• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

çoook güzel bi haber daha..
geçmiş olsun canım...bak şimdiden bu kadar iyi hissediyorsan, 6 ay sonra nassı hissedeceksin bi düşün...Maşallahhh:nazar: Yazını okurken, ameliyat sonrası günlerim aklıma geldi. Ben de sütyeni çıkarttığım zaman senin hissettiklerini hissediyordum, sanki bişiler olacak, dikişler zarar görecek gibi geliyordu. Sütyeni takınca kedimi emniyette hissediyordum. Kendine iyi bakmaya devam, sevgiline söyle bi dediğini iki etmesin, yoksa iki dakkalık yol atlar çekiveririm kulağını:52: Bu arada sen ne zamana kadar benim memlekettesin?

canımsın:)

iyi bakıyor ama bu ara biraz sıkılmaya başladığını hissediyorum:) haksız da değil gerçi ama neyse..

bir şey soracağım bir de.seninki meme büyütme mi, küçültme miydi?

sanırım benim göğüslerime dikleştirme-büyütme yapacak ercan bey.. daha diğer ameliyata girerken demeye başladı, bunları böyle bırakamayız diye:) bugün benim de aklıma yatmaya başladı..kol germe yerine bunu yaptırmak...

canımsın:)

iyi bakıyor ama bu ara biraz sıkılmaya başladığını hissediyorum:) haksız da değil gerçi ama neyse..

bir şey soracağım bir de.seninki meme büyütme mi, küçültme miydi?

sanırım benim göğüslerime dikleştirme-büyütme yapacak ercan bey.. daha diğer ameliyata girerken demeye başladı, bunları böyle bırakamayız diye:) bugün benim de aklıma yatmaya başladı..kol germe yerine bunu yaptırmak...

ben meme küçültme oldum. Ama protezlerim var :)) Üst kısımlar çok boşalmıştı, kendi dokundan bile koysam, 6 ay sonra sen memnun olmazsın, gelir başımın etini yersin dedi bana. ben de kabul ettim protezleri...Seninki de aslında benimkine benzer bi durum olacak sonuç itibariyle. Dikleştirme olacağı için lolipop kesi yapacak sana da.

ben meme küçültme oldum. Ama protezlerim var :)) Üst kısımlar çok boşalmıştı, kendi dokundan bile koysam, 6 ay sonra sen memnun olmazsın, gelir başımın etini yersin dedi bana. ben de kabul ettim protezleri...Seninki de aslında benimkine benzer bi durum olacak sonuç itibariyle. Dikleştirme olacağı için lolipop kesi yapacak sana da.

kesi için öyle dedi, evet. aynı operasyon demek aşağı yukarı..sonra başını çok ağrıtırım sorularımla ama ilk olarak: zor muydu?:)

kesi için öyle dedi, evet. aynı operasyon demek aşağı yukarı..sonra başını çok ağrıtırım sorularımla ama ilk olarak: zor muydu?:)

sen ağrıt, ne olacak..seve seve elimden gelen bişi varsa yaparım, bundan emin olabilirsin...
meme hiç zor değil...bence senin şu anki operasyonunla kıyaslanmayacak kadar kolay. bi kere doğru düzgün ağrı yok, hastaneden çıktıktan sonra ağrı kesici almadım ben hiç...benim direnlerim diğer arkadaşlarla kıyaslayınca uzunca bi süre kaldı...tek sıkıntım oydu...aynı sende olduğu gibi yurtdışına çıkmıştı ercan bey, onun dönüşünü beklemek için ektradan bi kaç gün drenlerle kaldım.. Hatta direnleri çıkartmaya giderken, acırsa acısın umrumda değil, yeterki çekip çıkartsın şunları diye saydırdım yol boyu.

geldimmm:)

ilk kontrol heyecanı başka bir şey cidden.girmeden resmen küt küt attı kalbim.

aynanın karşısında açıldı korsem.drenlerim de oradan çıktı; çok korktuğum gibi olmadı, kalçadan iğne olurken hissettiğim ağrı kadar en fazla.kesilerin üzerindeki gazlı bez alındı, o nedenle biraz savunmasız hisettim kendimi bir süre.. bir de korse yokken aynen öyle hissettim ve çok yoruldum...

dediğim gibi, aynanın karşısında oldu hepsi..ve görüntüm şimdi bile cidden çok hoşuma gitti. karnım yani..kalçamı sınırlı gördüm tabii ama tüm fazla deriyi, o kadar profesyonelce almış ki.. doktoru sarılıp öpmemek için zor tuttum kendimi :)

karnım önden bakınca çok iyi. yanlardan bakınca epey şişlik olduğu belli. kalçamın şekillenmesi ise daha uzun bir zaman alacak galiba..

hemen size yazmak istedim.çok dağınık oldu ama ilk hissettiklerim böyle:)

:nazar::nazar::nazar: sarılıp öpeydin açaydın kollarını :48: :1:

çok mutlu oldum ilk görüşte beğen men hoşuna gitmesi süper bir şey benim fikrim koldan sa meme canım tabi yine senin kararın :34:

Teşekkur ederim jelesec cigim.Daha da iyi olup dönücem sahalara inşallah.

Sevgili arkadaşlarım

Hepinize hayırlı Cumalar dilerim.Saglık ve mutluluk dolsun her yanınız.

Geçmiş olsun dileyen herkese teker teker teşekkurlerimi sunarım.Nikleri yazmaya kalksam eksik olur ondan sonra izle seyri:)

Dün kesimi açtım baktım.Pansumanım yapıldı.Biraz keyfım yerıne geldi.O benı gıcık eden bölüm tamamen gitmiş.Bantları açtım bikinimi giyip denedim ne kadarı saklanıyor diye.Durum iç açıcı:)Bekledigimin üstünde bir başarı.

Hemen telefona sarılıp doktorumu aradım teşekkur ettim.İnşallah hızla iyileşip jillian diye saldırmak istiyorum:)

Gene korse kullanıyorum.Bir süre daha devam. Şimdilik benım cepheden haberler böyle.

Herkese selamlar sevgiler.

seni gıcık eden bölüm düzelmiş ya oh çok şükür sevindim sevindik :8:

acele etme jlieye zaten incesin yahu :ssz:

sanada selamlar sevgiler

:nazar::nazar::nazar: sarılıp öpeydin açaydın kollarını :48: :1:

çok mutlu oldum ilk görüşte beğen men hoşuna gitmesi süper bir şey benim fikrim koldan sa meme canım tabi yine senin kararın :34:

aÇAYDIN KOLLARINI...SARILIP ÖPEYDİN.....

Aman halım yoktu ne güldüm espirine.Harıkasın ya.Bi zamanlar çok aglamıştım bu replige.Babam ve oglumdan.

Bugun çok güldüm. Sen çok yaşa emi.

kol ya da göğüs işine sizin fikrinizi alıp ocak buluşmasından sonra karar vereceğim zaten yavrular ama KezBAN'cığın (çok hassas yazdım:)) dediği çok rahatlattı içimi...

ben en çok bacaktan korkuyorum açıkcası. Herhalde hemen yürüyemezsem diye. O ameliyatın yanında çok zor bir ameliyat olsun istemezdim...

Ya "kezban" okudukça-yazdıkça gülüyorum ama:) kalacak mı böyle şimdi?

Sevgili arkadaşlarım

Hepinize hayırlı Cumalar dilerim.Saglık ve mutluluk dolsun her yanınız.

Geçmiş olsun dileyen herkese teker teker teşekkurlerimi sunarım.Nikleri yazmaya kalksam eksik olur ondan sonra izle seyri:)

Dün kesimi açtım baktım.Pansumanım yapıldı.Biraz keyfım yerıne geldi.O benı gıcık eden bölüm tamamen gitmiş.Bantları açtım bikinimi giyip denedim ne kadarı saklanıyor diye.Durum iç açıcı:)Bekledigimin üstünde bir başarı.

Hemen telefona sarılıp doktorumu aradım teşekkur ettim.İnşallah hızla iyileşip jillian diye saldırmak istiyorum:)

Gene korse kullanıyorum.Bir süre daha devam. Şimdilik benım cepheden haberler böyle.

Herkese selamlar sevgiler.
tekrar geçmiş olsun canım . korse dedinde korse ciddi skıntılı bir surec ben cok cektim :50: allah yardımcın olsun . jilliana bende baslamak istiyorum ama malum dikişler kendine gelmeli ...
geldimmm:)

ilk kontrol heyecanı başka bir şey cidden.girmeden resmen küt küt attı kalbim.

aynanın karşısında açıldı korsem.drenlerim de oradan çıktı; çok korktuğum gibi olmadı, kalçadan iğne olurken hissettiğim ağrı kadar en fazla.kesilerin üzerindeki gazlı bez alındı, o nedenle biraz savunmasız hisettim kendimi bir süre.. bir de korse yokken aynen öyle hissettim ve çok yoruldum...

dediğim gibi, aynanın karşısında oldu hepsi..ve görüntüm şimdi bile cidden çok hoşuma gitti. karnım yani..kalçamı sınırlı gördüm tabii ama tüm fazla deriyi, o kadar profesyonelce almış ki.. doktoru sarılıp öpmemek için zor tuttum kendimi :)

karnım önden bakınca çok iyi. yanlardan bakınca epey şişlik olduğu belli. kalçamın şekillenmesi ise daha uzun bir zaman alacak galiba..

hemen size yazmak istedim.çok dağınık oldu ama ilk hissettiklerim böyle:)
canım sen aşırı kilo verip sarktın ondan mı toparlattın ? vallahi ameliyat sonrası o yorgunluk çok kotu . iki adımda insan bin km yurumuş gibi oluyor . neyse herşeyinden memnunsan sorun yon gecer bu donemler :34:
vay vay vay ....
:53: :53: :53:
KESİN İŞE BAŞLADIN SEN NORMALE DÖNMÜŞSÜN :9::9:

CEZA SENİN SOY ADIN BEBEM :ssz::ssz:

:9: :9: :9: part time döndüm şimdilik bakalım :27:
yahu ceza benim soy adımsa senin adın beee kajxndsc :52: :52: :52:

Back