Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

canımsın:)

iyi bakıyor ama bu ara biraz sıkılmaya başladığını hissediyorum:) haksız da değil gerçi ama neyse..

bir şey soracağım bir de.seninki meme büyütme mi, küçültme miydi?

sanırım benim göğüslerime dikleştirme-büyütme yapacak ercan bey.. daha diğer ameliyata girerken demeye başladı, bunları böyle bırakamayız diye:) bugün benim de aklıma yatmaya başladı..kol germe yerine bunu yaptırmak...

ben meme küçültme oldum. Ama protezlerim var :)) Üst kısımlar çok boşalmıştı, kendi dokundan bile koysam, 6 ay sonra sen memnun olmazsın, gelir başımın etini yersin dedi bana. ben de kabul ettim protezleri...Seninki de aslında benimkine benzer bi durum olacak sonuç itibariyle. Dikleştirme olacağı için lolipop kesi yapacak sana da.

kesi için öyle dedi, evet. aynı operasyon demek aşağı yukarı..sonra başını çok ağrıtırım sorularımla ama ilk olarak: zor muydu?:)

kesi için öyle dedi, evet. aynı operasyon demek aşağı yukarı..sonra başını çok ağrıtırım sorularımla ama ilk olarak: zor muydu?:)

sen ağrıt, ne olacak..seve seve elimden gelen bişi varsa yaparım, bundan emin olabilirsin...
meme hiç zor değil...bence senin şu anki operasyonunla kıyaslanmayacak kadar kolay. bi kere doğru düzgün ağrı yok, hastaneden çıktıktan sonra ağrı kesici almadım ben hiç...benim direnlerim diğer arkadaşlarla kıyaslayınca uzunca bi süre kaldı...tek sıkıntım oydu...aynı sende olduğu gibi yurtdışına çıkmıştı ercan bey, onun dönüşünü beklemek için ektradan bi kaç gün drenlerle kaldım.. Hatta direnleri çıkartmaya giderken, acırsa acısın umrumda değil, yeterki çekip çıkartsın şunları diye saydırdım yol boyu.

sarılıp öpeydin açaydın kollarını

çok mutlu oldum ilk görüşte beğen men hoşuna gitmesi süper bir şey benim fikrim koldan sa meme canım tabi yine senin kararın

Teşekkur ederim jelesec cigim.Daha da iyi olup dönücem sahalara inşallah.

seni gıcık eden bölüm düzelmiş ya oh çok şükür sevindim sevindik

acele etme jlieye zaten incesin yahu

sanada selamlar sevgiler

sarılıp öpeydin açaydın kollarını

çok mutlu oldum ilk görüşte beğen men hoşuna gitmesi süper bir şey benim fikrim koldan sa meme canım tabi yine senin kararın

aÇAYDIN KOLLARINI...SARILIP ÖPEYDİN.....

Aman halım yoktu ne güldüm espirine.Harıkasın ya.Bi zamanlar çok aglamıştım bu replige.Babam ve oglumdan.

Bugun çok güldüm. Sen çok yaşa emi.

kol ya da göğüs işine sizin fikrinizi alıp ocak buluşmasından sonra karar vereceğim zaten yavrular ama KezBAN'cığın (çok hassas yazdım:)) dediği çok rahatlattı içimi...

ben en çok bacaktan korkuyorum açıkcası. Herhalde hemen yürüyemezsem diye. O ameliyatın yanında çok zor bir ameliyat olsun istemezdim...

Ya "kezban" okudukça-yazdıkça gülüyorum ama:) kalacak mı böyle şimdi?

tekrar geçmiş olsun canım . korse dedinde korse ciddi skıntılı bir surec ben cok cektim allah yardımcın olsun . jilliana bende baslamak istiyorum ama malum dikişler kendine gelmeli ...
canım sen aşırı kilo verip sarktın ondan mı toparlattın ? vallahi ameliyat sonrası o yorgunluk çok kotu . iki adımda insan bin km yurumuş gibi oluyor . neyse herşeyinden memnunsan sorun yon gecer bu donemler
vay vay vay ....

KESİN İŞE BAŞLADIN SEN NORMALE DÖNMÜŞSÜN

CEZA SENİN SOY ADIN BEBEM

part time döndüm şimdilik bakalım
yahu ceza benim soy adımsa senin adın beee kajxndsc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…