seneye gel mutlaka buradayız bekliyoruz seni
bak ona ben söz veremem damarıma basılırsa duramam
sende iyiki varsın öptüm yavrunu ve seni
Ben bilmem nöbeti devrediyorum geldiğimde burayı bıraktığım gibi bulayım :) çerçöp toz istemem ona göre
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seneye gel mutlaka buradayız bekliyoruz seni
bak ona ben söz veremem damarıma basılırsa duramam
sende iyiki varsın öptüm yavrunu ve seni
super superGeldim canım keyfim çoooook yerinde süreç iyi gidiyor 1.sene sonra hiç sorun kalmayacak Allahın izniyle karanlık odaya girmem gerekmiyor sadece 1.seans makineye gireceğim tamam gerisi ayda bir kan tahlili ameliyatı bile sordum nisan mayıs gibi olabilirmiyim diye ameliyat dan 15.20.gün önce aldığım ilaçların azaltılması birde narkoz da kalma sürem kısa olursa sorun yok
aynennnYok ya inan o kadar acımıyo.Sadece etinden et kopuyo
bende hec ısınamadımAslında ben de ısınamadımdı bu kelek jeleseke
bu günlerde tutamıyom valla bana hiç guvenmeyinmirin var ya bacım gece nöbet tutar
kihkihikih söz veremeyik işte ona sen orlarda gez toz bizde burda ceza yiyekNe çok sayfa bşrikmiş bşrkaç saatte oku oku tektek cevap uzun olacak kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkürler ben yarın kaçar yeni senede görüşürüz artık buralar size emanet jeloyla dazlak ceza falan yeneyin uslu durun :) fırsat bulursam arada bakarım :) hepinizi çok seviyorum iyiki varsız şimdiden iyi seneler diliyorum :)
Selam kızlar.Sohbette 2 gündür maşallahınız var vallahi Bense çok yorgun ve bitkin durumdayım Gençliğim küselliğim bitiverdi bu aralar dağ teğe yokuş bayır İstanbul kepçe,Alamanyalı dostlarla ben kazan, arşın arşın geziyoruz tam gaz.Bugün bana davet ettim kendilerini.Elcağızımla yaptığım mantıları pişirdik yedik.Şu an belim böğrüm bitik vaziyetteyim.Yarın sabah da 10 gibi tekerlek dönecek.Rotamız Arnavutköy:) Öğlen yemeğine bekleriz boğaza karşı.Bendeki durum bundan ibaret.Cmt. akşam 6 da yolculuyoruz misafirlerimizi.
Şimdi gelelim topik dedikodularına...Aledax ilkönce sana geçmiş olsun diyorum.İnşallah istediğin sonucu alırsın tatlım.Beyaz tevşanım ben de inan merak ediyorum sonucunu bakalım yarın nasıl bir sonuç alacaksın? Gerçi şimdi şişlikler falan vardır ama gene de farkı görebilirsin mutlaka.Korkma diren den derin bir nefeeeessss hoop bitti
Yaaa ogülü yaa bu nick değişme işine en üzülen benim sanırım(( ama ben sana ogülem,ogületakanemmm diyodum yaaa Bu KEZban da nerden çıktı??? off yaa.Doğru mu yazdım onu da bilmiyolum ama...
Bestem nasıl fıstık olmuşsundur sen yaa vallahi bravo 5 kilo ne demek?? hem de ameliyatla beraber verdiğin için sonuç mükemmelll olacak sende Ben de 3.5 kilo oldu 18.günüm bugün diyete başlayalı.Ama sen süpersinn
Jelesec im diğer kızların dediklerine katılıyorum.Sakın ola bırakma vitaminini Söz dinle bakiim.
Geldim canım keyfim çoooook yerinde süreç iyi gidiyor 1.sene sonra hiç sorun kalmayacak Allahın izniyle karanlık odaya girmem gerekmiyor sadece 1.seans makineye gireceğim tamam gerisi ayda bir kan tahlili ameliyatı bile sordum nisan mayıs gibi olabilirmiyim diye ameliyat dan 15.20.gün önce aldığım ilaçların azaltılması birde narkoz da kalma sürem kısa olursa sorun yok
yok biz nlglp ile seni pelitte bekleriz hiç görünmeyelim adama demesin sürü halinde geziyorlar
yeriz de içeriz de
uyanın ulennn gece yatmaz sabah kalkmazlar
tuhaf nöbetçi
7:21 deki mesajı yazarken hala uyumamışmıydın? yoksa uyanıp mı yazmıştın??
uyanıp yazdım şekerim
herkese günaydın ve hayırlı cumalar arkadaşlar, bugün şirkette yılbaşı partisi var
KezBAN , günaydın. attırdınmı hocayı okuldan
Arkadaşım geçmişler olsun tekrar Sesinde telde iyi geliyordu dinlen dön hemen aramıza
Sevgili arkadaşlarım
Hepinize hayırlı Cumalar dilerim.Saglık ve mutluluk dolsun her yanınız.
Geçmiş olsun dileyen herkese teker teker teşekkurlerimi sunarım.Nikleri yazmaya kalksam eksik olur ondan sonra izle seyri:)
Dün kesimi açtım baktım.Pansumanım yapıldı.Biraz keyfım yerıne geldi.O benı gıcık eden bölüm tamamen gitmiş.Bantları açtım bikinimi giyip denedim ne kadarı saklanıyor diye.Durum iç açıcı:)Bekledigimin üstünde bir başarı.
Hemen telefona sarılıp doktorumu aradım teşekkur ettim.İnşallah hızla iyileşip jillian diye saldırmak istiyorum:)
Gene korse kullanıyorum.Bir süre daha devam. Şimdilik benım cepheden haberler böyle.
Herkese selamlar sevgiler.
tavşan, muhtemelen yoldasındır. İyi yolculuklar ve şimdiden geçmiş olsun Drenlerden kurtuluduğun için sevin, bak çıkınca nassı rahatladığını fakedeceksin. Doktordan sonra hemen yaz, aklımız sende.
geldimmm:)
ilk kontrol heyecanı başka bir şey cidden.girmeden resmen küt küt attı kalbim.
aynanın karşısında açıldı korsem.drenlerim de oradan çıktı; çok korktuğum gibi olmadı, kalçadan iğne olurken hissettiğim ağrı kadar en fazla.kesilerin üzerindeki gazlı bez alındı, o nedenle biraz savunmasız hisettim kendimi bir süre.. bir de korse yokken aynen öyle hissettim ve çok yoruldum...
dediğim gibi, aynanın karşısında oldu hepsi..ve görüntüm şimdi bile cidden çok hoşuma gitti. karnım yani..kalçamı sınırlı gördüm tabii ama tüm fazla deriyi, o kadar profesyonelce almış ki.. doktoru sarılıp öpmemek için zor tuttum kendimi :)
karnım önden bakınca çok iyi. yanlardan bakınca epey şişlik olduğu belli. kalçamın şekillenmesi ise daha uzun bir zaman alacak galiba..
hemen size yazmak istedim.çok dağınık oldu ama ilk hissettiklerim böyle:)
kendiminki kadar sevindim valla bu yazdıklarınaSevgili arkadaşlarım
Hepinize hayırlı Cumalar dilerim.Saglık ve mutluluk dolsun her yanınız.
Geçmiş olsun dileyen herkese teker teker teşekkurlerimi sunarım.Nikleri yazmaya kalksam eksik olur ondan sonra izle seyri:)
Dün kesimi açtım baktım.Pansumanım yapıldı.Biraz keyfım yerıne geldi.O benı gıcık eden bölüm tamamen gitmiş.Bantları açtım bikinimi giyip denedim ne kadarı saklanıyor diye.Durum iç açıcı:)Bekledigimin üstünde bir başarı.
Hemen telefona sarılıp doktorumu aradım teşekkur ettim.İnşallah hızla iyileşip jillian diye saldırmak istiyorum:)
Gene korse kullanıyorum.Bir süre daha devam. Şimdilik benım cepheden haberler böyle.
Herkese selamlar sevgiler.
geldimmm:)
ilk kontrol heyecanı başka bir şey cidden.girmeden resmen küt küt attı kalbim.
aynanın karşısında açıldı korsem.drenlerim de oradan çıktı; çok korktuğum gibi olmadı, kalçadan iğne olurken hissettiğim ağrı kadar en fazla.kesilerin üzerindeki gazlı bez alındı, o nedenle biraz savunmasız hisettim kendimi bir süre.. bir de korse yokken aynen öyle hissettim ve çok yoruldum...
dediğim gibi, aynanın karşısında oldu hepsi..ve görüntüm şimdi bile cidden çok hoşuma gitti. karnım yani..kalçamı sınırlı gördüm tabii ama tüm fazla deriyi, o kadar profesyonelce almış ki.. doktoru sarılıp öpmemek için zor tuttum kendimi :)
karnım önden bakınca çok iyi. yanlardan bakınca epey şişlik olduğu belli. kalçamın şekillenmesi ise daha uzun bir zaman alacak galiba..
hemen size yazmak istedim.çok dağınık oldu ama ilk hissettiklerim böyle:)