geldimmm:)
ilk kontrol heyecanı başka bir şey cidden.girmeden resmen küt küt attı kalbim.
aynanın karşısında açıldı korsem.drenlerim de oradan çıktı; çok korktuğum gibi olmadı, kalçadan iğne olurken hissettiğim ağrı kadar en fazla.kesilerin üzerindeki gazlı bez alındı, o nedenle biraz savunmasız hisettim kendimi bir süre.. bir de korse yokken aynen öyle hissettim ve çok yoruldum...
dediğim gibi, aynanın karşısında oldu hepsi..ve görüntüm şimdi bile cidden çok hoşuma gitti. karnım yani..kalçamı sınırlı gördüm tabii ama tüm fazla deriyi, o kadar profesyonelce almış ki.. doktoru sarılıp öpmemek için zor tuttum kendimi :)
karnım önden bakınca çok iyi. yanlardan bakınca epey şişlik olduğu belli. kalçamın şekillenmesi ise daha uzun bir zaman alacak galiba..
hemen size yazmak istedim.çok dağınık oldu ama ilk hissettiklerim böyle:)
aÇAYDIN KOLLARINI...SARILIP ÖPEYDİN.....
Aman halım yoktu ne güldüm espirine.Harıkasın ya.Bi zamanlar çok aglamıştım bu replige.Babam ve oglumdan.
Bugun çok güldüm. Sen çok yaşa emi.
jelesec'im, doktorun gıyabında seni öpeceğiz artık, napalım:)
kezban diyebilirsin ama Kezo aslaaaa:124::111::86:
ikonların kezoluğuna bak haa haaa
nlglpd kaçıncı oldun bacım güzellik yarışmasında
nlglpd kaçıncı oldun bacım güzellik yarışmasında
Günaydın şekerler burda bile uyanıp kontrolümü yaptım :) dedim dazlağa güven olmaz davşanım hadi kurtuldun drenlerden gözünaydın :) aledax işlemini begenmeme çok sevindim :) sanada tekrar geçmiş olsun diğer kızlar sizlere defırsat olunca yine uğrarım :)
heyyy sen aşağıdaki sinsi üye açık et kendini
Bana mı dediniz))Çaktırmadan yazılanları okurumda.Bende estetik severim hali ile))
Herkese günaydınlar
Günaydın şekerler burda bile uyanıp kontrolümü yaptım :) dedim dazlağa güven olmaz davşanım hadi kurtuldun drenlerden gözünaydın :) aledax işlemini begenmeme çok sevindim :) sanada tekrar geçmiş olsun diğer kızlar sizlere defırsat olunca yine uğrarım :)
senmiydin o pardon ben bizim sinsilerden biri sandmda
Evet bendik estetik kelimesine asla dayanamam da
Ne sandın üstün başarı ödülümü hazırlayın :)hatun tatile çıktı hala geri kalmıyor bıdı bıdıdan kjncjkf
Şimdi baktımm 29 kişide 5. olmuşum canımcımmÇok da kötü değilmiş )
Bana mı dediniz))Çaktırmadan yazılanları okurumda.Bende estetik severim hali ile))
Herkese günaydınlar
Evet bendik estetik kelimesine asla dayanamam da
senmiydin o pardon ben bizim sinsilerden biri sandmda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?