Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

beste bizi bozar benim boşanma nedenim olabilir ona takılır da kartlarımı zorlarsam benim eşe mesaj gidiyor hemencecik anında tele yapışıyor uç rakamda

hahaaytt, benim kartlarım tamamen benim adıma, ekonomik özgürlüğü olan hatunum bugüne bugün ek kart filan değil yani bebeem. ben takılabilirim besteylen. benim kocikin ruhu duymaz

aferin sana, Kez küçük BAN büyük olacak şekilde aynen böyle yazıyosun nickimi
şşşşşt kezo mezo yok, kısaltma yapma, uzuuun uzuuuun yaz lütfen..

ben bugün foruma pek takılamadım, takip edenlere duyrulur, bizim oğlanın öğretmenini okuldan attırma yolunda son basamaktayım...bütün veliler ayaklandı, yarın öbür gün müdür beyin huzuruna çıkıp, altın vuruşu yapiiciiiimm

yok la bu baska mesele oyle net met isi degil... hayir senden once ben neler alirdim .... araba paramin yarisiydi gitti. neyse canim saolsun napim. he izmitmi . izmitlileri sevmeyik biz

ulen bir akilli dur. her gun bir olay bu topik hatunlari:44:

güzelim benim 18.senedir kartım var kendi adıma ama eşimin kartlarını kullanıyorum

yok yazmam kısa uzuuuuun yazarım

ohareees; kadını işinden mi edicen

maas kartimdan baska kartim hic olmadi cok vermek istediler ama aman aman dedim lazim degil. esiminde 1 tane vardir . cok sik basvurmayiz amannnn varsa harca visadan yoksa otur micinin ustune

selam güzeller bakam kim var anam burasi almis gitmis basini ben nerde birakmistim
arayim sayfanin basunu bulammmmmm

Son düzenleme:
doğum gününde özo ben salı pazarından alacağız sana ben hep oradan alırım süper taklitleri var ürünlerin bülent ersoyda oradan alıyor ablaaaa

bülent ablamda mı ordan giyiniyo çok şaşırdım.
fake ürünlere hayırben alırsam hasını, almazsam hastırını alırım bebeeem

ulen bir akilli dur. her gun bir olay bu topik hatunlari:44:

hakkaten ya, dürtü kontrolü yapamıyorum, kendime "dur" diyemiyorum..resmen haz alıyorum polemikten

güzelim benim 18.senedir kartım var kendi adıma ama eşimin kartlarını kullanıyorum

yok yazmam kısa uzuuuuun yazarım

ohareees; kadını işinden mi edicen

uyanıkkk, hesabı enişteye geçiriyon dimekkk ? enişteye ötecek çok konu oldu bugün daha da sus konuşma ! gözlerin konuşsun

doğum gününde özo ben salı pazarından alacağız sana ben hep oradan alırım süper taklitleri var ürünlerin bülent ersoyda oradan alıyor ablaaaa

Kibarlik eder yaninizda giyerim :18:Alın sekerim nolcak da Bülent Ersoy ne alaka kiz tam sopalik oldun sen bende bit pazarı nerde buayimda jeloyu giydireyim diyodum :)))))))

Son düzenleme:
topikteki görünmez kimsin?
beste mi? kezbo-jelo mu?

ulen bi başımayım zati topikte, etrafımda sessiz sessiz dolanma, tırstırma beniiii:18:

Asayiş berkemal kendi kendime çalıp oynayayım bari uyuyun siz uyuyun bu arada kızlar diyette 21 günü geride bırakmış durumdayım görünce çok şaşıracaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…