• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

bende zıbaracağım bebem yarın 8.30.da hastane gün aşırı aç karnına kan tahlili var...

topik dazlağa besteye emanet :9::9:

Bende biraz uyumaya çalışacagım uykusuzluktan başım ağrıyor gözlerim yanıyor dazlağada güven olmaz ya bende topu ona atayım bari iyi geceler der kaçarım :54:

Son düzenleme:
evet evet, parmakları çok aktif bu ara, bize atkı bere örsün güzel fikir..benimkinin ipi fransız kaşmiri olsun:34: anlamışsındır sen onu:1::1:

anam birini durduramıyoruz, her topiğe, her polemiğe dahil olmaya çalşıyo, öbürü de üşengeçlikten yazamıyo. Gerçi sabahın 6'sına kadar yazdığın günlerin yorgunluğudur bu...uyu geçer:23:
:19: gecmiyurrr kezban ahaha iyimis ama bolgesel anlami degisir kezbanin anlami aman diyim bizde kezban kime denir soylesem jelicon solesin ama :9:
Hangi konuya gidiyosun bakalım sanada bi ceza lazım:44:
valla gitmiyom bi yere :(((
senin önceki saçlar iyiymiş niye kazıttın bacım bit pire mi sardı açep:26::26:

ne o len maillerde resimlerimmi paylasiliyor hayirmi :37: ne biti piresi bacim keske oyle olsa ilaci sik kurtul sacmi kazitilir onun icin. benim cok dokulmeye basladi ve cok yiprandi tazeleyeyim dedim :21:

Bi de dedim ki,ay ne ağzı kalabaklık bu böyle topiğe gelmiş her lafa maydonoz olmuş...hala okumaya devam ederken ve hala kezbanın ogületakane olduğunu bilmeden:60:

Ay allahım yarabbim ya harbiden kezban olmuş ogülü:1: ay çatlıycam gülmekten niye jelesec olmadı ki çok yakıştırmıştım ona :9:

Sabah ogülü napcek bakalım şaka diye anladım ben olayı gerçekten istemedi sanırsam :1:

Kız Kezban kııız bu şarkı sana...sarı sarı bileziği takarım kollarına,dünyalar güzeli KEZBAAANN:52::52::52:

Barış Manço - Kezban [[url]www.turkcerock.net] - YouTube[/url] ahahahahahahahahaah klibe bakın yaa:))))))))))))

ŞOK ŞOK ŞOK !!!! Bu ne beaaaa !!! Sabah topiğe girdim, son sayfayı açtım ilk önce..Altta benden başka kim var diye bi bakayım dedim. KezBAN diye biri var, kim bu dedim ? Baktım ben yokum, yani ben yokolmuşum, amanınnnnn ben KezBAN olmuşum:52::52:

Kazen, hani 2 kasa göndercektim, hani jeleseci KEZBO-JELO yapçaktın ? bide afilli yazmışsın düz KEZBAN değil, Kez küçük BAN büyük olacak şekilde:111:

Bak linacım, bilen bilir benim kayınvalide geldi bende kaldı kafayı bana yedirtti arkasından ameliyatlık oldum :ssz: zor işin vallahi bak şimdi üzüldüm bacım yakında değilsin geleyim de yardım edeyim :31: seni süpermen de kurtarmaz :1:

oharessss nassı laf len bu?

KezBAN'a madem ben döndüm, bu kırmızı yaptığım yerleri de eniştem bi duysun benim ağzımdan:52::33:

:19: gecmiyurrr kezban ahaha iyimis ama bolgesel anlami degisir kezbanin anlami aman diyim bizde kezban kime denir soylesem jelicon solesin ama :9:

ne o len maillerde resimlerimmi paylasiliyor hayirmi :37: ne biti piresi bacim keske oyle olsa ilaci sik kurtul sacmi kazitilir onun icin. benim cok dokulmeye basladi ve cok yiprandi tazeleyeyim dedim :21:
Amanin sendemi değiştin :) valla jelesec senin saçları çok merak etti yapıştı gırtlağıma bende kendine 1 2 resim gösterdim :17: o kimseye bişi demez merak etme kimseye göstermez sarı sırmalarını :)

ŞOK ŞOK ŞOK !!!! Bu ne beaaaa !!! Sabah topiğe girdim, son sayfayı açtım ilk önce..Altta benden başka kim var diye bi bakayım dedim. KezBAN diye biri var, kim bu dedim ? Baktım ben yokum, yani ben yokolmuşum, amanınnnnn ben KezBAN olmuşum:52::52:

Kazen, hani 2 kasa göndercektim, hani jeleseci KEZBO-JELO yapçaktın ? bide afilli yazmışsın düz KEZBAN değil, Kez küçük BAN büyük olacak şekilde:111:

Dün çatladık bu duruma yazık rabbit o kadar dikişle :) nolcak şimdi ay hala gülüyorum ya :1:

Şimdi ogülüm senin lafın ne zaman geçse jelo o benim canım der 2 lafında bu durumda da acil Kazen e yazıp kendini kezbo jelo yapması gerekir amma velakin bizim jelo olayı öksürüğe getirip seni KezBAN latmış durum onu göstetiyor :9:

dazlak, yoldurma olmayan saçını !!

sizin oraların kelime anlamları bi tuhaf hatırlarsan. Keva.....desem anlarsın herhal:51:

:9::9::9::9::9::9::9:

vallahi bende de aynı ogülü şahit evde 2.kadın ve aney var 2.kadın dip köşe temizlikte aneyde mutfakta yemek işinde ufaklık anaokulunda büyük oğlan okulda :34:
ogüle şahit benim ütüler kuru temizlemede :1::1::1: herşey yerli yerince bende de :24::24:

sosyetesiniz kızım siz....hizmetçilerinizi (jelesec'in 2 tane) şoförlerinizi, dadılarınızı çalıştırıp, çocuklarınız yokken kk'da, varken onların dibinde keyif yapmaca modunda süpper bi hayat yaşıyosunuz:nazar: Her gününüz böyle olsun:16:

geçmişi olmayanın geleceği olmaz... jelesec atasözü :1::1:
yaptıracağım da doktor araştırıyorum acele etmeden sindire sindire ajanda elimde dolanacağım tüm doktorları yine :10::10::10:
bak bu kez iyi elenktrink aldığın doktorun yanına 5 tane yıldız yapmaya uğraşma, + koy kısa yoldan:1: zeküü jelocan seniiii:23:

Dün çatladık bu duruma yazık rabbit o kadar dikişle :) nolcak şimdi ay hala gülüyorum ya :1:
sabah valla gülmekten gözümden yaş geldi..bi de aslında şu var ki ben ruhumla birlikte kezban olmuşum:1: altta başka hangi üye var diye bakarken, "kim bu kezban" diye düşündüm ya, hala ona gülüyorum:9: nldglp, ben de sarı yapçam saçları:86:

Şimdi ogülüm senin lafın ne zaman geçse jelo o benim canım der 2 lafında bu durumda da acil Kazen e yazıp kendini kezbo jelo yapması gerekir amma velakin bizim jelo olayı öksürüğe getirip seni KezBAN latmış durum onu göstetiyor :9:

ne güzel analiz etmişsin bestem olayı. şu jelonun olayları öksürüğe getirme mevzuunu biz nldglp ile de konuşmuştuk vakti zamanında. Jelesecin arkasından yani. Dedikodu bab-ında. Hatta bırakalım polemiklerde burnu p.kta kalsın diye karar almıştık:1: Yokluğumu fırsat bilip, kasa sayısını bayaa artırdı sanırım ki Kazen onun saflara kaydı.

sosyetesiniz kızım siz....hizmetçilerinizi (jelesec'in 2 tane) şoförlerinizi, dadılarınızı çalıştırıp, çocuklarınız yokken kk'da, varken onların dibinde keyif yapmaca modunda süpper bi hayat yaşıyosunuz:nazar: Her gününüz böyle olsun:16:

bak bu kez iyi elenktrink aldığın doktorun yanına 5 tane yıldız yapmaya uğraşma, + koy kısa yoldan:1: zeküü jelocan seniiii:23:

sabah valla gülmekten gözümden yaş geldi..bi de aslında şu var ki ben ruhumla birlikte kezban olmuşum:1: altta başka hangi üye var diye bakarken, "kim bu kezban" diye düşündüm ya, hala ona gülüyorum:9: nldglp, ben de sarı yapçam saçları:86:

ne güzel analiz etmişsin bestem olayı. şu jelonun olayları öksürüğe getirme mevzuunu biz nldglp ile de konuşmuştuk vakti zamanında. Jelesecin arkasından yani. Dedikodu bab-ında. Hatta bırakalım polemiklerde burnu p.kta kalsın diye karar almıştık:1: Yokluğumu fırsat bilip, kasa sayısını bayaa artırdı sanırım ki Kazen onun saflara kaydı.

Ben bilmem valla kaç gündür diyom jelo bizi satışa getiriyor diye demek bu sebeblerden başla topiklerde benide aranıza alın diye el açıyomuş bilemedim yani şimdi o kadarda sırrrımı biliyo bakalım bana napcak muhtemelen benide kaplumbağa yaptırmayı düşünür :9::) neyse kaportayı toplattık :)

alttaki kim uleeeeen ben ogülümü isterim bana na bana ne

o gelsin seni sevmedim soğudum birden :25::25:

bacım sen doktor musun ? avukatlığını yaptım ama mesleğin ne onu bilemiyom :26: hemşire yada

çok da seksü değilsin senin resimlerden iş çıkmaz kimseye göstermem merak etme :1::1:

:53::53::53: ben sen istedin yada sen yaptın zannettim bacım :9::9:

Kazen; zeki adam kimin safında duracağını kalacağını iyi bilir KezBAN :1: bak ben bunu daha kolay yazıyorum ogltkn,den :9::9::9:

Back