ah yavrum kıyamam ben alırım sana taklitinibire bir yapıyorlar artık
beni de götürseydin yardımcı olurdum alışverişte
Yok len ne taklidi istemem öleolur canım atla gel sende 2 adım yer :)
beste bizi bozar benim boşanma nedenim olabilir ona takılır da kartlarımı zorlarsambenim eşe mesaj gidiyor hemencecik anında tele yapışıyor uç rakamda
üzelim bak KezBAN şahit ben ve değerli eşim anlamıyoruz resim koymadan falan bak eşime kezo telde 1.saat anlattı adam yine yapamadı ben sinirleniyorum uğraşınca benim büyük oğlan piri bu işlerin oda çoooook para istiyor bu işlere ondan yani bakamadım açtığın şeye
Bırak güzelim üstüne soğuk su iç al benden olsun9.bine neler alırdım ben beh akıllan bari kimseyle dalaşma sanal ortamda bak donla kalacaksın demedi deme
panter bizim arkadaşımız burada yazar şimdi nette sorun var giremiyor sizin oralardan adapazarı yok izmitmiydi ? oooo işte la
hahaaytt, benim kartlarım tamamen benim adıma, ekonomik özgürlüğü olan hatunum bugüne bugünek kart filan değil yani bebeem. ben takılabilirim besteylen. benim kocikin ruhu duymaz
aferin sana, Kez küçük BAN büyük olacak şekilde aynen böyle yazıyosun nickimi
şşşşşt kezo mezo yok, kısaltma yapma, uzuuun uzuuuun yaz lütfen..
ben bugün foruma pek takılamadım, takip edenlere duyrulur, bizim oğlanın öğretmenini okuldan attırma yolunda son basamaktayım...bütün veliler ayaklandı, yarın öbür gün müdür beyin huzuruna çıkıp, altın vuruşu yapiiciiiimm
hahaaytt, benim kartlarım tamamen benim adıma, ekonomik özgürlüğü olan hatunum bugüne bugünek kart filan değil yani bebeem. ben takılabilirim besteylen. benim kocikin ruhu duymaz
aferin sana, Kez küçük BAN büyük olacak şekilde aynen böyle yazıyosun nickimi
şşşşşt kezo mezo yok, kısaltma yapma, uzuuun uzuuuun yaz lütfen..
ben bugün foruma pek takılamadım, takip edenlere duyrulur, bizim oğlanın öğretmenini okuldan attırma yolunda son basamaktayım...bütün veliler ayaklandı, yarın öbür gün müdür beyin huzuruna çıkıp, altın vuruşu yapiiciiiimm
doğum gününde özo ben salı pazarından alacağız sana ben hep oradan alırım süper taklitleri var ürünlerinbülent ersoyda oradan alıyor ablaaaa
ulen bir akilli dur. her gun bir olay bu topik hatunlari:44:
güzelim benim 18.senedir kartım var kendi adımaama eşimin kartlarını kullanıyorum
yok yazmam kısa uzuuuuun yazarım
ohareees; kadını işinden mi edicen
doğum gününde özo ben salı pazarından alacağız sana ben hep oradan alırım süper taklitleri var ürünlerinbülent ersoyda oradan alıyor ablaaaa
selam güzeller bakam kim var anam burasi almis gitmis basini ben nerde birakmistim
arayim sayfanin basunu bulammmmmm
topikteki görünmez kimsin?
beste mi? kezbo-jelo mu?
ulen bi başımayım zati topikte, etrafımda sessiz sessiz dolanma, tırstırma beniiii:18:
Bennnnkorkma sana bisey yapmam :)
Bu gece herkes erkenden tünedi sanırım
eee birazda sen nobet tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?