• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

geldimmm:)

ilk kontrol heyecanı başka bir şey cidden.girmeden resmen küt küt attı kalbim.

aynanın karşısında açıldı korsem.drenlerim de oradan çıktı; çok korktuğum gibi olmadı, kalçadan iğne olurken hissettiğim ağrı kadar en fazla.kesilerin üzerindeki gazlı bez alındı, o nedenle biraz savunmasız hisettim kendimi bir süre.. bir de korse yokken aynen öyle hissettim ve çok yoruldum...

dediğim gibi, aynanın karşısında oldu hepsi..ve görüntüm şimdi bile cidden çok hoşuma gitti. karnım yani..kalçamı sınırlı gördüm tabii ama tüm fazla deriyi, o kadar profesyonelce almış ki.. doktoru sarılıp öpmemek için zor tuttum kendimi :)

karnım önden bakınca çok iyi. yanlardan bakınca epey şişlik olduğu belli. kalçamın şekillenmesi ise daha uzun bir zaman alacak galiba..

hemen size yazmak istedim.çok dağınık oldu ama ilk hissettiklerim böyle:)

Hislerin ve hissettiklerin çok harika şeyler tevşanım.Sonraki aldığın karar da bence çok mantıklı.Memişler de oldu mu allaaa süper olursun süperr:21: Toplandığımızda bol bol konuşuruz bunları:34:

aÇAYDIN KOLLARINI...SARILIP ÖPEYDİN.....

Aman halım yoktu ne güldüm espirine.Harıkasın ya.Bi zamanlar çok aglamıştım bu replige.Babam ve oglumdan.

Bugun çok güldüm. Sen çok yaşa emi.

Böğüre böğüre ağlamıştım o sahnede :ssz:

çok güzel filmdi be :34:

sende çok yaşa canım :21::21:

nlglpd kaçıncı oldun bacım güzellik yarışmasında :9::9::9:

Ne biliim şeker bakmadım bile kaçıncı olduğuma:44: Baksana millet arşın arşın bizi gözetlio.Ben şimdi gördüm Mune nin yazdığını.Burası geyik değil mi anlamadım ben bu işi .Madem oylama,yarışma hepsi bitmiş.Yoruma da gerenk yok jelesekem.Beni aday olarak bile göstermeleri bence hoş bir duyguydu benim için:34:

Sen kaçıncı oldun yarışmalarda bebeem?:1:

Günaydın şekerler burda bile uyanıp kontrolümü yaptım :) dedim dazlağa güven olmaz davşanım hadi kurtuldun drenlerden gözünaydın :) aledax işlemini begenmeme çok sevindim :) sanada tekrar geçmiş olsun diğer kızlar sizlere de :54: fırsat olunca yine uğrarım :)

Günaydın şekerler burda bile uyanıp kontrolümü yaptım :) dedim dazlağa güven olmaz davşanım hadi kurtuldun drenlerden gözünaydın :) aledax işlemini begenmeme çok sevindim :) sanada tekrar geçmiş olsun diğer kızlar sizlere de :54: fırsat olunca yine uğrarım :)

hatun tatile çıktı hala geri kalmıyor bıdı bıdıdan kjncjkf :4: :4: :4:

uğrama canım, boşver..tadını çıkar oranın..çok imrendim sana valla:)
gelince yazarsın..zaten görüşme de olacak:)olacak, di mi?

Back