• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

yazmaz mıyım:) kahvaltı doktordan sonraya kalacak muhtemelen, kahvaltı ederken geçerim haberleri size:)

süper olur haftaya görüşsek.dikiş alınacağından bahsetmemişti doktor..belki yarın söyleyecektir?

Normalde 15 gün olunca alınıyor dikişler ama senin ne karar verir bilemem tabii.

:))
olur olur.. haklısın. hastanedeyken epey şaşırmıştır zaten:)

Bence artık alıştı.Kimse de bahsetmiyor zaten.Artık sormuyor bile;) Ama sana ilk geldiğim akşam çok komikti.Hatta biz dışarda biraz laklak ettik doktorla ama sormadı vallahi nerden tanıyorsunuz diye:1: Dediğim gibi alıştı bence:)

KK Pro Üyebestemelodi,
KK Pro ÜyeJelesec,
KARTOPU344,
KezBAN,
Lebensfreude,
melofer,
MiRiN,
sevozy,
seyda_66,
whiterabbit

Hepinize teşekkür ederim.Verdiğiniz oylar için:)

BEstemm görünmezin biri sensin annadımmm:23: çünkümm yorumumu beğenmişsin.Ama ben şimdi çıkıyorum.Tumba yatak güzel yüz.Sana iyi ve çok güzel bir tatil olsun.Sakın kruvasanları fazla lüpletme emi? Off baget ekmekler gözümün önüne geliverdi birden.Akşamüstleri herkesin elinde eve dönerken bir baget :)) benim yerime accık yiyebiliisin;))

KK Pro Üyebestemelodi,
KK Pro ÜyeJelesec,
KARTOPU344,
KezBAN,
Lebensfreude,
melofer,
MiRiN,
sevozy,
seyda_66,
whiterabbit

Hepinize teşekkür ederim.Verdiğiniz oylar için:)

Ayyy çok güldüm yaa:)))) Jelesec e ısınamayanları gördünüzmü ahahahahahahahha:60:

beste niye üste uleeeen bende pro üyeyim :19:

niye gülüyon ki bana ısınamayanlar aslında çoooooook ısınanlar bebeğim :64::64::66::66::66:

Ne çok sayfa bşrikmiş bşrkaç saatte oku oku tektek cevap uzun olacak kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkürler ben yarın kaçar yeni senede görüşürüz artık buralar size emanet jeloyla dazlak ceza falan yeneyin uslu durun :) fırsat bulursam arada bakarım :) hepinizi çok seviyorum iyiki varsız şimdiden iyi seneler diliyorum :)

Ne çok sayfa bşrikmiş bşrkaç saatte oku oku tektek cevap uzun olacak kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkürler ben yarın kaçar yeni senede görüşürüz artık buralar size emanet jeloyla dazlak ceza falan yeneyin uslu durun :) fırsat bulursam arada bakarım :) hepinizi çok seviyorum iyiki varsız şimdiden iyi seneler diliyorum :)

seneye gel mutlaka buradayız bekliyoruz seni :16::16:

bak ona ben söz veremem damarıma basılırsa duramam :34:

sende iyiki varsın öptüm yavrunu ve seni :54::54:

Back