• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Ben bilmem valla kaç gündür diyom jelo bizi satışa getiriyor diye demek bu sebeblerden başla topiklerde benide aranıza alın diye el açıyomuş bilemedim yani şimdi o kadarda sırrrımı biliyo bakalım bana napcak muhtemelen benide kaplumbağa yaptırmayı düşünür :9::) neyse kaportayı toplattık :)

her sırrına tomiden 1.parça alayım lütfen :37: ne el açacağım beh reytingi yüksek üyeyim kapılar bana hep açık :nazar::21::21:

yok seni dansöz yapacağım önce bana gıcık sonradan kankam olduğun için :33::33::33:

sosyetesiniz kızım siz....hizmetçilerinizi (jelesec'in 2 tane) şoförlerinizi, dadılarınızı çalıştırıp, çocuklarınız yokken kk'da, varken onların dibinde keyif yapmaca modunda süpper bi hayat yaşıyosunuz:nazar: Her gününüz böyle olsun:16:

bak bu kez iyi elenktrink aldığın doktorun yanına 5 tane yıldız yapmaya uğraşma, + koy kısa yoldan:1: zeküü jelocan seniiii:23:

sabah valla gülmekten gözümden yaş geldi..bi de aslında şu var ki ben ruhumla birlikte kezban olmuşum:1: altta başka hangi üye var diye bakarken, "kim bu kezban" diye düşündüm ya, hala ona gülüyorum:9: nldglp, ben de sarı yapçam saçları:86:

ne güzel analiz etmişsin bestem olayı. şu jelonun olayları öksürüğe getirme mevzuunu biz nldglp ile de konuşmuştuk vakti zamanında. Jelesecin arkasından yani. Dedikodu bab-ında. Hatta bırakalım polemiklerde burnu p.kta kalsın diye karar almıştık:1: Yokluğumu fırsat bilip, kasa sayısını bayaa artırdı sanırım ki Kazen onun saflara kaydı.

yok sosyete değiliz de senin gibi cimri değiliz paramızı yiyoruz :23::23:tekirdağın yarısından çoğu senin ama neye yarar ne yiyorsun ne de yediriyorsun:33:

kim korkar polemikten yahu vay vay arka taraflarda neler oluyor satışa geldik demek nlglpde hanım yap dedikodumu :19:

Amanin sendemi değiştin :) valla jelesec senin saçları çok merak etti yapıştı gırtlağıma bende kendine 1 2 resim gösterdim :17: o kimseye bişi demez merak etme kimseye göstermez sarı sırmalarını :)
uleeyhnnn yasal olmayan isler yapiyosun dava ederim seni bak :47: jelicon benden isteseydi gonderirdim yada ona orjinal face actim zahmet edip girip baksaydi arkadasi olarak ekliyim gorurdu:20:
dazlak, yoldurma olmayan saçını !!

sizin oraların kelime anlamları bi tuhaf hatırlarsan. Keva.....desem anlarsın herhal:51:
pehhhh bizim burlarda boyle isine gelirse :27:
bacım sen doktor musun ? avukatlığını yaptım ama mesleğin ne onu bilemiyom :26: hemşire yada

çok da seksü değilsin senin resimlerden iş çıkmaz kimseye göstermem merak etme :1::1:

piiihuvvv deli doktoruyum ben :37: meslegin ne onemi var cokmu lazim. :25: ben seksu bir gaci olamadim :14: sen varken bize dusmez sekerim. avukatlik yapma anacim avukatimin zoruna gider azleder beni muvelkillikten :23:

uleeyhnnn yasal olmayan isler yapiyosun dava ederim seni bak :47: jelicon benden isteseydi gonderirdim yada ona orjinal face actim zahmet edip girip baksaydi arkadasi olarak ekliyim gorurdu:20:

piiihuvvv deli doktoruyum ben :37: meslegin ne onemi var cokmu lazim. :25: ben seksu bir gaci olamadim :14: sen varken bize dusmez sekerim. avukatlik yapma anacim avukatimin zoruna gider azleder beni muvelkillikten :23:

:53::53::53:yasal olmayan işler mi :53::53::53: dava mı :53::53::53: iyi düşün bu yazdıklarını :9::9::9:

ömür boyu hapse mahkum ettiririm istesem seni:23::23::23:

ben faceden anlamam bacım burayı zor öğrendim zaten çok yoğundum açtığına bile bakamadım :34: bak ogülü 1.senedir arkadaşız dazlak kadar olmadın face açtı bana bilmiyom diye hakket ben KezBANIM ULEEEN

Canım hala netteki sorun çözülmedi mi ? ayın 24.ü 25.gibi demiştin gel özledik seni :16:

sweeet hanım giriyorsun foruma yazmıyorsun :19: jelom melom dedin amma sesin çıkmıyor :26::26:

gece geç yatıp sabah çok erken kalkınca uyku hali çöktü üzerime yeni ameliyatlıyız bünye narin tabi:23: ev tel cep tel sesiz de kızlar ona göre dönerim 1.saate herkes burada olsun beste hanım özellikle:21: yine ne alıyorsun bak görüyorum bırak o çizmeyi çooook pahalı çaldıracak sın nasılsa :33::33:

:53::53::53:yasal olmayan işler mi :53::53::53: dava mı :53::53::53: iyi düşün bu yazdıklarını :9::9::9:

ben faceden anlamam bacım burayı zor öğrendim zaten çok yoğundum açtığına bile bakamadım :34: bak ogülü 1.senedir arkadaşız dazlak kadar olmadın face açtı bana bilmiyom diye hakket ben KezBANIM ULEEEN

haa haa, sen burda çal çene modunda olunca, millet seni bilgisayardan anlayan bişi sanıyo...Mirincim, bu arkadaşa mail yazmaktan, forward etmeye, copy-paste'ten, kib 'e basmaya kadar herşeyi ben öğrettim. Daha da ekstra bişi öğretmem. Bak "enler" anketine Kazen onu aldı, beni almadı:19: Oysa en yardım sever üye ben olabilirdim:27:Face bu arkadaşı bozar, zira en zorlandığı kısım foto ekleme:40:

Jelo-KezBAN,
Kazene 20 kasa + toplantıya gelebilme sözünü neyin karşılığında verdin ulennn?

gece geç yatıp sabah çok erken kalkınca uyku hali çöktü üzerime yeni ameliyatlıyız bünye narin tabi:23: ev tel cep tel sesiz de kızlar ona göre dönerim 1.saate herkes burada olsun beste hanım özellikle:21: yine ne alıyorsun bak görüyorum bırak o çizmeyi çooook pahalı çaldıracak sın nasılsa :33::33:

kız jelocan, hakkaten benim cepte akrep var sanırım:30: Haftasonu girmediğim çıkmadığım dükkan kalmadı. Aldıklarım hep çocuklara nedense. Kendim için elim cebime gitmiyor valla. Ne anaç ruhluyum değil mi? (Bak kazen beni bu başlığa da aday gösterebilirmiş:37:) En kısa zamanda besteyle buluşmalı, ona takılmalı. Kredi kartı limitleri nassı zorlanır öğrenmeliiii:1:

:ssz: soyleme dostuna dostu postuna demisss pehhjj hapise attirabilen cikmadi daha :ssz: daha gecen cuma 9 bin tl ceza odedim :ssz: piffff neyseee...
aman bakma yazik olur bakarsan:19:

haa haa, sen burda çal çene modunda olunca, millet seni bilgisayardan anlayan bişi sanıyo...Mirincim, bu arkadaşa mail yazmaktan, forward etmeye, copy-paste'ten, kib 'e basmaya kadar herşeyi ben öğrettim. Daha da ekstra bişi öğretmem. Bak "enler" anketine Kazen onu aldı, beni almadı:19: Oysa en yardım sever üye ben olabilirdim:27:Face bu arkadaşı bozar, zira en zorlandığı kısım foto ekleme:40:

Jelo-KezBAN,
Kazene 20 kasa + toplantıya gelebilme sözünü neyin karşılığında verdin ulennn?

kız jelocan, hakkaten benim cepte akrep var sanırım:30: Haftasonu girmediğim çıkmadığım dükkan kalmadı. Aldıklarım hep çocuklara nedense. Kendim için elim cebime gitmiyor valla. Ne anaç ruhluyum değil mi? (Bak kazen beni bu başlığa da aday gösterebilirmiş:37:) En kısa zamanda besteyle buluşmalı, ona takılmalı. Kredi kartı limitleri nassı zorlanır öğrenmeliiii:1:

tam kezosun uleeen :19:yaptın bir iyilik enişten gibi 10.sene konuşursun artık :19: daha başka yeteneklerim var benim bunları sen öğrettin ama bende ki üstün yeteneklerin yanında:17: bunlar hiiiç:19:

ya hakket sen niye yoksun enlerde bana torpil geçmiş hemi de 2.başlıkta yarışıyorum tanınmak böyle bir şey işte :nazar::17:

bende anaç tavuğum yakınen bilen bilir hatta eşin dostun arkadaşların eşleri beni örnek gösterir hep ama seninki aşırı be güzelim don almıyon kıyıp kendine :1::1: beste bizi bozar benim boşanma nedenim olabilir ona takılır da kartlarımı zorlarsam :ssz::ssz: benim eşe mesaj gidiyor hemencecik anında tele yapışıyor uç rakamda :22:

:ssz: soyleme dostuna dostu postuna demisss pehhjj hapise attirabilen cikmadi daha :ssz: daha gecen cuma 9 bin tl ceza odedim :ssz: piffff neyseee...
aman bakma yazik olur bakarsan:19:

9.bin mi :53::53: ne iş yapyon mirin bacı sen tele mesaj attırıver senin davalara ödediğin para ile en iyi estetikçiye ameliyatını olurdun ( en iyi lafına da uyuzum dur neye göre kime göre iyi ise) güzelim bak KezBAN şahit ben ve değerli eşim anlamıyoruz resim koymadan falan bak eşime kezo telde 1.saat anlattı adam yine yapamadı ben sinirleniyorum uğraşınca benim büyük oğlan piri bu işlerin oda çoooook para istiyor bu işlere ondan yani bakamadım açtığın şeye :34:

Len sen beni sahte facemi ekledin tüüüü seni banlatim orda sahte diye çok ayıp hiç yakıştıranadım bide övmüştüm hoş hatun diye kimiz kız o fotolar :37:

Son düzenleme:
9.bin mi :53::53: ne iş yapyon mirin bacı sen tele mesaj attırıver senin davalara ödediğin para ile en iyi estetikçiye ameliyatını olurdun ( en iyi lafına da uyuzum dur neye göre kime göre iyi ise) güzelim bak KezBAN şahit ben ve değerli eşim anlamıyoruz resim koymadan falan bak eşime kezo telde 1.saat anlattı adam yine yapamadı ben sinirleniyorum uğraşınca benim büyük oğlan piri bu işlerin oda çoooook para istiyor bu işlere ondan yani bakamadım açtığın şeye :34:

evet bu surpriz odeme arabami yedi alcaktim alamicam :5: ince is yapiom beennnn:27: :27: ulennn kk yi ogrenmissin bidiliyon burda face daha kolay :9::9: telden giriom nefretlik yani ondan kisa kisa yaziom :ssz:

evet bu surpriz odeme arabami yedi alcaktim alamicam :5: ince is yapiom beennnn:27: :27: ulennn kk yi ogrenmissin bidiliyon burda face daha kolay :9::9: telden giriom nefretlik yani ondan kisa kisa yaziom :ssz:

yakında bir davan daha var anladın sen onu donuna kadar alırlar artık :1:gel ders ver canlı canlı ancak öyle öğrenirim hemde kelini görürüm :1: piiişt 1.ay sonra toplanıyoruz panteride al gel sana yakın oralarda çiğ köfteci oki :31:

Almadım kendime bisey gidecegim yere sakladım bu hafta ki listemi :) yaramı desmee çizme deme bana :(

ammannnn ben bu parayi yatirdim ama bitmedi itiraz sonucu onemli pehhh o zaman gorruz. panter kim la ?

ammannnn ben bu parayi yatirdim ama bitmedi itiraz sonucu onemli pehhh o zaman gorruz. panter kim la ?

Bırak güzelim üstüne soğuk su iç al benden olsun :7: 9.bine neler alırdım ben beh :ssz: akıllan bari kimseyle dalaşma sanal ortamda bak donla kalacaksın demedi deme :ssz:

panter bizim arkadaşımız burada yazar şimdi nette sorun var giremiyor sizin oralardan adapazarı yok izmitmiydi ? oooo işte la

Back