtim doktoru. sınavlarımın geçmesini bekliyorum. onları atlatayım hemen gitcem . kaynanamlar temelli kalma niyetiyle geldiler ama bende temelli tutma niyeti yok sağolsun okadar zor insandır ki bir günde bile canından bezzdirebiliyor karşısındakini....